-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karex
senior tag
Sziasztok!
Nagyon kerestem, de lehet, hogy nem a megfelelő szavakkal, szóval talán már egy visszatérő témát dobok fel:
adott egy TV, amelyet optikai kábellel csatlakoztatok egy Denon házimozi erősítőhöz. A TV menüjében nincsenek túlbonyolítva a dolgok ez ügyben, mindenesetre megszólal az erősítőn a hang, ez a rész pipa. Továbbá az erősítő menüjében lévő test tone-t hallgatva is megvan az összes hangsugárzó, minden csatornán megszólal a megfelelő "doboz".
Viszont azt nem tudom, hogy optikai csatlakozáskor a forrás hangot változtatás nélkül továbbítja a TV az erősítő felé? Kipróbáltam néhány demo anyaggal, amelyek elvileg az 5.1-es hangzást mutatnák be.
Azt tapasztalom, hogy inkább csak a front hangsugárzók (+ sub) szólnak, a hátsók nem igazán. Az erősítőn egyik surround módot választva sem lesz meggyőzőbb a térhatás.
Van valami beállítás, ami felett elsiklottam esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest