Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudyD
tag
válasz
Jazzos #17790 üzenetére
Üdv!
Atyaég!
A "Norton" és a "megbízható" szó hogy kerülhetett egy mondatba??? Főleg AV kapcsán?
uh.Most vagy valaki lenyúlta az accot vagy valami hasonló. Egy sportember csak nem szed olyan szereket amitől ilyen hallucinációi vannak... Ok. Jobb esetben fáradtság vagy hasonló elgépelés. Tudjuk be ennek...
Amúgy CIS sem jelzett. Illetve a VirusTotal szerint is tiszta az oldal. Ráengedtem még a fent lévő xls -re meg pdf -re de azoknál is 0 találat. [példa]
De szívesen megnézem különböző linuxok alól is ha az segít a látogatottsági verseny megnyerésében...
Esetleg valaki felment rá kicsit vagy csak a hoster huncutkodik?
-
Balinov
titán
Sracok,
van itt telefonmahinator guru? Samsung vonalon lenne egy kerdesem privatban (SGSIII)
Bobrooney: gerillamarketing, mi?
-
Coyot
őstag
válasz
Jazzos #17790 üzenetére
Fertőzöl mindnekit a tands vírussal mi?
Nincs vele baj elvileg, bár nagyon nem néztem át.
Arra figyelj hogy mindig a legfrisebb verzió legyen fenn belőle, fel is ajánlja az admin rész. Ne késlekedj a frissítéssel, mert jön megint egy keresztbabasszukazösszesilyenoldalthullaám azt nézegethetsz -
Jazzos
őstag
Rá tudna nézni valaki a www.tands.hu -ra, akinek van Nortonja, Kaspersky-je vagy már megbízható víruskillere? Jelezték, h valami vírus lehet rajta, reggel nekem is bedobta a Norton, de azóta más gépen Nortonnal már nem jött elő.
-
vidobali
aktív tag
Ha netán volna valakinek ilyen , kérem jelezze felém. Köszi
-
alitak
senior tag
Győrben háziorvos 9 előtt tényleg sehol se dolgozik?
-
törölt tag
-
atos19881101
senior tag
Eladó felnik. Ha valakit érdekel keressen privátban!
-
törölt tag
Sziasztok,
csak hogy vitát gerjesszek, kb 3 hónapja nincs vga a gépembe, csak alaplapi. Szeretnék a gépemhez (i5 3570 + 8gb ram + ssd + stb...
) venni valami faxa vga kártyát amivel tudok jól játszani mindennel. 40-60k között szánnék rá.
Az örök kérdés: ATI vagy NVIDIA? Amiket nézegettem 660 ti, 7850, 7870 nagyjából ezek férnének a keretbe... Valakinek ötlet tapasztalat?
LACI
-
Balinov
titán
sztem igen. Raid-be lesz a 2x1TB, a nagyobb adatbiztonsag kedveert, azon tervezem tarolni a jpeg/nef kollekciot, LR katalogust, stb, meg ami nehezen beszerezheto cuccos. Mivel van USB kapu rajta (ami mehet sima ntfs-sel is) a potolhato cuccokat max arra rakom, ha helyhiany lesz.
-
vlcsko82
senior tag
A ku...
mekkora
-
alitak
senior tag
Erős fordulat: hol mérnek faszántos palacsintát győrött?
-
Kis Joe
senior tag
Napi eBay: Egy csomag iPod-ot vettem es az "iPod Touch" csak egy hatlap meg egy kijelzo uveggel
-
alitak
senior tag
Szépjónapot az Uraknak, így keddi hétfőn. Azt árulja el nekem valaki, hogy hol lehet normális forró csokit inni Győrőtt? A Freiben van pár finom, szó se róla, viszont valami más helynek örülnék.
-
zsigee
aktív tag
válasz
memphis221 #17738 üzenetére
-
Füleske
addikt
válasz
Így készül : fogod az akváriumot és belerakod a gépet. Remélem tudtam segíteni.
-
Weaver
senior tag
válasz
ez wattafak ?
-
Dorien
veterán
válasz
memphis221 #17734 üzenetére
Na, nyitva volt?
-
memphis221
tag
Sziasztok!
erről valaki tud infot mondani vagy valami linket, hogy hogyan készül vagy hogy is van ez az egész?
üdv
Riki
-
Dorien
veterán
válasz
memphis221 #17731 üzenetére
"Nyitva tartás
Március 1-től március 8-ig: 10. 00 - 17. 00
Március 9-től március 22-ig: 10. 00 - 18. 00
Március 23-tól szeptember 29- ig: 10. 00 - 19. 00Az állatkert az év minden napján nyitva!"
-
memphis221
tag
sziasztok!
Lehet hülye kérdés de nyitva van ma az állatkert?üdv
-
Balinov
titán
potkivanok ezen a "gyonyoru" hetfo reggelen
-
Taki_
tag
Kihasználatlanság miatt eladó i5-ös laptopunk:
http://hardverapro.hu/apro/toshiba_satellite_l505-139_laptop_i5_win7_500gb/friss.html
Nagyon keveset használt, karc és kopásmentes.
-
viktor82
őstag
-
cellpeti
nagyúr
mi pénzt kaphattak ezért a MS-től meg a többi márkától?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
memphis221 #17718 üzenetére
és lehet dolgozni
keddi nap a legjobb a hétbe
-
Kis Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #17719 üzenetére
Es maris megleptek?
-
sladka_pani
senior tag
válasz
memphis221 #17718 üzenetére
Ja és a hétfő is szünnap
Juhijj!
-
memphis221
tag
Hahó! Nagy a csend mostanában!
-
törölt tag
válasz
Balinov #17712 üzenetére
Nem tom mit rágódsz már... Ahogy Coyot írta azt vedd meg amire lóvéd van, ha nincs pénzed akkor ne vegyél semmit. Legalábbis én így vagyok vele... Synology DS212j amit írtál azom van, maximálisan megvagyok vele elégedve 2x2 terra van benne, tökéletesen működik és mindent tud (sőt még sokkal többet is) mint amit én szeretnék. Ismerős LG NAS-t vett feléért mint én, és szív vele, nem jó 2x volt szervízbe, nekem ez nem kell... Igaz majd 1 évig "gyűjtöttem" rá mire nyugodt szívvel megvettem és nem bántam meg azóta is ajánlom mindenkinek!
-
Kis Joe
senior tag
Pot mindenkinek!
Mostanaban eleg erdekesen postaznak az itteni emberkek. Par napja egy 7. generacios (a legujabb) iPod nanot kaptam egy vekony papirba beletekerve csak, ma egy iPod minit egy asda (~tesco) bevasarlo zacskoban
Jazzos: Hasonlo modszerrel megy a javitas nalatok?
Ha meghalt a cpu huton a venti akkor menjen a gep huto nelkul? -
Coyot
őstag
-
Balinov
titán
egy AM2-es X2-es ala kene win7 kornyezetre, mi rohadtul idegesit, az a sok felesleges fiszfasz sallang, ami a skype-ban van, reklamok,meg ilyenolyan buznyak ficsorok, amiket a kutya nem hasznal.
Amire kellene egy ilyen faragott verzio az skype hang es videohivas, meg chat. csoportos hivas, anyamharagja bronzbaontve, majomseggpolirozas nem kell.
alitak: nemi ironiat erzek a postodban
de jogos, nem tudnek egyetlen olyan hw vasarlast felhozni az elmult 5-6 evbol, amit ne elozott volna meg hasonlo (vagy nagyobb) vajudas
Az a baj,hogy ehez a temahoz lovesem sem volt, tudtam hogy van olyan, hogy NAS, oszt csokolom. Most kezdem latni, mennyire osszetett tema, mennyit szamithat a cpu, ram, platform, bay-ek szama, stb. Ha tehetnem, Qnap-ot vennek, csak az meg a Synology-nal is dragabb, ZyXel jo alternativa, szvsz jo ar/ertek arany, Dlink,meg a tettestarsak meg a futottak meg kategoria.
-
RudyD
tag
válasz
alitak #17686 üzenetére
Üdv!
Csak egy tipp amiből ki lehet indulni: [ms fórumról]
A file hozzárendelés környékén lesz a dolog.
Esetleg ideiglenesen feltenni egy LibO -t vagy hasonló xls - xlsx kezelő proggit és utánna kézzel visszaállítani az excel -t a megnyitáshoz. (Shift + jobb egérgomb - almenüben a program választása, kis pipát bepipálni a felugró ablakban hogy mindig ezzel nyisson...)
Esetleg egy gnumeric windows port vagy Softmaker freeoffice lehet jó alternatíva.
(Vagy simán hozzárendelni permanensen valami máshoz, pl notepad majd újból hozzárendelni az excel -hez...)
De ezek is csak tippek.
(Vagy a fenti link alapján átírni a megfelelő office -hoz a meglévő hozzárendelést.)
Tovább is van mondjam még!? B-)
(update: [link] <-- Itt szépen le van írva ángélusul)
-
RudyD
tag
válasz
Balinov #17687 üzenetére
Üdv!
Há' sajna a portableapps -os is úgy veszi le a skype -tól, de sose' lehet tudni.
Csak az erőforrás zabálás miatt kellene opció?Amúgy - a portable apps platform -ot felrakva lehet online mindegyiket letölteni és utána tudja frissíteni a programokat is.
Alternatíva, kicsit korábban elég volt a skype.exe az egész telepítésből - kvázi portable önmagában is. Ha van valahol egy régi gép akkor esetleg az.
Egyéb brutális alternatíva: Egy portable seamless beépülő linux és arra telepíteni a skype -ot... B-)
Bár ez már a perverz kategória. (Igaz a firefox volt az ami hasonlóan de fordított irányban működött: azaz wine -ból a windows -os ff kevesebb erőforrást zabált mint a nativ linuxos...)
-
liquidmoon
aktív tag
[link]
Érd priviben
-
Jazzos
őstag
Most meg én intéztem el a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest