Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• BullZeye

veterán

Vettem egy PR-PT737 típusú PNV kamerát, viszont nagyon nem vagyok vele megelégedve.
    HD létére egész jó képet ad, viszont szoftveresen a béka segge alatt van, úgyhogy valószínűleg megy vissza a boltba.

Nem szeretnék sok mindent, csak egy pár apróságot:
    - Wireless kivitel
    - Legalább HD, de inkább FHD képet, és felbontásnak megfelelő minőséget is (upscale kizárva)
    - Böngészőből IS tudjam nézni az Androidos program mellett (kell mindkettő, Provisionnél nonsense, hogy Windowsos PCn nem érem el)
    - Legjobb lenne, ha simán polcra rakhatnám, mert nem szeretném felfúrni, és ehhez jó lenne, ha távolról legalább 4 irányba mozgatható lenne.
    - Ha mozgás van automatikusan rögzítsen felvételt Synology NAS-ra (szóval jó lenne, ha alapból támogatná, de legalább samba elérést lehessen beállítani rögzítés mappájának)
    - Bruttó 50k körül jó lenne, ha megállna, de ha 60-70k-ba kerül egy minden tekintetbe tökéletes, akkor természetesen megveszem azt.
    - Tetszik ez az Infra dolog, úgyhogy ez is kellene. :)

Létezik ilyen termék? Akár itthonról (áfát vissza tudom igényelni, így nettó ár a döntő), akár külföldről?

Új hozzászólás Aktív témák