-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
I'am Dony
őstag
válasz
rayoliviero #44097 üzenetére
A frontok large beállításon vannak small helyett.
-
rayoliviero
veterán
Ha zenét hallgatok a mélyláda nem kapcsol be automatikusan, az mitől lehet? Extended stereon sem, pedig rengeteg mély van a számban, amit hallgatok. Az erősítőn kipróbáltam, ha felveszem a subot maxra, akkor sem.
-
törölt tag
válasz
Calogero #44093 üzenetére
Ezek a Jamók elég jók ált használatra, nagyobb erősítőt is simán elviselnek (sőt lehet igényelni is fogják, de azt te fogod meglátni használat közben). Én ajánlanám de az S807 konkrétan leordítja majd a fejed. lehet jobban jársz ha ez erősitő mellé csak a 2 kisebb párt és centert viszed el, vagy ha csak egyben eladó (és bekötés után azt mondod: igazam lesz) akkor a két nagyot meghirdeted és el fog hamar kelni reális áron.
-
junior19
senior tag
válasz
Calogero #44093 üzenetére
Hali!
Ekkora szobába és ilyen elrendezéssel én biztosan nem raknék álló hangsugárzót előre. Ha ennél a sorozatnál szeretnél maradni, akkor inkább egy polc doboz előre is, ha van akkor nagyobbat, mint amit hátra raknál. A centerből viszont inkább a nagyobb centert raknám, ez a 81-es nagyon karcsú, főleg ha maradsz az álló front vonalon. Ha beleférne a büdzsébe, akkor a C sorozatból választanék két pár polcdobozt, s centert.
-
Calogero
addikt
Sziasztok!
Még új vagyok ebben a topciban, és teljesen kezdő, ezér tanácsra véleményre van szükségem.
Adott az alábbi 15nm-es szoba ,
A kijelző: LG65E8PLA Oled TV
Amiről nézném a filmeket: Egy épített HTPC (Asrock J5005+8GByte Ram + SSD+HDD+ODD+WIN10 Pro)Erről szetről szeretnék véleményt kérni.
1 pár Jamo S 807 frontsugárzó pár
1 pár Jamo S 801 polcsugárzó
1 db Jamo S 81 CEN centersugárzó
1 pár S 8 ATM atmos sugárzó
1 db S 808 mélysugárzó
1 db Yamaha RX-V585 házimozi erősítő
plusz adnának hozzá 2db ilyen kábelt: [link]Filmnézés: DVD, Blue-Ray
Zenehallgatás:Minden féle de elsősorban Rock + MetálA segítégeket, véleményeket előre is köszönöm.
-
s7evcsenko
addikt
Jó reggelt!
Érdeklődnék, hogy van-e megoldás arra, hogy egy 5.1-es kábeles hangfalszettet kiegészítsek 7.1-re, de a plusz 2 hangfalnak, amit mögém, hátra tennék, vezeték nélkül kellene megszólalnia.
Valami ilyesmi megoldásra gondolok (Klipsch WA-2).
Van erre esély?
(Denon AVR-X2500H az erősítő) -
törölt tag
válasz
calvin20 #44088 üzenetére
" Így is kettes állásban van már a potmétere. Lejjebb tekerve már szinte elhalkul. "
Biztos, hogy elhelyezés, illetve akusztikai probléma okozza a jelenséget.
Mindenképp próbáld orovsolni a dolgot, mert brutálisan haza tudja vágni az élményfaktort.
Arról nem beszélve, hogy iszonyat fárasztó/bántó filmet nézni úgy, hogy a mélyből több van mint kellene. -
Chris1983107
tag
Sziasztok!
Láttam itt korábban, hogy páran már rendeltetek innen:
Mivel én az angolos vonalat erősítem inkább, így kérdezném, hogy továbbra is működik innen a Magyarországra történő rendelés? Esetleg azt tudjátok, hogy mennyi a szállítási díj? Esetleg van valami amit érdemes tudni ebből az üzletből történő rendelésről? EU-ból EU-ba jön, így akkor nincs rá semmi extra költség, ugye?
Előre is köszi!
-
törölt tag
válasz
calvin20 #44083 üzenetére
Mindössze 20-30cm áthelyezés, illetve hallgatóipozició váltás, képes jelentős változást okozni a mélytartomány érzékelésében.
Nemrég húztam 20cm-el előrébb a kanapét, illetve toltam hátrább a mélynyomót, makd újramértem 5 pontban.
Remek eredményt kaptam, szóval érdemes kísérletezni ezzel is..
-
BBéci
legenda
válasz
calvin20 #44083 üzenetére
Ha túl erősnek gondolod a jelszintet, akkor csökkentsd!
Mi a bánatért használsz Y kábelt, amikor a szubládának van LFE bemenete???
A búgó hang oka lehet még a lejátszó és a film minősége, de akár az erősítőé is.Megtisztelhetnéd a topik tagjait azzal, hogy ékezetes betűket írsz! Semmiféle kifogás nem elfogadható!
-
calvin20
tag
Sziasztok!
Vasaroltam egy Klipsch r100sw tipusu melynyomot. Egy H/K AVR 132 hajtja.
20nm-es szobaban hasznalom. Kulonos szamomra, hogy tul erosek a melyhangok. A hangero szabalyzojat vissza kellett vennem 2es allasba. Olyan mintha tul nagy jelet kapna. Minden hangot egy bugo utohang koveti. Nincs ratolva a falra. Egy In-akustik premium y kabellel van bekotve az erositobe.
Tudnatok otletet, tippet adni hogyan oldhato meg ez a dolog?
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest