Új hozzászólás Aktív témák

• Ebit

addikt

válasz shalafi66 #22759 üzenetére

"I]Érdemes lenne nem beleszólni abba, amiről fogalmad nincs. :) Egyrészt idegesítő, másrészt fölösleges, csak az én időmet rabolod vele, amíg érdekel és egyáltalán foglalkozom az egésszel. Nekem végülis nem fáj, ha valaki butaságokat ír egy fórumban. :)
    Mondjuk, hogy most utoljára korrigálok. "

Nem valószínű, hogy a te szövegkörnyezetből, kiforgatott elmélkedésre bárki kíváncsi, én biztos nem.

Szerintem, szálljál le a földre, kevesebbet szerényebben nyilatkozzál ,nem valószínű, hogy neked szükséges más gyártókat, javítókat , fórumtársakat folyamatosan minősítened.

Leírod a konkrét kérdésre vonatkozó álláspontodat, és akit érdekel elolvassa.
    Később beszéljünk róla,amikor rendelkezel néhány évtizedes gyakorlattal, mely alapján talán a saját tapasztalatodat felhasználva tudod minősíteni a hangszóró gyártás nemzetközi folyamatát, termékeit.

Jelenleg a te véleményed nagyon sok esetben hiteltelen de ezt már több fórumon is közölték veled.

Javaslom próbálj némi önuralmat tanúsítani, csendben fejleszd a termékeidet, a vállalt javításaidnál tartsad a határidőt, és ha ezeket megvalósítottad, sikeres is lehetsz az életben.

Jelenleg, úgy tűnik, hogy te rabolod a saját idődet, vagy ennyire ráérsz.?

Új hozzászólás Aktív témák