- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Bubee82 #14036 üzenetére
nem.
csak közvéleménykutatás.
egyébként az utóbbi 2 napban rengeteg cikket elolvastam a bukás/nem bukás témában, és most már megvilágosodtam.
ma a sorozat és ismétlésszámos témában művelődtem.bánom, hogy nem hamarabb tettem.
ez a 3-4x 8-12-es módszer nekem azért nem tetszik, mert szinte elkerülhetetlen, hogy az első 1-2 sorozat csak bemelegítés jellegű legyen. viszont akkor annak az 1-2 sorozatnak mi értelme? az izomnövekedésre nem lesz semmilyen hatással. csak fáraszt.
ennyi erővel értelmesebb csinálni x darab bemelegítő sorozatot, majd 1 vagy 2 munkasorozatot, nem bukásig.
ebből következően ez a "minden sorozatban ugyanaz a súly" elmélet is felborul, mert ha 1-2 sorozatban csak bemelegítek, akkor a munkasorozatokban használhatnék nagyobb súlyt, és így meg már fél-piramisos az edzés.
na elég volt. -
Markgx10
őstag
-
LOTR
addikt
válasz
Bubee82 #13946 üzenetére
más
sikerült megkaparintanom Boxitól az aminostar kreatint -köszönöm Bandusnak is a közreműködést-, és összehasonlítva a scitec kreatinnal (egyelőre csak állagra), hát ég és föld, mintha porcukor (aminostar) vs kristálycukor (scitec) lenne, kíváncsi vagyok az oldódására -
LOTR
addikt
válasz
Bubee82 #13944 üzenetére
különben igazad van, mert én is véggigondoltam, hogy amit szeretnék rendelni, azon csak 1-2 ezer ft-ot nyerek ha külföldről rendelem, és akkor inkább maradjon országon belül a pénz, de még ha pár ezren is vannak akik aktív ebay, vagy külföldről rendelők, akkor sem múlik semmi azon a pár millió ft-on
másrészről meg úgy is fel lehet fogni, hogy kapok valamit ajándékba ha külföldről rendelek ugyan azért az árért, és az ajándéknak mindenki örül -
vedini
őstag
válasz
Bubee82 #13918 üzenetére
nálam nagyon nem megy ez az egy mindenkiért, mindenki egyért téma
ha annyiért nem tudja beszerezni nekem egy itthoni cég a cumót, mintha kintről megrendelném + vám + minimális kezelési ktg, akkor menjen szépen csődbe, mert nem életképes
ezer módja van, hogy faragjanak költségein, oldják meg, kérjenek eu-s pályázatr pénzt stb. stb.ha efit vagy társai nem lennének, bb shop mégjobban lehúzná vásárlóit
ki fog ez alakulni, dehogy támogatni őket az itthoni vásárlással, hogy majd még olcsóbbak legyenek, az nálam abszolute nem működik -
fLeSs
nagyúr
válasz
Bubee82 #13918 üzenetére
te meg vagy hibbanva?
vagy naív vagy, vagy pénzeszsák, vagy csak (finoman szólva) szimpazitálsz az efittel.
nem fogok drágábban vásárolni, ha lehet olcsóbban is.
mit kapok én azért cserébe, hogy itthon vásárolok? lófaszt.
az, hogy az efit mit akciózik aztán nagyon meg tud hatni, ha nem kell semmi azok közül, amit akcióznak, és főleg ha még akciósan is drágábbak mint az USA.
és az akción túl mi van, mint tudnak felajánlani? semmit.a csirkemellet hol veszed? ott, ahol 2000 vagy ott ahol 1500?
naugye. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #13714 üzenetére
Én se értem, adok még neki 1-2 hetet, már 96-97kg körül kellene járnom
Bá: 3 hete megy a diéta, 101kg-ról kezdtem, 1. héten felment 102-re a csökkentett CH ellenére, most vagyok 101
Úgy diétázok mint te
Fless: ja, legalább a glikogén meg a víz lemenne, de még az se
Mondjuk állítólag az arcomból ment le, ez is valami
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #13711 üzenetére
Én se használtam még sose kezdetektől zsírégetőt, de a másik fórumon láttam hogy mindenki alapból így kezd, mondom akkor én is turbózok. De valamit elbaxok, még nem jöttem rá mit. Azt hiszem veszek yohimbe+karnitin témát, és bedobom, mert tudom h működik
Spirozni még nem akarok, de lehet be kell vetnem, vagy lehet elmegyek valamelyik nap kis erőltetett sétára
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Bubee82 #13262 üzenetére
Tegnap bezzeg még jajj de kedves és aranyos voltam.
Csak miután rájöttél, hogy Boxival a hetero vonalat képviseljük, kerestél más célpontot, jelen esetben Napszemüveg Andrist, velünk meg direkt bunkózol...
Azt hiszed nem átlátszó ez az edzünk együtt dumád, utána jön a majd mögédállok, és megmutatom a helyes tartást, végül a tusolóban véletlen leejted a szappant...Ha meg netán ellenkezne, keversz 13 gramm cukrot az italába, attól egy normál ember padlót fog.
-
nostrum
tag
válasz
Bubee82 #13121 üzenetére
17-18 éves koromban még egyfolytában b@sztam mint a nyúl (na jó néha csak b@sztam volna) ...
De azóta.... áhh öreg vagyok én már ehhez...
A túledzettségtől én is tartottam egy darabig, de már kétlem hogy ez lenne a baj... mert edzeni mindíg hatalmas kedvvel megyek... pl. a mai napot útálom, mert pihenőnap, de azt felérem ésszel, hogy ennyi pihenő meg kell...
-
God Vazzeg
veterán
-
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Bubee82 #12723 üzenetére
A szén egyik formája, amely a feketekőszén levegőtől elzárt térben 1000 °C körüli hőmérsékleten történő hevítése során keletkezik, miközben az illékony anyagok kőszénkátrány alakjában elkülönülnek.
Rideg, porózus anyag, amely főleg szénből áll.
Elsősorban a vaskohászatban használják fel a nagyolvasztók hevítésére.Mondjuk nem tudom, hogy jön ez a gyúrós topikhoz.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest