- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebit
addikt
válasz shalafi66 #22759 üzenetére
"I]Érdemes lenne nem beleszólni abba, amiről fogalmad nincs. Egyrészt idegesítő, másrészt fölösleges, csak az én időmet rabolod vele, amíg érdekel és egyáltalán foglalkozom az egésszel. Nekem végülis nem fáj, ha valaki butaságokat ír egy fórumban.
Mondjuk, hogy most utoljára korrigálok. "Nem valószínű, hogy a te szövegkörnyezetből, kiforgatott elmélkedésre bárki kíváncsi, én biztos nem.
Szerintem, szálljál le a földre, kevesebbet szerényebben nyilatkozzál ,nem valószínű, hogy neked szükséges más gyártókat, javítókat , fórumtársakat folyamatosan minősítened.
Leírod a konkrét kérdésre vonatkozó álláspontodat, és akit érdekel elolvassa.
Később beszéljünk róla,amikor rendelkezel néhány évtizedes gyakorlattal, mely alapján talán a saját tapasztalatodat felhasználva tudod minősíteni a hangszóró gyártás nemzetközi folyamatát, termékeit.Jelenleg a te véleményed nagyon sok esetben hiteltelen de ezt már több fórumon is közölték veled.
Javaslom próbálj némi önuralmat tanúsítani, csendben fejleszd a termékeidet, a vállalt javításaidnál tartsad a határidőt, és ha ezeket megvalósítottad, sikeres is lehetsz az életben.
Jelenleg, úgy tűnik, hogy te rabolod a saját idődet, vagy ennyire ráérsz.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden ami hőszivattyú
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Politika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook