Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Smart TV-kben valaki nincs otthon?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #16195 üzenetére
maradjunk a vadasz megnevezesnel
-
alitak
senior tag
válasz
Speeedfire #16195 üzenetére
azért az emberiség elleni bűntett, nem-e?
-
Jazzos
őstag
Tud valaki számomra megbízható fuvarost ajánlani? Csanakon belül kellen mozgatni párszáz m3 földet.
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #16186 üzenetére
jo lesz abba a ddr2-800-as is ha nem talalsz lassabbat, max szukebb idozitessel fog menni a modul, mint a 800-as SPD-je
-
sladka_pani
senior tag
Urak!
Lenne valakinek jó áron DDR2 667 (max mhz alaplap támogatás) végső esetben DDR2 533 memóriája eladó hétvégi (péntek mondjuk) győri átvétellel? A lap támogat DDR400-at is (775 Dual VSTA), és 2x1 GB-ra gondoltam mondjuk. Akinek van valamije ne kiméljen -
Kis Joe
senior tag
[link] Ooojeeee
-
Kis Joe
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
válasz
runner 125 #16180 üzenetére
hm... nekem aztan mindegy mert en meg sose ültem taxiba
blizzard...nekem csak FPS
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #16178 üzenetére
Hat nekem a dell latitude e6400-em matt led kijelzo, az ugyan olyan sajat hasznalatu makkbukom mint a kepen
Ezt a kettot osszehasonlitva a mac sokkal jobb, nagysagrendekkel nagyobb a fenyereje es durvan jobb a kepe is. Es fenyero miatt nem is zavaro a fenyesseg -
-
Kis Joe
senior tag
válasz
cellpeti #16174 üzenetére
Sajnos tobben tesznek mint gondlnad mert a sznob allat csak azert vesz almat mert fesziteni akar, de kozben lusta megprobalni kezelni a mac os-t mert nem ismeri
Gyakorlatilag masra nem tudom. Azt viszont nem tudom hogy hasznalja e a mac rendszer gyorsitasra a gpu-t, elkepzelhetonek tartomSpeedfire: Majdnem! Egy komplett uveg lap van a kijelzo elott mint miden unibody pro-n
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Kis Joe #16172 üzenetére
kis kötekedés. Valszeg én nem vagyok képbe, azért is kérdezek. Látok sok almás gépet ami nVidia 650GT-vel van szerelve. De miért? Jó tervező progiknak kellhet, az van Mac-re, de másra mire tudja kihasználni a Mac az 1GB-os VGA-t. Persze ott a másik oldal, hogy lehet rá már Windowst is tenni, de aki megveszi, az úgyse tesz rá Windowst.
Mert játék nem sok minden van Mac-re
-
Kis Joe
senior tag
Ha valaki erdekel akkor van egy elado makkbook 13" led kijelzo, 8Gb ddr3, 500gg uj hdd es uj aksi, 2.4Ghz C2D P8600, hattervilagitasos angol bill, 10.8.2 Montain Lion sok ertekes app-al
Szerk.: 2008 Late A1278 modell
-
alitak
senior tag
Jó napot az uraknak,
van pár eladó merevlemezem, hátha ippen ilyet keres valaki: [link]
-
Kis Joe
senior tag
válasz
cellpeti #16121 üzenetére
Reggelt mindenkinek!
Az biztos >D
Es abbol is latszik hogy azert lehet hogy zseni volt de nem csak o miatta futott fel az alma. Az Isaacson verzio sokkal job amugy mint a masik
Smile8822: Oszinten en most nem irtam volna ala 2 evet egy sima 4-re. Az akkor eri csak meg igazan hogy ha az aktualisat vagy talan az eggyel korabbit veszed meg. Nekem is 4 van, most zsir. De 2 ev mulva mar elmaradoznak majd az uj funkciok
Balinov: Tegnap itt 15 fok volt, elveztem is. Kar hogy lebetegedtem
Vargane es tsa csucsminosegu tapokat gyartott nem? -
vlcsko82
senior tag
válasz
papaizsolt #16163 üzenetére
Hozd el hozzám vagy a céghez
-
cellpeti
nagyúr
Sanotechnik íves fürdőkabinhoz nem tud valaki görgőket? Esetleg hol lehetne utánna érdeklődni? Praktikerbe 3k 1db görgő de nekem kellene 8db.
-
Smile8822
senior tag
válasz
sladka_pani #16154 üzenetére
Igen igen
-
Balinov
titán
válasz
papaizsolt #16157 üzenetére
regen a teszkos,metros gepekbe pakoltak ilyeneket, nem? kb vargane es tsa kategoria hdd-ben, ha nem csalnak az emlekeim
-
papaizsolt
tag
Helló!
Olyan kérdésem lenne mit tudtok az Exelstor winyokról ? Van egy negyvenes nekem 100/100 as 0napos és nem lehet formázni ,mély és gyors formázással sem,aki tud róla esetleg valamit kérem írja meg ! Üdv
-
Speeedfire
félisten
válasz
sladka_pani #16154 üzenetére
Kakasból meg legalább csak 1 van ebben a topicban.
-
Smile8822
senior tag
Üdv.Érdeklődnék hogy nem e lenne valakinek feleslegbe 1 kezes sújzó egy ismerősömnek kellene 10 vagy 15 kg os egykezes érdekelne és csak egy db.Akinek van ìrjon árban megegyezünk
-
Dorien
veterán
válasz
sladka_pani #16147 üzenetére
Ez egy überjó szám tőlük:
-
Jazzos
őstag
válasz
sladka_pani #16144 üzenetére
-
Jazzos
őstag
Hehe, Samsung 9-es szériás notiban Sandisk SSD van. Miért is lenne benne Samsung. Karaj.
Ja, karajról jut eszembe, google képkeresés és írjátok be: tarja. Ilyen szép tarját még nem láttatok.
-
Balinov
titán
potkivanok, tavasz van!
-
Smile8822
senior tag
válasz
golya32 #16133 üzenetére
Köszi
igen ez már biztos megmarad
egyébként sima 4 et vettem nincs vele semmi gond mondták a t nél hogy ez már az új szériából való.ios 6.1.2 volt rajta alapból. a 2011 es szériának volt némi térerő gondja ha pont eltaláltad és ùgy fogtad
Azért is mentem bele mert ugye aranykártyám van és elég jó áron hozzá jutottam és jó csomagban
-
golya32
senior tag
Van t-s e6 érdekel valakit?
-
törölt tag
Győr-SZFVÁR vonalon mozog valaki a héten?
Szeretnék elhozattatni egy Thermaltake házat természetesen nem ingyen.Priviben keres meg LÉGYSZI
-
vlcsko82
senior tag
Uraim,lassan megint újítani kell DDR4-re
-
Smile8822
senior tag
Eladó lett
Akit esetleg érdekel írjon
-
Jazzos
őstag
válasz
Daniel Alves #16108 üzenetére
Bakker nem is gondoltam, hogy debreceni vagy. Viszont a hétvégi El clásico-n elég szarul játszottál már bocs.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Daniel Alves #16122 üzenetére
hát ez virágbolti verzió. De itt a könyv!
Ahogy olvasgatja az ember, meg lehet érteni, honnan jött a letisztult és egyszerű minimalista forma. És sok technikai vívmány létét is leírja. Xeroxé volt az egér és pl a bittérképes rendszer is(mai GUI) illetve ők találták ki a mai "desktop" kifejezést is, amit először az Apple alkalmazott és tett igazán használhatóvá
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Daniel Alves #16120 üzenetére
nem tudom sajnos
olvasom Jobs önéletrajzát(?), hát nem volt egyszerű az ürge az biztos. Tuti valahol nem volt ép a csávó
-
vlcsko82
senior tag
válasz
Daniel Alves #16116 üzenetére
megy is egy pü
-
Daniel Alves
őstag
Kicsikét későn de hátha tudok segíteni valakinek.
Holnap Debrecenből megyek vonattal Győrbe Budapesti átszállással illetve 15:22-es indulással vissza Debrecenbe.
Kisebb csomagot magammal tudok vinni,ha valakinek szüksége van valamire nyugodtan írjon privit -
Jazzos
őstag
válasz
Daniel Alves #16106 üzenetére
Honnan? Barcelonából?
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves #16070 üzenetére
Megvettem a jegyek összesen 13.000ft +taxidíj
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Elite: Dangerous
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MacSzerez.com - 2019 iMac 21.5" 4K / i7 3.2GHz / 512GB SSD / 16GB RAM / Radeon Pro 560X 4GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest