Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
aelod #120068 üzenetére
Mi történik ha csirkerizsből és lenmag olajból viszel be 200 g fehérjét, 250 g ch-t és 80 g zsírt? Mi történik ha ugyanezt beviszed füstölt-főtt sertéscombból meg babból? Ugye nem gondolod, hogy az (egyébként nem drasztikusan) eltérő aminosav profil meg a telített/telítetlen zsírsavak aránya a kulcs a színpadformához? Még ha az is lenne, a színpadforma időzítés hány embert érint a topikból?
Egyébként továbbra is arról van szó, hogy nálam működik az IIFYM megközelítés, ti meg hülyének néztek miatta. Igazából nem érdekel, csinálom ami nekem működik, aztán kész. A hitvitákból kinőttem már.
Én is tudok angol cikkeket másolni, hogy alátámasszam a véleményem, de igazából nem számít. Nekem tudom, hogy miért működik, innentől semmi más nem számít.
IIFYM AND FLEXIBLE NUTRITION INTERVIEW WITH DR. LAYNE NORTON!
The point of flexible dieting is to have long-term sustainability. Allowing people to eat the foods they enjoy in moderation makes them less likely to cheat and binge eat—or worse, go totally off of the wagon and put 10 or 20 pounds back on in a few weeks of vacation or during the holidays (which is all too common).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Professzionális szimulátor Rig Váz Cockpit
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- GARMIN Varia UT800 okos első lámpa
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest