Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz26

    senior tag

    válasz Tonyka 2 #132038 üzenetére

    Rendszerfejlesztés közben vagyok, és egy ideje már agyalok rajta, h merre tovább.

    Idáig az a felállás volt otthon, hogy Monitor GS20, GSLCR, RSFX dobozok mellé Denon 4308 mozira, ehhez egy MF A3.5 integrált végfokként hajtva a frontokat, és az MF egy Audio GD Reference 5 DAC-kal pedig felelt a sztereó részért (forrás lin. tápos HTPC). Zene mozi arány 50-50%.
    Most két lehetőség között nem tudok dönteni:
    1. egy jobb integrált (Hegel H200 lenne a kiszemelt használtan) + maradnék mozin a Denon 4308 szintjénél,
    2. egy komolyabb hm végfok, ami zenére is jó (pl.: használtan meridian G55, esetleg halcro MC50), a 4308 maradna (ideiglenesen) procinak (használtam már így, nem volt rossz, nekem a végfok része nem tetszik). Később pedig jönne a sztereó rész megerősítésére egy sztereó előfok.

    Jelenleg az anyagiak miatt lenne ez a két verzió. Amit nem tudok eldönteni az, hogy összességében melyikkel járnék a jobban, h ne boruljon egyik irányba se nagyon. A jövőbe tekintve talán a 2. verzióval, de kérdés megér-e ennyi pénzt (ez mondjuk költői, mert nyilván csak én tudnék rá válaszolni :D).

    Nem szeretném a mozit a zene elé helyezni, és fordítva + ha lehet mindkét téren szeretnék előrelépést. Kíváncsi lennék, h egy ilyen szintű végfok sztereó elektronikáról hajtva valóban annyira jó-e, illetve, hogy mozinál mekkora borulást okozna egységességben, ha bekerülne mondjuk egy Hegel a 4308 elé végfokként.

    Aki sztereó - HM összvér megoldást használ, milyen felállásban? Miért?

Új hozzászólás Aktív témák