Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Inhouse #67194 üzenetére
Lehet, hogy nem jól fogalmazok?
Nincs a fogalmazással baj, csak a részletek hiányával. Értem, hogy mit akarsz nagy vonalakban, csak azt nem értettem (ezért is kérdeztem vissza a 60 (!!!!) darab lécre), hogy mik a részletei a te elgondolásodnak. Mert pl. nekem ugyanez a megoldás (és ekkor még nem tudtuk a magasságot sem) kijött mondjuk 8-18 lécből is. Valamint azt sem tudhatom, hogy neked mi a "kevés" és mi a "sok" munka egy ilyen projekthez. Egyszerűbb megoldásokból is legalább 5-10 van a fejemben, bonyolultabból is ugyanennyi és akkor ezek még csak nem is a vásárolt megoldások. Ezért kértem volna pontosítást. Mert egyszerűbb megoldásokból is a bevert szögtől a még mindig relatíve egyszerű "nyakas rögzítésig" szinte végtelen a lehetőségek DIY tárháza.Keresztapámnak annó ilyet készítettem, teljes kicsúszású sínek helyett munkájából kifolyólag lineáris tengelyek és csapágyak voltak használva (alul felül 2-2 SBR20), valamint volt nyitásra aktiválódó LED-szalagos világítás is.
Mondjuk az észrevettem, hogy veled nem rezgek egy hullámhosszon.
Hát na... Vannak itt még rajtam kívül elegen. Mondjuk azt nem tudom, hogy akkor mi a fenének töröm magam ötleteléssel. Inkább iszom egy sört...
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest