- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Szabikaa20 #2929 üzenetére
Nem tudom, azt nem ismerem annyira. Itt egy Arena 170 és egy Arena 180 teszt ha még nem olvastad, hát találsz számodra érdemleges infó(ka)t. Meg hát csak ad vki hozzáértő (BBéci, Sanci38, Norbi 72, Ragadozó) pontosabb infót erről.
Nemir Ombe: minek / kinek kell ez a folyamatos ellenkezést és fikázás? Én a magam részéről nem vagyok kíváncsi rá (de már mások is utaltak erre) és arra főleg nem, hogy megmondd nekem én mit és hogy hallok, vagy hogyan nem. Ha annyira nagy szakértője vagy a témának akkor javaslom inkább menj át a haladó házimozi topikba, ez nem neked való. Egyébként meg hozzáértő ember nem csak azzal dobálózik, hogy ez sem jó meg az is sz@r... csak mondom, miközben újólag felhívnám a figyelmedet arra, hogy a topik témája Házimozi belépő szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Router gondok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged