Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #15951 üzenetére
Kedves Bubee!
Te értesz ezekhez az extremefites cuccokhoz
így hozzád fordulok. Egyelőre gondolat szintjén foglalkoztat, hogy vegyek valami erősebb, de még natural témát. Natural dolgon olyat értek, ami nem basztatja a hormonháztartást és nem kell utókúra, tesztóvisszaállítók stb. hozzá. Amit néztem az a Mass Fx, Hyperdrol X2, Halodrol Liquigels (erre az újra gondolok, aminek már semmi köze a prohormonhoz). A legnagyobb gondom most következik, erre (nem számít bele a kaja, fehérje, vitamin ilyesmi) nem szeretnék szánni 15k-nál többet semmiképp, szóval a 3 közül (vagy ha ér annyit valamelyik ALRI-s termék) egyet javasolj ha lehet, tudom egy doboz max 30 napig tart, ezzel számoltam. Nem tudom melyik mit hoz, de én inkább erősödni szeretek, ha tömeget nem is hoz, azt nem bánom, csak jöjjön valamennyi erő.
Válaszod előre is nagyon köszönöm, de jól gondold meg mit írsz, mert a jegyfizetés terhe kötelez
Aktív témák
- Bitcoin topic
- ASUS RT-AC86U: hiánypótló darab a gyártó Wi-Fi útválasztóinak sorában
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest