- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisi22
aktív tag
Udv, ide lettem iranyitva, hogy itt talan kaphatok tippek, milyen kutyut kellene venni (mert ganyolni nem nagyon akarok.)
Az osszefoglaloban nyoma se volt semmi segitsegnek ehhez, igy roviden a feladat:
Adagolo automatahoz hasonlot kell csinalni, egy atlatszo muanyag csoben vannak golyok enyhen lejtos kivitelben, es be kell epiteni egy kaput, ami a golyokat megfogja, majd adott idonkent engedi tovabb.
Elsore elektromagnesre, kesobb leptetomotorra gondoltam, de kell hozza "programozasi" resz is, hogy milyen idokozonkent engedje el a golyot es menyit varjon, hogy a golyo biztosan tuljusson rajta, de a kovetkezot mar megfogja.Az mar eleve nagy segitseg lenne, ha talalnek egy elektronikat a leptetomotorral osszeszerelve, es akkor meg mindig jon a kerdes a mechanikai megoldasra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest