Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- ASUS notebook topic
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- LED / LCD TV topik
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #15898 üzenetére
IE10Win7-re
Még nem végleges, de van -
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #15896 üzenetére
Pontosan, ingyenes, gyors, nem kérdez, hivatalos. (Ja, és automatikusan telepíti, nem kérdezi meg, hacsak nem a sarki virágboltból való...) Az avast xp-n jó-volt
Az IE10 pedig Win alatt igenis jól működik. A Win 8 pedig telepítéssel, média beállításokkal, stb kb 1,5 óra. Ez win 7-tel nem sikerül...
-
cellpeti
nagyúr
üdv
laptop dobozt keresek, ha van valakinek szóljon pls. Győrbe el megyek érte. köszönöm
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #15881 üzenetére
köszi, lehet nem voltam pontos....
a nyomatató szoftver a dokumentumba történő scannelés során meghívja ezt a beépülő OCR-es alkalmazást....csak az nem derül ki milyen OCR alkalmazás ez.....helyette jópofán közli hogy "hiba, a beolvasás közben...az OCR szoftver hiányában nem folytatható" "kérem telepítse a szoftvert a nyomtatóhoz kapott telepítő cd-ről"...na ez mekkora kißaszás....már most 7 free ocr alkalmazás kipróbálásánál tartok, de eddig nem nyert kategória....Nincs valakinek Lexmark 4550-je, és a fiók mélyén hozzátartozó telepítő cd-je ?
azt írják okosok hogy másik multis lexmark telepítő cd-je is ok lehet..... -
Balinov
titán
válasz
Dryman #15880 üzenetére
abby fine reader ugrott be elsore, Laci, de ugy latom, fizetos
-
Dryman
őstag
Lexmark tintasugaras multifunkciós nyomtatóval akadtak gondjaim......a scannel-éssel olyan problémák vannak, hogy amikor dokumentum formátumba szeretnék beolvasni állandó jelleggel valami OCR szoftvert keres, hivatkozik a problémamegoldás arra hogy ezt a szoftvert mellékelték a gyári telepítő cd-n, de hol van az már egyáltalán.....
Valakinek ilyesmi tapasztalata, melyik OCR szoftvert érdemes telepíteni, sajna többet is próbáltam, de az eddig telepített 3 féle free OCR program nem hozott sikert....
OCR progi egy olyasmi mint anno a recognita volt, beolvasás után a scanner képet készít, majd ezt konvertálná, de mint kiderült jelenleg nincs mivel.....
Ötlet?
Természetesen a Lexmark hivatkozás oldala erre az free OCR alkalmazásra már nem elérhető......
Köszönöm!
Dry -
Coyot
őstag
Raktam win8at. Jómultkor elmlítettem, hogy egész fasza és sokan használják nálunk.
NE senki ne tegye fel, ez egy mocskos hulladék. Lassú nincs GPU gyorsítás, lassú, nem töltődnek be a weboldalak, és lassú. mondtam már hogy lassú? Win7 egy császár cucc ehhez képest.
-
Balinov
titán
gyalazatos tiszteletem a zUraknak
-
cellpeti
nagyúr
válasz
delikvens025 #15871 üzenetére
-
delikvens025
csendes tag
tiszteletem urak. nincs valakinek wifis vagy bluetooth trackballja vagy tauch padja? vagy olyan bluetooth billje amin van tauch pad?
-
cellpeti
nagyúr
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #15867 üzenetére
tenyleg? RPI topikbol remlik,hogy tenyleg van tobb arm alapu disztro.
mind1, addig ugysem probalkozok, amig nem lesz egy bolondbiztos megoldas dualboot-ra -
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #15865 üzenetére
ja,hat amig nincs mas linux disztro droidra, addig mirol is beszelunk?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #15863 üzenetére
me?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #15859 üzenetére
+1
-
cellpeti
nagyúr
droid vagy iOS?
Samsung Galaxy Tab 10.1 vagy Apple iPad2? -
cellpeti
nagyúr
esetleg aki játszott a Heroes of Might and Magic 3 nevű játékkal, meg tudná mondani, hogy az intro videót hogyan lehet átugrani? Nagyon jó lenne, mert nem tudok tovább lépni
-
Jazzos
őstag
-
golya32
senior tag
Hátha jó áron hozájutsz egy 4 hez akkor ne hagyd ki, aztán majd gondolj rám :Ö
-
sagesz93
addikt
nekem is 4-em van, voda hálózaton semmi baja, sose dobott el térerőt..
2 haverom van akiknek T-s 4-ük van (ill. az egyiknek csak volt), na az egyik dobálta néha el a térerőt... de azt is elég fura módon volt olyan 2 hétig sose csinálta utána meg 2 napig dobálta összevissza tehát elég érdekesa másiknak se volt ezzel baja soha.
-
Dryman
őstag
válasz
tserrof77 #15834 üzenetére
Köszönöm!
már nincs ilyen kártyám több sajna......
Ati 9200SE-k vagy 9250-k voltak 64MB-osak....
Bevásárolt a Honvédség kicsi leharcolt szerverekből, azokban meg csak valami integrált 8MB-os VGA volt, alaplapi AGP és PCI-E foglalatok nélkül...így maradt az általam kínált kártya...el is vitték a maradék 16db-ot egyben..... -
tserrof77
őstag
válasz
pc-user #15832 üzenetére
Lacibácsinak múltkor még hentergett pár Ati 7500-öse ha jól rémlik
-
pc-user
senior tag
Vennék PCI (min. 16 mb) videokártyát.
-
golya32
senior tag
Na azt ne vegyél annak térerő gondjai vannak. Akkor inkább 4s-t abban már kijavították.
Most a 4s-t a tmobilnál elég jó árban lehet venni előfizetéssel.
Nálunk van itthon 2g, 3g, 3gs
Ha csak telefonálásra akarod akkor a 2g is jó, sajnos arra lassan semmilyen progi sincs.
Asszony használja csak telefon és zenehallgatás arra tökéletes, így elmegy 2-3 napot.3gs nek elég szar a kamerája, ezért másod telónak nokia n95 8gt használok, van amikor annak is nyomogatom a kijelzőjét.
Lehet már megöregedtem, határidőnaplóhoz csak a nokiát tudom használni, ebben nem tudok átállni az érintőre.
-
Coyot
őstag
-
Coyot
őstag
Jófijúk, aka telefonguruk
!
Van mostanában valami használható droidos telefon amiben nem félnapos akksi van? utoljára a Motorola razr maxx volt amit láttam, de az már legalább 1 éve volt. Van azóta bármelyik gyártónak ilyesmi telefonja?
-
ftc
nagyúr
Windows 8-at OEM-t hol lehet beszerezni viszonylag olcson 30K alatt?
nem upgradet
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Lenne egy ACER Travelmate 240-es laposom :
15"-kijelző
2.4GHZ cpu
512MB DDR
30GB-HDD (hibátlan)
Wi-Fi
Akku=0perc
Hálózatról tökéletesen működik21999-pénz
-
G@ben
addikt
-
G@ben
addikt
Azt hiszem, megadta magát a monitorom. A hiba, hogy villog a kis zöld led az elején, benyomom a gépet, majd egy pillanatra úgy tűnik a leden, hogy átvált folyamatos világításba, de nem. Nem jelenít meg a monitor semmit. Mivel van mellette egy másik monitor, ezért próbáltam a videókártyában a másik kimenetre rádugást, akkor is csak a másodlagos monitor megy, felcseréltem az átalakítókat, akkor is, felcseréltem a kábeleket, akkor is. Tehát kizárásos alapon a monitorral lesz gond. A héten egyszer már elment a kép működés közben 1-2 másodpercre. Találkozott-e már valaki ilyennel és ha igen, javítható-e vagy kuka?
-
cellpeti
nagyúr
üdv W8on lehet felhasználót választani, ugye? Ha igen, hol?
-
memphis221
tag
Hali!
Esetleg valaki kiado szobát tud győrben egy dolgozó 29 éves férfi részére?
ha valaki tud kérem irjon!
köszi
-
Smile8822
senior tag
válasz
atos19881101 #15810 üzenetére
-
tserrof77
őstag
válasz
Speeedfire #15806 üzenetére
Remek... és erről meg qssolt a naagy náza is, meg minden? Nem hinném, hogy "nemláttukmegaszittükelkerülmegkülönbenismiközötökhozzá" simán elképzelhetőnek tartom, hogy tudtak róla, hogy gondot okozhat, csak nagy ívbe tettek az emberekre. Majd lesz valahogy, gondolták... ez azért hajaz a Tunguzka-rejtélyre, csak ugye ott nem meteor vót...
Aztán.. a végén kiderül, ez se, csak ez nem robbant be úgy, mint az anno azt hiszem 1908-ban...
-
Smile8822
senior tag
válasz
atos19881101 #15801 üzenetére
Pü
-
Speeedfire
félisten
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #15804 üzenetére
nekem a 100 se kene otthon, lenne mondjuk 50/50 vagy akar 50/25, de valami gyilkos pinggel..
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #15802 üzenetére
hehe, napi e-penisz adag.
ez a meohelyi net...300emberre nem rossz, mi? -
Speeedfire
félisten
Ha már ping.
-
atos19881101
senior tag
válasz
atos19881101 #15799 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Battlefield 6
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Google Pixel topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- ÚJ Díszdobozos DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+
- D-Link 5G Mobile Router
- Logitech G705 Lightsync - Fehér - garanciával, számlával
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Airpods Pro 2nd Gen. USB-C, Bontatlan, Új, 0 Perces, Aktiválatlan, 1 Év Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest