- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
válasz
kona005 #76350 üzenetére
Pont ezt mondtam neked, hogy nyugodtan edd meg, de nem kell ugy felfogni, mint egy gyógyszeres kezelést!
Egyed szépen napi 10 grammjával.Nekem bevált és az is tény alapvetően, hogy működik. Mindenki tudja, hogy hogyan, az más kérdés kinek mennyire. Teljesen jól hidratálódnak a sejtek, és nagyobb teljesítményt tudsz leadni.
Viszont ma voltam lent edzeni, és amit láttam, muszáj volt lekameráznom..... megpróbálom feltenni, de ezt nem akartam elhinni...
a lényeg, van egy srác aki lejárogat edzeni, van egy átlagos fizikuma. Edzésterve: Lehető legnagyobb súlyokkal a legszarabbul kivitelezni a gyakorlatokat, igazából a tárogatás és egykezes fekvenyomás egy új hibrid kombinációját is bemutatta ma. Múltkor a felhúzást fűszerezte meg a merev lábú felhúzással. De maradjunk a mellezésnél, a fekvenyomását vettem fel, 90kg-al fél mozgástartományba lehető legjobban belehidalva meg tekeregve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest