Aktív témák
-
junhum
tag
Én ránézésre mondtam, tudom h milyen a gyertya!
De csináld úgy h nem támasztod meg a könyököddel magad hanem csak magadmellett van! Az megint csak nem gyertya de hasonlít rá és még talán ér is valamit.
Szóval én csak ránézésre mondom h olyan mint a gyertya amit meg Bruce Lee csinált az nem hasonlít a zászlóhoz hiába úgy nevezik. -
junhum
tag
Szerintem azért a zászlótól messze van
[link]Inkább gyertya
-
zeg
őstag
válasz
BÁ Nutrition #29991 üzenetére
-
zeg
őstag
válasz
BÁ Nutrition #29991 üzenetére
Erről hirtelen a Bruce Lee által kreált "The Flag" jutott eszembe.
-
BÁ Nutrition
addikt
hogy a rossebbe hívják azt a hasgyakszit mikor felfekszel a padra és a nyakad mögött megkapaszkodva felemeled az egész tested a levegőbe? itt már vagy tíz éve csinálgatjuk ezt a gyakszit, de a nevét sose tudtam. asszem egyik bbtvben is volt. a jutyubon is próbáltam keresgetni, de semmi?
megköszönném
-
zeg
őstag
válasz
kicsitomi88 #29983 üzenetére
Tehát ha minden nap megeszek egy kiló zellert, akkor 1450kilokalória mínuszban leszek. Megyek is venni dobostortát, fél kilót befalhatok majd a zeller leégeti.
-
harry
veterán
válasz
kicsitomi88 #29983 üzenetére
Nee, gyümölcsök, mint zsírégetők, áá
Amúgy szerintem szard le, az a legjobb megoldás. Illetve egyszer megpróbálhatod elmagyarázni, meggyőzni őket, aztán ha nem, hát nem.
-
kicsitomi88
őstag
Asszony szülei most negatív kalóriás diétát kezdenek mert tabletta nem vált be
http://www.meno.ro/csinibaba/hir=99
Egy 400 kalóriát tartalmazó desszert megemésztése 150 kalóriát használ el, vagyis "csak" 250 kalória adódik hozzá a test zsírtartalmához.
Egy 5 kalóriát tartalmazó zeller megemésztése 150 kalóriát igényel, vagyis 145 kalóriát veszítünk közben. így minél többet eszünk belőle, annál több kalóriát használunk el (a meglévő tartalékainkból).Ha ezt az anorexiások tudnák
Társíthatjuk proteinekkel, mely ellenőrzi az étvágyat, ugyanakkor serkenti az anyagcserét, mivel nem csökken olyan nagy mértékben az energia.
Azt nem tudom itt vagyok én, fogytam lassan 25 kilót, látják, hogy azért eszem és még senki nem kérdezte meg, hogy te mi a lófaszt csinálsz egyébként?
-
Shodan
őstag
válasz
BÁ Nutrition #29978 üzenetére
igen ,szkájtekes.
-
dunkel
őstag
Kicsit kezd már az agyatokra menni az ON nem? Tömni kell befelé a fehérjét amennyi fér. Most, hogy elérhető áron lehet kapni amcsi fehérjéket azt hiszitek ettől fogtok hirtelen megnőni. De sajnos nem
-
kicsitomi88
őstag
Mai reggeli: Tarhonya csípős chilivel-ketcuppal. Éljen a betöltés!
-
zeg
őstag
válasz
junhum #29972 üzenetére
Erről az ON-ról jut eszembe. Anno próbát tettem vele, mert annyira dícsérték mert hogy a legtöbbet eladott protein és ettől űberf@sza minőség satöbbi. Pont azért vettem, mert általában a tejsavó alapú fehérjéktől kicsit pattanásosodom, ezzel a termékkel viszont jól rácsesztem. Kábé két hétig minden rendben volt kezdtem azt hinni hogy megtaláltam a nekem való fehérjét, aztán elleptek a pattanások.
A hátamat, de még a könyökhajlatomat is. Érdekes módon két hét anabolic wheyre visszaállás után elmúltak. Szal' biztos jó fehérje az ON mert sokan fogyasztják nagy megelégedéssel,nekem viszont alapos arcraesés volt.
-
zeg
őstag
válasz
BÁ Nutrition #29960 üzenetére
Pontosan
-
junhum
tag
válasz
kicsitomi88 #29970 üzenetére
0
mondom én h nem szoktam rendelgetni
akkor 1.nek anabolic aztán ON -
junhum
tag
6-7K miatt megéri megrendelni? PK menniy?
-
válasz
kicsitomi88 #29967 üzenetére
jah, ott aranyárban mérik az on-t
-
junhum
tag
bandus LOTR
ON-t olvastam már itt tőletek h jóféle
csak én Szegeden a Body.Buildertől kb 30 métere lakok ezért nem szoktam rendelgetni sehonnan és ott nem láttam ON-t lehet vak vok -
junhum
tag
Üdv
Kérdésem az lenne h az anabolic whey vagy a whey pro jobb fehérje kiegészítésnek?
-
dunkel
őstag
válasz
BÁ Nutrition #29948 üzenetére
Nekem is volt. Pont kapóra jött egy kisebb sérülés, és ha már nem edzhettem - elmentem kiszedetni. Kb 5 perc volt az egész, 1 vagy 2 hét után szedték ki a varratot (2 vagy 3 öltés volt), rákövetkező héten már óvatosan neki is kezdtem az edzésnek. Nagyon szembetűnő helyen volt, a hónaljamban
-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #29960 üzenetére
Te állat
-
Bade
tag
ha vkit érdekel pár tápkieg olcsón,akkor írjon privit(Animal,MHP)
-
zeg
őstag
válasz
Rajtam/bennem is voltak, nekem a kemény diétától teljesen eltűntek. Nem jöttek vissza most tömegelésnél sem a fölös kilók ellenére.
-
DAVID0000
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #29955 üzenetére
Nekem például a doki mondta hogy majd talán 10 év múlva kivenné (ezzel arra célzott, hogy nem kell vele foglalkozni ha nem okoz egészségügyi problémát).
Kicsit idős volt a doktor bácsi, nem akartam neki mondani, hogy addigra már lehet nem kell neki praktizálni.
Szerintem felesleges kivetetni. -
P00By
nagyúr
Végre valami ami nekem nincsen
-
DAVID0000
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #29952 üzenetére
Nekem is van az alkaromon meg a hasamon is. Voltam is dokinál vele. De nem kell megilyedni tőle, a doki is azt mondta csak akkor kell kiszedni ha már zavar.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #29952 üzenetére
Rajtam is van, a hasamon, de csak aprók, kitapintva lehet érezni a bőr (zsír) alatt
Én se foglalkozok vele, csak ha problémát okoz. Ha megfigyeled, sok testépítőn látni ilyet
-
Bubee82
őstag
válasz
Nekem is van a hátamon, de nem nagyon foglalkozok vele.
Kiszedetni akkor fogom, ha vmi gond lesz vele. Nem vagyok doktohozjáró-centrikus
-
m4rc!
őstag
válasz
BÁ Nutrition #29943 üzenetére
Ez most komoly vagy viccelsz?
-
Vandit.
addikt
válasz
Attól függ hol van. Ha nem növekszik és zavar bármiben is, akkor nem muszáj leszedetni. Ettől függetlenül megnézethetnéd aegy dokival.
-
BÁ Nutrition
addikt
a zsírcsomókról dud valaki valamit? ki helet szedetni? vagy köll vele foglalkozni egyeltalán?
a szánalompatesz tajgetoszi hozzászolásokra nem vagyok kíváncsi
a normális infóért
-
kicsitomi88
őstag
19:15-ös kaja: Túrógombóc fogyókúrós szopottgombóc módra_
125g anorexiás túró, pici meleg vízben feloldott 2 szem süssina, fahéj.
A fél tégelynyi túrót annak aljába nyomkodjuk, rá az édes víz meg a fahéj, kicsit összebirizgál és rá a langyos konvektorra 2 órára.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
God Vazzeg #29941 üzenetére
Te vagy az te félkegyelmű mi?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
kicsitomi88 #29940 üzenetére
Próbáld ki hogy milyen, és utána nyilatkozz
-
LOTR
addikt
válasz
kicsitomi88 #29938 üzenetére
én akkor sem láttam ezen a videon olyan nagy baromságot, annyira gyenge sem lehet, mert azért párat bele tudott húzni
egy videóból én nem nagyon tudom megítélni, a dereka egyenesnek tűnt, kicsit ugyan rángattaa súlyt, de szeirntem mindenkinek volt már olyan, hogy próbált valamit nagyobb súllyal csinálni, mint amivel rendesen menne, itt a baj akkor van, hogy ha nincs megfelelő edzésmúlt és tapasztalatszerintem attól még nem volt olyan rossz a gyakorlat, próbáld ki döntött törzzsel is és nem annyira döntött törzzsel is, én mindegyiket csinálom, kicsit máshogy terheli a hátat
-
m4rc!
őstag
Ezt az új hiper-szuper tömegnövelőt, a Jumbót már próbálta vki? Jó cucc, vagy ez is csak egy újabb Scitec vakítás?
-
LOTR
addikt
válasz
dunkel #29930 üzenetére
azért nem feltétlen, annyira én sem dőlök előre, mint ahogy a 2. linken lévő pali, bár az elsőn a súly kicsit nagyobb volt, mint amivel normálisan tudna szériázni, de azért nem volt egy annyira rossz gyakorlat, látszik rajta, hogy nem kezdő (tehát tudja, hogy mit bír, nem kell annyira tartania a sérüléstől sem) akkor meg simán belefér már az ilyen mértékű csalás - aztán azt nem tudom, hogy ez nála egy standard edzés, vagy csak a felvétel kedvéért, én az ilyet nem tartom viccesnek, néha kell "csalni" egy gyakorlatban
-
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg #29926 üzenetére
Haggyad már God, harmad (akarom mondani masod) napos szegeny Bandus
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #29922 üzenetére
Engem tényleg érdekel.
Remélem sikerül megkapnom a fehérjét is végre, jövő héten már ráállok a témára én is... -
ngabor2
nagyúr
válasz
God Vazzeg #29919 üzenetére
én meg tegnap hátaztam, holnap lábazni fogok. nem érdekel senkit, de legalább on...
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #29919 üzenetére
Kíváncsian várjuk.
-
God Vazzeg
veterán
Hétfőtől elkezdődik a tömegelés 2. szakasza nálam, meglátjuk mire lesz elég. Hamarosan képek lesznek amott a topikomban, a kezdeti állapotról, remélem látványos fejlődést tudok produkálni. Nagyon jót tett az ünnepek alatti pihenés, ég bennem újra a tűz, hogy vasat fogjak végre, odabaxok megígérem
Tudom hogy senkit se érdekel, de legyen már pici ON is
-
Thom!
veterán
Szegeden eladó 20db Crea-bomb 1800.- pézé?
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #29913 üzenetére
Ja és ezen mindenki nagyon meglepődne.
Kérdezd meg mit tol, most talán neked is van rá pénzed...
-
hummerdikk
őstag
válasz
God Vazzeg #29914 üzenetére
Yeah buddy!!!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk #29912 üzenetére
Light weight baby
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #29899 üzenetére
Hajrá, csak így tovább!
Én már örülnék a 120-nak fekve is, de ilyen messze jó régen voltam tőle. -
Bibby
addikt
válasz
God Vazzeg #29906 üzenetére
50es kar alatt nem adoptál.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #29905 üzenetére
Apukád nem akar adoptálni?
-
válasz
BÁ Nutrition #29899 üzenetére
milyen bömöstöt vettél?
amúgy szerény kollégiumi konditermünknek új látogatója van, Sára György személyében
alig várom, hogy egy időpontban edzzek vele
-
Shodan
őstag
válasz
Foglalt név #29897 üzenetére
Kedves Naplóm!
20:15 perckor egy kiadósat fostam, a teától volt talán nem tudom?!...csak hogy később vissza tudjam keresni
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest