- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
Vagy 10 éve vettem a tescoban egy sárga kék csíkos locsolócsövet amit azóta használok, már megrágta a kutya kinnt maradt télen, stb, egész jól bírta, de idén eljött az idő hogy lecseréljem, mert már nagyon hamar hurkolódik.
Gondoltam nem nagy mutatvány elmentem a nagy barkácsboltokba, és megtapiztam mi van, de mind elég silánynak tűnt, most emagon is rákerestem, és hiába ban 40+ értékelése a legtöbben azt írják hogy igaz hogy hurkolódik de legalább nem drága De Bmeg akkor miért adsz rá 4 meg 5 csillagot. A drágábbakra 15k felett meg senki nem ír semmit, szóval most fogalmam sincs milyen locsolócsövet tudnék venni, ami azért nem olyan drága, de legalább az első pár évében jól használható (azt nem is feltételezem hogy olyat találjak ami ugyancsak 10 évre elegendő lenne)
Úgy tudtam hogy minél több csík van benne annál minőségibb, de már az összesen mininum 1 vagy 2 csík van, és rettentő silány minőség mégis.Köszi
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
- Be Quiet Pure Loop 360 (360mm es Vízhűtés)
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Noctua NH-U12S SE (Garancia, AM4, AM5)
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest