Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovyBoy
tag
Erre reagálva és mert én hoztam szóba a témát megosztok veletek egy érdekes dolgot.
Ma felhívtam az Octogon-t, érdeklődtem a Dali Lektor 6 5.0-ás készletről. Korrekt választ kaptam, mondta az eladó, hogy 1 szettjük van, ami mintában ki van állítva. Megnyugtatott, hogy teljesen hibátlan állapotúak, karcmentesek, vmikor december közepén állíthatták ki - tejesen hiteles, szakszerű választ kaptam.Szóba hoztam, hogy jobb híján (mivel Szegeden máshol nem találtam kiállított darabot) voltam MM-ban, ahol sikerült meghallgatnom a Zensor 7-es 5.0-ás szettet. A MM kolléga tájékoztatott, hogy a Dali Lektor 6-os jobb minőségű hangfal, magasabb osztályú, ő azt javasolja inkább. Ezt mondtam az Octogon eladójának is, aki nézett nagyokat, mivel, hogy éppen fordítva van a dolog, a Zensor 7-es van előrébb.
( )Tény:
A Zensor 7 5.0 szettet hallottam már legalább és tetszett is. (455e > 340e)
Lektort 6 5.0-t nem tudtam még meghallgatni. (510e > 290e)
Az árak (Octogon) a fentiek tükrében is kicsit ködösek.
Ehhez azért szóljon már hozzá valaki érdemben, azt se bánnám, ha te tennéd, BBéci.
Köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest