- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szereztem két ilyen hangfalat:
Sajnos nincs rajta típus jelölés, csak egy kis tábla a teljesítmény görbével és pár adattal (normal/max power 60/80w és, h 8 ohm).
Szeretném teljesen felújítani őket. Hol érdemes hangszórókat, hangváltót, kábeleket venni? Olyan 30 (max 50k) amit rászánnék a bulira.
-
shalafi66
veterán
válasz
lajthabalazs #20697 üzenetére
Középtartományban használt hangsugárzónál nem szerencsés annyira. Legjobb lenne egy ötszög alapú hasáb.
-
shalafi66
veterán
válasz
lajthabalazs #20695 üzenetére
Őszintén szólva nem annyira jó ötlet. Akkor inkább már ez a verzió: [link]
-
shalafi66
veterán
válasz
lajthabalazs #20693 üzenetére
Lehet álló is. Csak nincs olyan dobozom, így nem tudom megmérni. Jobbhíján marad a mostani váltó, csak a doboz cserélődik. 25 liter nettó térfogatig még el lehet menni. Ha abból még nem jönne ki egy álló, akkor egy-két beépített terelőlap segíthet csökkenteni a térfogatot. De akár le is zárható az alja. Tetszőleges.
-
-
shalafi66
veterán
válasz
lajthabalazs #20691 üzenetére
Most már gondolom nincs túltengés mélyben.
-
shalafi66
veterán
-
shalafi66
veterán
H&T = hang és technika
Altius valami Huszti Zsolt-féle hangsugárzó(terv) lehetett, amit a saját újságjában közölt. Gondolom csupa szenvedés. Majd utánanézek, mert nem hagyott bennem mély nyomokat.A váltóterv nem bonyolult, egyszerű harmadrendű, de nulla dokumentáció mellett miért hinném el, hogy jó? A kiválasztott hangszórók pedig változnak. Amit x éve csináltak, még ha pontosan mért és tervezett lenne, valószínűleg akkor sem működne ugyanúgy a mostani gyártású hangszórókkal.
Mindenesetre, ha az átlagot veszem, szerintem kevés a mélytartomány ezzel a szűrővel, és magasba húz.Ui: Azt nem is látom, mekkora a doboz, de 20 és 30 liter között jó a HA20-nak.
-
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
Doki85 #20686 üzenetére
A http után hiányzik a kettőspont. http://spexcel.hangszoro.net/h2000.htm
-
gxyb
aktív tag
válasz
shalafi66 #20684 üzenetére
Ettől féltem
Már más is mondta, hogy ezek a tervek inkább olvasásra valók mint uránépítésre...
Én nem emlékszem sok különbségre a 464 és a 639 között, bár az is igaz, hogy 464-et kb 10 éve hallottam utoljára a 639-et meg pár napja, ha egymás mellett lenne a kettő nyilván más lenne a helyzet -
shalafi66
veterán
A cikktől csak jajgatni lehet.
Akkor már a másik hasonló megoldás normálisabb. [link]
A 464 és a 639 nem szól egészen ugyanúgy, pont a zárófedél miatt. De a gyártás eltérései miatt sem tökéletesen egyformák. Ezek a hangszórók főleg Videoton helyettesítésre készülnek, attól nem rosszabbak, nem jobbak.
-
gxyb
aktív tag
válasz
lajthabalazs #20681 üzenetére
Majd írj légyszíves, hogy mik a tapasztalatok!
-
lajthabalazs
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- SSD kibeszélő
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hálózati / IP kamera
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Külpolitika
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest