Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz Inhouse #67194 üzenetére

Lehet, hogy nem jól fogalmazok?
    Nincs a fogalmazással baj, csak a részletek hiányával. Értem, hogy mit akarsz nagy vonalakban, csak azt nem értettem (ezért is kérdeztem vissza a 60 (!!!!) darab lécre), hogy mik a részletei a te elgondolásodnak. Mert pl. nekem ugyanez a megoldás (és ekkor még nem tudtuk a magasságot sem) kijött mondjuk 8-18 lécből is. Valamint azt sem tudhatom, hogy neked mi a "kevés" és mi a "sok" munka egy ilyen projekthez. Egyszerűbb megoldásokból is legalább 5-10 van a fejemben, bonyolultabból is ugyanennyi és akkor ezek még csak nem is a vásárolt megoldások. Ezért kértem volna pontosítást. Mert egyszerűbb megoldásokból is a bevert szögtől a még mindig relatíve egyszerű "nyakas rögzítésig" szinte végtelen a lehetőségek DIY tárháza.

Keresztapámnak annó ilyet készítettem, teljes kicsúszású sínek helyett munkájából kifolyólag lineáris tengelyek és csapágyak voltak használva (alul felül 2-2 SBR20), valamint volt nyitásra aktiválódó LED-szalagos világítás is.

Mondjuk az észrevettem, hogy veled nem rezgek egy hullámhosszon.
    Hát na... Vannak itt még rajtam kívül elegen. Mondjuk azt nem tudom, hogy akkor mi a fenének töröm magam ötleteléssel. Inkább iszom egy sört... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák