Hirdetés
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Milyen videókártyát?
- Az asztali piacra is jönne a Bartlett Lake-S?
- Házi hangfal építés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
válasz
monocrome #9932 üzenetére
Bocs, hogy ezzel kezdem, de ezt nem tudom kihagyni:
"Rádugtam a "front fun"-ra ... Visszatettem a "rear fun"-ra ... csak "rángatózik" ... Fun conrtoll=disabled"
Erről jut eszembe,
Hátulról teszem be.Magyarul: rear = fenék, hátsó, fun = móka. Te rear fan-t és front fan-t szerettél volna írni.
Én megnézném az alaplapod kézikönyvében, hogy mekkora az emlegetett ventilátor csatlakozók terhelhetősége. Ez a "kézikönyv" egy kis füzetecske, az alaplapodhoz adták. Ha nincs meg letöltheted a gyártó weblapjáról.
Aztán ezeket az értékeket összehasonlítanám a ventilátorokon feltüntetett adatokkal, áramerősség illetve teljesítmény. Például a ventilátoron állhat ilyen: 0,45A, 5,4W. Ha ehhez az alaplap füzetecskéje azt írja, hogy a ventilátorcsatlakozók együttes terhelhetősége 4 watt, akkor már az egyik ventilátorral is túlterhelted a csatlakozókat.
Nem azt mondom, hogy ez történt, de innen távolról nehéz többet mondani.
Még egyszer bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest