-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arlekim
aktív tag
válasz
#21346560 #27525 üzenetére
Komoly tapasztalatom van gányolás terén
Volt egy gép amit az asztalom fiókjában rendeztem be.
Aztán egy kétütemű Trabantnak készítettem "fedélzeti számítógépet" zenelejátszás, filmnézés, gps, meg elmebetegség
Volt egy ibm laptop, aminek szilánkokra tört a háza, elszállt a lan, a billentyű, a tft, a lemezvezérlő és a ps2. Maradt a vga és az usb. Pendrive boottal, külső monitorral, és billentyűzettel, winternal commanderrel
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- MSI MPG A650GF Gold 650W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 500W Gold Moduláris Tápegység
- Seasonic 1250W Gold Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest