Hirdetés
Hirdetés
-
Bődületesen nagy piaci rést talált az emberi leleményesség
ph A GPU Purses indíthatja el az új évezred vezető divathullámját.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
ma Frissítette a legkeményebb óráját az Apple Grade 5-ös fekete titánnal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
igeretes dolognak tunik: [link]
Play nice!
-
Viewsonic
aktív tag
ez mi is pontosan ? közbe most regisztrálok be de azér néhány szót mondhatnál róla
Aprilia Mille R Factory rox! :D
-
westlake
félisten
az en olvasatom szerint ingyenes tarhely, ahova fajlokat lehet feltolteni, majd azokat igeny szerint megosztani a tobbiekkel..
Play nice!
-
Nabu
aktív tag
Kár, hogy még magyar nyelven nem elérhető a szolgáltatás...
Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
harylmu
őstag
Valaki bízta már rá az életét?
Én egyelőre csak tesztelem. Rádobok néhány elhanyagolható anyagot és ha 1 hónap múlva is szépen elérhető, akkor talán tovább megyek...
-
petrusz82
aktív tag
Ajánlom figyelmetekbe a Gladinet Cloud Desktop nevű programot.Ez becsatolja nekünk a Windows Sajátgépbe az online tárhelyünket, mint egy sima meghajtót.
-
petrusz82
aktív tag
Letöltés 300 és 350 KB közt mozog.Feltöltés pedig 120 körül van.De ez a max feltöltési sebességem is egyben,mert csak ennyit tud a netem.Viszont a letöltést a rendesen korlátozzák.Ennyit enged a Microsoft tárhelye.Az Adrive tárhelyet is megnéztem,ott kicsivel ennél is lasabb.Pedig jó volna ha gyors volna,mert ott 50 GB-ot adnak.
[ Szerkesztve ]
-
harylmu
őstag
Jelentem, hogy tökéletesen működik. Volt egy képek mappám 500MB, rányomtam hogy letöltés zip-ként és nagyon szépen lejött.
Csomó backup cumóm fent van és tényleg nagyon jó.szerk.: ja amúgy, Gladinettel töltök fel és azzal sincs baj. ráadásul a supportjuk figyelemre méltó
[ Szerkesztve ]
-
atsil
tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy a SkyDrive-ra feltöltött dokumentumokat, egyéb fájlokat törlik-e valamennyi idő után (pl 30 nap, fél év, stb)? Esetleg, ha nem volt megnyitva/letöltve, stb? Vagy fizetni kell, hogy "örökre" fönt maradjanak a fájlok?
Mennyire megbízható backup tárhelynek?Ezt használja valaki? Jól működik? Windows Live Devices and Sync - Sync
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
nagyúr
Win7 alatt használom a skydrive klienset. Megoldható valahogy az, hogy ne szinkronizálja az adatokat, hanem csak felöltésre használja? Vagy csak bizonyos dolgokra használja feltöltésként, más esetekben meg szinkronizálja?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Gabás
addikt
válasz Speeedfire #29 üzenetére
én egy másik klienst, az említett gladinetet használok, azzal igen
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Speeedfire #29 üzenetére
amit az ms most kiadott azzal meg (?) nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy csináltam egy céges drive-ot. A probléma ott kezdődik, h csak 1Gb a tárhely...
A másik problémám: hogyan lehet beimportálni a saját gépbe azt a mappa struktúrát, ami a netes felületen van.
Ez nagyon jó lenn, mert így mindig a böngészőn keresztül kell dolgozni ami nem olyan kényelmes mint egy mappát megnyitni.Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
harylmu
őstag
úú, most látomm, hogy 25 gigáról 7re csökkentették a felhasználható területet. egyébként akinek mondjuk 10 giga volt fent alapból, azzal mit kezdtek? (nekem szerencsére csak 5)
[ Szerkesztve ]
-
harylmu
őstag
válasz Sweet Lou 6 #35 üzenetére
-
törölt tag
válasz Sweet Lou 6 #35 üzenetére
Régi tagoknak most is megvan a 25 GB , pl nekem is 25 GB áll rendelkezésre.
-
janos1988
addikt
Azt nem tudjátok miért törlődik (wtf ) az online tárhelyről is a feltöltött fájlok ha a John -> SkyDrive helyi mappából kitörlöm a fájlokat?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
De minek tölti le ha azért töltöm fel, hogy legyen helyem
Illetve akkor miért törli a feltöltött dolgokat akkor, amikor a helyi mappában kitörlöm őket. A logikus az újra letöltés lenne, nemde?
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
válasz Sweet Lou 6 #43 üzenetére
Ennyi. köszi. Ez eszembe nem jutott volna.
-
törölt tag
azt hogy lehet megoldani, hogy a skydrive-ra feltöltött cuccokat megosszam valakivel úgy, hogy az ő gépére le tudja szinkronizálni a skydrive app, és megfelelő jogosultságot tudjak neki adni (olvasni és/vagy szerkeszteni)? jelenleg a feltöltés megy, a webes felületen megy a megosztás is, de így halom linket elküld a célszemélyeknek, ami nem túl praktikus...
-
ronaldo
őstag
-
StLui
veterán
Én most elég lelkes lettem, van 25GB-om és elkezdtem felrakni az összes fényképet, kevés is a hely hozzá. Egy gépre telepítettem a skydrive appot, és ez a helyi mappa a picasa mappája is, ez azért fontos mert picasa-val megcsináltam az összes fénykép arcfelismerését, ezrt azt szeretném tovább használni. Családdal így elég könnyű megosztani a fényképeket, tetszik jó lenne sok más is, csak nincs ekkora tárhely hozzájuk.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Egy ötlet jól jönne, két live accountom van (össze is vannak kötve), mindkettőhöz megvan a 2x25GB tárhely, lehet kétszer telepíteni a skydrive appot? fontos hogy meglegyenek a gépen is a képek, mert a picasa csak abból tudja kezelni őket és egybe nem férek el, mert most kb 30GB fényképem van.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021 RETAIL licenckulcsok - MEGA Akció!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- EREDETI - CHOICE - BUNDLE - STEAM KULCSOK - UPDATE!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen