- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
válasz
monocrome #9932 üzenetére
Bocs, hogy ezzel kezdem, de ezt nem tudom kihagyni:
"Rádugtam a "front fun"-ra ... Visszatettem a "rear fun"-ra ... csak "rángatózik" ... Fun conrtoll=disabled"
Erről jut eszembe,
Hátulról teszem be.Magyarul: rear = fenék, hátsó, fun = móka. Te rear fan-t és front fan-t szerettél volna írni.
Én megnézném az alaplapod kézikönyvében, hogy mekkora az emlegetett ventilátor csatlakozók terhelhetősége. Ez a "kézikönyv" egy kis füzetecske, az alaplapodhoz adták. Ha nincs meg letöltheted a gyártó weblapjáról.
Aztán ezeket az értékeket összehasonlítanám a ventilátorokon feltüntetett adatokkal, áramerősség illetve teljesítmény. Például a ventilátoron állhat ilyen: 0,45A, 5,4W. Ha ehhez az alaplap füzetecskéje azt írja, hogy a ventilátorcsatlakozók együttes terhelhetősége 4 watt, akkor már az egyik ventilátorral is túlterhelted a csatlakozókat.
Nem azt mondom, hogy ez történt, de innen távolról nehéz többet mondani.
Még egyszer bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li Uni Fan TL 140 RGB Fehér (x3) + Uni Fan TL Series Controller
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged