- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Aktív témák
-
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #16464 üzenetére
Pistival most Szeghalmon beszéltem vagy fél órát a verseny végén, de nem tünt beképzeltnek, még annyira se, amennyire akár lehetne is
A stílusa meg olyan amilyen neten, valószínűleg ő így tud érvényesülni, és ha megfigyeled, inkább nem szól hozzá sok mindenhez, de nem olt le senkit, csak ha már elharapódzott a dolog. Nekem nincs bajom vele
-
zeg
őstag
válasz
Bubee82 #16454 üzenetére
Volt itt Szegeden egy koximaxinak csúfolt versenyző(nevet most nem mondanék), valamelyik bb tévében szerepelt, 1 év alatt 10 kiló izmot sikerült összehoznia. Gondolom az előzőből (is) leesett hogy a tarhonyától fejlődnek ennyire.
Nem vagyok benne biztos, hogy a te átlagos genetikáddal(elnézést, te nevezted így a másik fórumon) ne sikerülne ilyen eredményt elérned.
-
vedini
őstag
válasz
Bubee82 #16442 üzenetére
köszönöm szépen a választ
mondjuk asszem egy nap lemegy 3-4l folyadék, de akkor jobban odafigyelek, elképzelhető, hogy mondjuk elfelejtek inni, ha sűrű a napomJasonchan:
hát ezért az árért kicsit drága a jw, ha egymagában szeded csodát ne várj tőle egy hónap alatt
azért hozzátenném, hogy elmúlt 9 hónapban agyonhajszoltam a testem, és a telítődési görbe visszíntes részén vagyok valahol, azért veszem észre nehezebben a hatását, mint feljebb írtam van kis erő és tömegnövekedés, izomtömörülésigaz ezen a héten megtáltosodtam, de ez lehet csak azért volt, mert stackbe szedem és elkezdtem mellé a bad ass mass-t
-
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #16431 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy a bőven 100 feletti derekam 96-ig lement azzal, hogy a pizzázást beszüntettem, de még így is hihetetlen módon el vagyok hízva.
No, mindegy, egyre jobban próbálok megint odafigyelni a kajára, aztán remélem ér valamit.
A mai válledzés már sokkal jobban sikerült, erőben sem volt olyan gáz és lelkesedéssel sem volt túl nagy gond. Egy 3-ast adnék rá, a tegnapi mellre meg egy 1-est.
Holnap hátazok.
-
nostrum
tag
válasz
Bubee82 #16426 üzenetére
Bibby és Bubee82
Köszönöm a jótanácsokat, és látom én, hogy igazatok van...
De vannak itt egyéb tényezők.
Tényleg nem versenyre készülök, és az elvárásaim sem nagyok...
De azért az tény hogy nem vállalok, és nem is vállalhatok be 20 kiló zsírt, 5 kiló izomért.
Egész életemben görcsösen fogtam a súlyomat, ha eddig megtettem, nem most baszom el. Mint mondtam, hogyha hízok, az has és segg, és az nem túl mutatós.
Ha nekem elég komoly elvárásaim vannak a barátnőm formáját tekintve, akkor én sem tehetem meg, hogy csakúgy elbelesedek. Ha ez az ára az izmosságnak, akkor nem vagyok hajlandó megfizetni.
Amelett, arra sincs pénzem, hogy a ruhatáramat felújítsam, csak azért mert elhíztam.
És végül, de nem utolsósorban, ha a mostaninál nagyobb belem lenne, akkor én is sírva néznék a tükörbe, és még kellemetlenebbül érezném magam, mint most. Ha leülök, és berogyik, így is szégyellem.
A szteroiddal megfürödtem, úgyhogy a továbbiakban arra is teszek egy nagyot, még egy megoldástlátok és most arra fogok rámenni. Mivel ez a 93-94 kiló, amit még elviselek magamon, ez kiáltom ki feltömegelt súlynak. Ha ez elérem, mint most például, akkor jön a tzs lenyomása 10% alá. Onnan aztán megint feltömegelek 94-re, és újra diéta.
A kérdés mostmár csak az, hogy hogyan diétázzak úgy hogy az a minimális erő és izom megmaradjon, amit összekínlódtam.
Első és utolsó gondolatom a spiró. Már csak az a kérdés, hogy honnan a faszból szerezzek, hogy az is legyen aminek látszik. (Nem úgy mint Deca barátom...) -
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Bubee82 #16270 üzenetére
Mondjuk én jóval kisebb súllyal guggolok (90kg), mégis attól egyáltalán nem fáj a lábam.
Mikor meg lábtolón 200 fölé megyek (ami még nemem is lófax súly), akkor viszont recseg-ropog és fáj is.
Lehet megpróbálom én is kivenni, és akkor futásnál sem fájna annyira a lábam.Merevlábas felhúzásra van valami alternatíva?
Mert azt régebben próbálgattam, de nem nagyon ment. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #16252 üzenetére
Azért, mert diétában belaposodsz, és diéta végére úgy nézel ki mint egy felmosórongy. Én most így érzem magam, nulla izomérzet, nulla feszülés, stb.. Ha majd elkezdek tölteni tömegelés előtt, na akkor szoktam igazán jól kinézni, majd rakok fel képet
Szerk: teljes testes képet is kérünk!!!
-
God Vazzeg
veterán
-
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #15951 üzenetére
Kedves Bubee!
Te értesz ezekhez az extremefites cuccokhoz
így hozzád fordulok. Egyelőre gondolat szintjén foglalkoztat, hogy vegyek valami erősebb, de még natural témát. Natural dolgon olyat értek, ami nem basztatja a hormonháztartást és nem kell utókúra, tesztóvisszaállítók stb. hozzá. Amit néztem az a Mass Fx, Hyperdrol X2, Halodrol Liquigels (erre az újra gondolok, aminek már semmi köze a prohormonhoz). A legnagyobb gondom most következik, erre (nem számít bele a kaja, fehérje, vitamin ilyesmi) nem szeretnék szánni 15k-nál többet semmiképp, szóval a 3 közül (vagy ha ér annyit valamelyik ALRI-s termék) egyet javasolj ha lehet, tudom egy doboz max 30 napig tart, ezzel számoltam. Nem tudom melyik mit hoz, de én inkább erősödni szeretek, ha tömeget nem is hoz, azt nem bánom, csak jöjjön valamennyi erő.
Válaszod előre is nagyon köszönöm, de jól gondold meg mit írsz, mert a jegyfizetés terhe kötelez
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #15800 üzenetére
Ezzel is egyetértek, nem csak fekete és fehér van. Nagyon jó cuccok vannak efitnél, sőt, csúcskategóriások, ezt tapasztalatból mondhatom. DE! Ár/érték arányban nézve a kox nyer, sőt a levezetés is ilyen, neked se maradt volna meg 90%-a, ha nem hcg-zel, ezt most megsúgom. Ezek (kox) annyira más kategóriába tartoznak, hogy naturál alternatívája nem lehet, mert akkor már az is kox volna. Szerintem ezt te pontosan tudod
-
LOTR
addikt
válasz
Bubee82 #15554 üzenetére
szerintem azért nem, mert egy ilyen volumenű túra alatt megváltozik az ember anyagcseréje, napi több, mint 140km az rengeteg akkor ha nincs edzésben az ember, még a triatlonosok, meg a kerósok sem tekernek le annyit (itt most a teljes túrára gondolok)
olvassatok ironman-es cikkeket, persze ez nem annyira extrém, de 21 napon át már majdnem annak minősül, úgyhogy tejterméket én maximum este ennéka csirkére visszatérve, igazad van, az sem nyerő ilyenkor (nem tudom, hogy mennyire jó vagy rossz), ilyen esetekben olyan ételek kellenek ami gyorsan szívódnak fel, pl tésztafélék, nem terheli meg az emésztésük annyira a gyomrot
persze lehet, hogy nincs igazam...én minden képpen azt javasolnám, hogy kezdje csak egy egynapos túrával, majd pihenjen rá, fogalmam nincs mennyire edzett ilyen téren, de nagyon durva az a 3000km
-
LOTR
addikt
válasz
Bubee82 #15449 üzenetére
igazatok van, csak a térdem mellett belülről az a csepp alkú izom anynira be tud durranni, hogy emnni alig bírok, de a külső részét nem igazán érzem, és az szerintem elmaradottabb is, mint az előbb említett rész
sajnos a magasabbaknál problémásabb kívülről íves combot összehozni, sokkal több massza fér ott meg, mint az alacsonyabbaknak, és azt jóval nehezebb összehozni - persze ez mindenre így van, de szerintem lábra meg karra főleg -
Vandit.
addikt
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #15415 üzenetére
Persze, nem vesz el semmit az érdemedből, csak kérdeztem, nekem nem bírja a fogásom 120-130kg felett
Az elölguggolást szabadsúllyal csinálod? Mi a faxomat csinálsz hogy nem nyomja szarrá az elsővállat? Én most próbálgatom még csak, 80-ig mertem felmenni, így is 2x lettem rosszul. De nem ez a lényeg, hanem hogy szétmegy az első vállam a súlytól
Van rá trükk, vagy rossz helyre rakom? Keresztezem a fogásom, és előre emelem a karom, úgy guggolok
Ja meg sarokalátét kell, mert billegek még
-
LOTR
addikt
válasz
Bubee82 #15411 üzenetére
ez érdekes, nálam meg pont fordítva van
ha eszek, de nem edzek, akkor nem szakadok össze - mondjuk még nem próbáltam nem enni és nem edzeni, de talán akkor sem lenne nagy gond - amíg nincs honnan, addig nem lehet összeszakadnimindennek megvan az előnye
most készülök éppen egy könnyed nyári diétára, kipróbáltam ezt az évet, milyen tömegelés nélkül, augusztusban 76kg voltam, kb szeptemberben felmentem 79-re (diéta után gyorsan visszajön az a pár kiló), most 83 vagyok kb ~15%tzs mellett, kíváncsi leszek, mi lesz a diéta végén
normális tömegelésbe nem merek belevágni, mert félek, hogy nagyon behíznékvalakinek valami terve a nyárra? (természetesen témához kapcsolódó) még nem sokan írtak erről itt - vagy mindenki megy tajgetoszra nyaralni?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Bubee82 #15017 üzenetére
Akkor én a 90 kilómmal inkább csendben maradok.
(neked meg
)
Mennyi különbség van kb. teherbírásban az elől és a sima között, mert én mindig csak előlguggolást csinálok.
Csak sokszor mondják vékonyabb gyerekek, hogy 100 kilóval guggolnak, én meg csak pislogok olyankor. De ezek szerint viszonylag nagy kül. van. -
Bibby
addikt
válasz
Bubee82 #14325 üzenetére
Egyébként ez az edzés-gondolkodás milyen szinten számít? Mert eddig számomra az az alapelv volt világos, hogy nagyjából mindegy hogy edzem, ha keményen nyomom és szépen kajálok, meglesz az eredmény.
Mondjuk nyilván nekem kell észrevenni hogy elértem azt a pontot, amikor már számít a hogyan is... -
fLeSs
nagyúr
válasz
Bubee82 #14325 üzenetére
ez igaz.
csak elkeserítő, hogy 2-2,5 évet kidobtam az ablakon.
mindig mindenre gondoltam, csak erre nem.
többször megreformáltam az étkezésemet, többször még több intenzitásnövelő technikát vetetettem be, mert azt hittem, hogy nem csinálom elég jól, és csak egyre rosszabb lett..
minél inkább nem fejlődtem, annál inkább szétedzettem magamat.azért arra jó volt ez az idő, hogy az agy-izom kapcsolat szépen kialakuljon minden izomnál, mert volt egy időszak, amikor azt hittem, hogy emiatt nem fejlődök. meg ugye van pár dolog, ami szintén tapasztalat, csak ez is milyen már, most másfajta edzéssel nőtt a kalóriaigényem, és lehet, hogy emiatt a diétáim alatt szerzett tapasztalatokra többé nemtok támaszkodni.
szerk: a súlycsökkentő sorozatokat kifelejtettem.
2kezes bic bukásig, 2-3 erőltetett ismétlés, le egy kis súly, további ismétlések bukásig, erőltetett ismétlések, még1szer le egy kis súly és még amennyi megy. volt ilyen edzés. vállban és tricben is.
oldalemeléssel ezt megcsináltam tavaly márciusban, és utána felírtam a naplómba, hogy ez nem lesz jó, mert 1,5 hét után sem regenerálódott (csökkentenem kellett a súlyt). de a többi izomra azért továbbra is csináltam ilyeneket. -
Coyot
őstag
-
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #14212 üzenetére
Örülök, hogy végre nem offol senki és mindenki komoly szakmai kérdésekkel foglalkozik, ha megint elkezdenétek a hülyeséget, akkor meg fogom kérdezni, hogy mi a véleményetek a jobb combhajlítóval nyak elöl negatív padon végzett marmonkannás húzodzkodással kapcsolatban, szóval inkább ne, ha javasolhatom
-
LOTR
addikt
válasz
Bubee82 #14166 üzenetére
megölted a topikot...
nemrég végeztem edzéssel
majdnem 2 hónapja nem nyomtam fekve (akkor 80-ba ment kb 8-12)
ma foglalt volt a pozitív pad, ezért fekvenyomással kezdtünk
10-50-70kg 16x, 80 12x, 90 4x, és még ment volna, tehát nem bukásig
utána egykezesekkel pozitív padon felmentünk 28-29kilóig 12ism, ez már bukásig ment
meg egy kis tárogatás, és áthúzás, nem bukásig
érdekes, hogy kb 3x ettem, meg edzés előtt csokiskekszet-vagymit
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest