- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Revox66 #19500 üzenetére
Ezt az akusztikus mocsarat szerintem Turbina írhatta
Nem ismerem sem a jó sem a rossz oldalát sem a TL sem a Sonido dobozoknak. Amit meg én akarok csinálni...na olyan nincs sehunse
De próbáld ki Te is, amit én akarokNézd meg egy kis doboz mély átvitelét (csak kis méretű dobozról van szó!) szimplán le rakva asztalra, vagy nézd meg polcba rakva könyvek közé, esetleg sarokba téve a földön...én ezeket az akusztikai hatásokat kívánom hordozhatóvá tenni. Semmi egyebet nem akarok tenni, a második doboz csak egy polc szerepét tölti be, vagy egy sarokét a szobában. Az is lehet, hogy nikecellel kitömöm majd a két doboz között rést, még vannak elvetemült ötleteim
Jah, egyébként én is 13 centissel fogok vacakolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest