- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz Szabikaa20 #2929 üzenetére
Nem tudom, azt nem ismerem annyira. Itt egy Arena 170 és egy Arena 180 teszt ha még nem olvastad, hát találsz számodra érdemleges infó(ka)t. Meg hát csak ad vki hozzáértő (BBéci, Sanci38, Norbi 72, Ragadozó) pontosabb infót erről.
Nemir Ombe: minek / kinek kell ez a folyamatos ellenkezést és fikázás? Én a magam részéről nem vagyok kíváncsi rá (de már mások is utaltak erre) és arra főleg nem, hogy megmondd nekem én mit és hogy hallok, vagy hogyan nem. Ha annyira nagy szakértője vagy a témának akkor javaslom inkább menj át a haladó házimozi topikba, ez nem neked való. Egyébként meg hozzáértő ember nem csak azzal dobálózik, hogy ez sem jó meg az is sz@r... csak mondom, miközben újólag felhívnám a figyelmedet arra, hogy a topik témája Házimozi belépő szinten.
[ Szerkesztve ]
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest