- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
válasz
Woodslave #75088 üzenetére
Ez idegesít engem egyébként. Túlságosan közelinek/elérhetőnek tűnik az ő formája, szerintem random fitness csajok instagramról akik nem is versenyeznek csak selfie-znek
jobban néznek ki (több izom, jobb formák stb).
Most akkor ilyesmiért nekem éveket kell edzenem, és nem látom magam most reálisan? Vagy nem tud edzeni? Nem tud kajálni? (Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy nem eszik eleget.) Vagy pont ennyike a cél? De akkor miért kell annyira komolyan venni..Valaki írta, hogy sok a zsírbevitelem, nem sok, mert fogyok, meg a nőknek minimum ennyi kell (biológia, hormonok ilyesmi).
Jaja, emlékszem, bár ő eltolná zsír felé jobban a dolgokat, nem tudom találkozott e nővel életében? Mondd egy nőnek, hogy nincs csoki meg tészta aztán megnézheted magad.
Edzés után nincs gyors ch nálam turmixba, rendes kaja ha hazaértem. Na jó, néha megy egy kis gumicukor ha útba esik hazafelé esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged