Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • John D'oh

    aktív tag

    Mennyire érdemes amatőr módjára belekezdeni hangelnyelő paneleket gyártani és random módon kitenni a falra ahol épp van hely ?
    Nyílván messze nem lesz olyan mint egy eleve optimálisan tervezett szoba, az nem is kérdés.
    Van egy kis dedikált TV szoba, 3m x 3,5m aminek egyik oldala (TV-re merőlegesen) egy hatalmas dupla ablak (autómata redőnnyel, függöny nincs) alatta egy radiátorral, ez kb el is foglalja a fal felületének 70%-át. A szembe lévő fal tök üres, csak az ajtó van itt. A TV mögötti falon csak a 65" TV van és alatta egy alacsonyabb bútor amin a center van, illetve kétoldalt a két álló front , szemben szintén semmi, csak a három hintaszék amin ülünk, konkétan a falig tolva, illetve a két álló hátsó hangfal.

    Ha tapsolok akkor brutál visszhangzik. A filmek során ennek megfelelően én nagyon kihallom, hogy nem az igazi.
    Szóval gondoltam belekezdek panelek gyártásába, de minél többet olvasok redditen meg itt-ott annál jobban veszik el a kedvem, hogy nem sok értelme van, ha nem pont oda kerül ahova kerülni kell. Ami nálam persze nem kivitelezhető a hangszórók magasságában mert kb. csak az egyik falon van szabad felület. Az ablak felölire max függönyt tudok tenni, de a másik két oldalon, már csak a székek és a TV felett lenne hely vertikálisan feltenni, de az már jóval a hagszórók felett van.

    Tényleg nem maximumra törekszem közel sem, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha legyártok mondjuk négy ilyen 120x60-as panelt akkor azért jelentősen csökkenne e a visszhang (a srácnak a videón igen, mondjuk nem látni hogyan helyezte el és hányat) vagy idő és pénzpocsékolás lenne mert nem sok eredménye lenne.

    Mit gondoltok ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák