Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    válasz #09634560 #108351 üzenetére

    Ez a topic nagyon szuper. Tegnap már álmos voltam, mondom majd reggel feldobom a kérdést, hogy tudtok-e ajánlani? Ez itt magától működik. :C

    (#108351) Sanci38
    Hát...szerencsére most fejeztem be a vetítős projektemet, ezért is szerettem volna a 3D-t nézni, illetve a kocsim is most volt nagy generálon. Szóval jelenleg 1 fillért sem szerettem volna házimozira költeni. Kicsit szerettem volna most leülni és mozizni. De igen segíts(etek) légyszíves, mert ettől függetlenül kelleni fog egy 3D-s erősítő, de szerintem csak a következő hónaptól fogom tudni megvenni. A mostanit addig nem szeretném eladni amíg nem tuti az új erősítő...mert az ördög nem alszik. És inkább no 3D mint melléfogott erősítő. Természetesen ha sikerül eladni a mostanit, akkor annak az árát is hozzáadom utólag magamnak. :DDD Magyarul megelőlegezek magamnak egy SC LX 72-es árat + olyan 150 000-et rászánnék pluszban.
    Tehát akkor a részletek:
    -~250 000 Ft-ot szánnék rá
    -csak használtban gondolkozom
    -ha itteni tag, vagy jó ismerőse valamelyik itteni oszlopos tagnak, annak nagyon örülnék
    -2 HDMI kimenet szükséges
    -3D képes
    -fekete színű
    -minden tartozékkal, lehetőleg mikrofonnal is (mert hiszek benne hogy egy műszaki dolognak meg lehet őrizni a csomagolását mindennel együtt)
    -márka mindegy, nyitott vagyok mert...
    -még mindig az Acoustic Research s30-cal és centerével 3.1-ezek (szóval biztos sokak szerint badarság a 3D miatt cserélnem, mert a hangkeltőket kellene inkább fejlesztenem)
    -internetrádió

    (#108352) Ragadozó
    Nagyon szeretem ezt a Pio-t, és ezt már úgy ahogy be tudom lőni. Szerintem is szuper (mondom úgy hogy első erősöm) Lehet sok fejfájást okozna most egy másik típus megismerése, viszont szívesen kipróbálnék mást is. :R

    (#108353) Norbi 72
    Ez tényleg jónak tűnik, de nincs mikrofon. Viszont 13e körül láttam eBay-en. A mikrofon nem típus függő igaz? Viszont ez miért kerül ennyibe? Csak a 3D-vel tud többet a mostani Piomnál? Illetve a mély frekvenciatartományát ennél hogyan tudom állítani? Mert a Pionál belőtte 80 Hz-re és onnan nem tudtam elmozdítani mert inaktív volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák