- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Megfizethető Sharkoon házak, akár kábelezést rejtő alaplapokhoz is
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- A 16 nm-es node alatt korlátozza a kínai rendeléseket a TSMC
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Raspberry Pi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #28295 üzenetére
Ezek startból elvetve....ha találnék még egy ocz ramhűtőt akkor jó lenne mert x79 lapon ugye két oldalt vannak a ramok. Hát ha már az enzotech ugy csinálta azokat a ramhűtőket vszinű valamire csak jók...
amúgy énis gondolkodtam a ramsüniken csakhát nem tudom elférne e 4-4 ram egymás mellett sünikkel együtt...
Hát nem tudom ezt tody megtudná e csinálni, az a másik, hogy azért az árért már gyárit is lehetne rendelni...
Esetleg valami szép ramsünik aztán lefűrészelni őket...? Mondjuk patriot viper stilusban[ Szerkesztve ]
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Újszerű - CHIEFTRONIC PowerUp Series 850W GPX-850FC 80+ Gold ATX tápegység - teljesen moduláris
- Eladó tápegység bequiet! DARK POWER PRO 11 1200W dobozával minden kábelével, 80+ Platinum
- Kolink KL-500 500W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest