- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Felújította prémium rendszerchipjét a Qualcomm
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebit
addikt
válasz
shalafi66 #22759 üzenetére
"I]Érdemes lenne nem beleszólni abba, amiről fogalmad nincs.
Egyrészt idegesítő, másrészt fölösleges, csak az én időmet rabolod vele, amíg érdekel és egyáltalán foglalkozom az egésszel. Nekem végülis nem fáj, ha valaki butaságokat ír egy fórumban.
Mondjuk, hogy most utoljára korrigálok. "Nem valószínű, hogy a te szövegkörnyezetből, kiforgatott elmélkedésre bárki kíváncsi, én biztos nem.
Szerintem, szálljál le a földre, kevesebbet szerényebben nyilatkozzál ,nem valószínű, hogy neked szükséges más gyártókat, javítókat , fórumtársakat folyamatosan minősítened.
Leírod a konkrét kérdésre vonatkozó álláspontodat, és akit érdekel elolvassa.
Később beszéljünk róla,amikor rendelkezel néhány évtizedes gyakorlattal, mely alapján talán a saját tapasztalatodat felhasználva tudod minősíteni a hangszóró gyártás nemzetközi folyamatát, termékeit.Jelenleg a te véleményed nagyon sok esetben hiteltelen de ezt már több fórumon is közölték veled.
Javaslom próbálj némi önuralmat tanúsítani, csendben fejleszd a termékeidet, a vállalt javításaidnál tartsad a határidőt, és ha ezeket megvalósítottad, sikeres is lehetsz az életben.
Jelenleg, úgy tűnik, hogy te rabolod a saját idődet, vagy ennyire ráérsz.?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest