Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
Urak!
Lenne egy furcsa kérdésem. Volt-e már valakinek olyan problémája, hogy az erősítője minden előjel nélkül hirtelen megváltoztatja a hangját?
A történet dióhéjban annyi, hogy elvittem kipróbálni az erősítőmet egy másik hangfal készlettel. (Becsomagolva, óvatosan, semmi extrém). Helyszínen kicsomagol, összeállít, meghallgat és tompának, erőtlennek hallottam, de betudtam, hogy másik hangfal, más hang. Összecsomagol hazavisz, kicsomagol összeállít, és ugyanolyan tompa minden. Pedig itthon nem ilyen volt, ugyanezen a dB értéken jóval hangosabb és élénkebb volt minden. Mikrofonozgattam, meg minden, de nincs változás. Bármi tippet elfogadok. Más hibát nem vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest