Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- RAM topik
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorel
senior tag
válasz
H.Ezredes #17392 üzenetére
Vedd vissza a kártya órajelét a gyárira és ha úgyis csinálja, akkor kicsivel a gyári alá, úgy megfog szűnni a probléma. Egyik ismerősömnek az 560ti-vel csinálta ezt, de rengeteg video is van fent a neten erről a hibáról és csak bf3 alatt jön elő. 560ti dc2 gyári 900MHz-ét 830MHz-re kellett állítani, úgy már nem jött elő a hiba. Driver téren viszont a 320.49 felejtős, illetve 314.22 alatt is előfodulhat ez a probléma. Érdemes lenne a 310.70-el vagy a 314.07-el tesztelned.
(#17397) H.Ezredes: Stresszelés helyett, inkább mondjuk próbáld ki referencia értékeken.
-
Tirexi
addikt
válasz
FLATRONW #17394 üzenetére
Egy monitor volt rajta.
Amikor először bezöldült akkor 110 fok volt.
Meghalt a mem vezérlője azt állapították meg.(#17392) H.Ezredes:
Ilyen textúra bug nálam csak GPU túlhúzásnál jelent meg.(#17397) H.Ezredes:
Kijött egy új BETA azzal is próbáld meg. -
H.Ezredes
őstag
Valaki tud ötletet,hogy miért csinálja ezt BF3 alatt a kártyám? Asus GTX 680 DC2T. Csak BF3 alatt jelenik meg ez a hiba más játék alatt nem... [link]
Mind1,h húzva van vagy sem. jelentkezik 1250 Mhz-en de ugyan úgy 1201-en is.... 1137 Mhz-en is szóval órajel függetlenül . A 320.49 driver volt fönt azzal csinálta visszaraktam a 314.22.őt de ugyan az és csak BF3-ba jön el a probléma legalább is eddig csak itt jött elő máshol nem volt probléma.
-
Tirexi
addikt
válasz
ampulla #17389 üzenetére
A BIOS az amikor indul a gép, kiírja milyen CPU, mennyi RAM és stb ilyen dolgok. Tehát ha bekapcsolás után van kép akkor jó a VGA.
A Windows indítás közben vagy utána akkor már driver. (vagy továbbra is VGA)Nekem volt olyan is amikor a 9800GX2-m annó meghalt, hogy addig jó volt amíg a driver nem volt felrakva. (üres alap Windows)
Amint felkerült a driver meg be is halt a VGA tehát előjött a hibája.(#17390) darky@:
Írd csak nyugodtan. -
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
Most hívott az egyik haverom, még nem láttam a gépét, de azt mondta ha bekapcsolja a gépet mátrix szerű darabkákra esik szét a screen. Ez vajon betudható-e a videokártyája meghibásodásának ?
-
válasz
ricshard444 #17384 üzenetére
Az lesz.
-
Szeretnélek megkérni titeket, hogy ne OFFoljátok szét a GeForece topicot, mert az hogy ki mennyit költ rezsire, az nagyon nem témába vágó.
-
vranyek
aktív tag
válasz
Rexcor #17343 üzenetére
Így már mindjárt más, azonban én, aki életében nem játszottam még jobb fajta játékkal 25-30 FPS-nél és medium - medium/high beállításnál jobban, tökéletes lesz a min. 30 FPS
Kinek mettől meddig tart az igénye...
Egyébként meg 25 Fps fölött nemigen érzékel az emberi agy különbséget -
válasz
Rexcor #17346 üzenetére
Érdekes én a 680-al simán végig vittem fc3-at igaz csak fxaa-val de semmi gondom nem volt annyival meg erősebb a 780, hogy vigye 2xaa-val.
(#17347) Tirexi Nem-nem pont hogy ez a lényeg vegyél AMD-t ha az a fontos vagy vegyél NV-t ahol ők a jók. Tudnak optimalizálni direkt nem teszik.
-
kasa85
őstag
válasz
BlackSoft #17328 üzenetére
MX 2 és az MX 4 között az a különbség,hogy a MX4 állaga egy kicsit más.
Mikor tisztítani kell a processzort,és a hűtőt könnyebben lejön az MX 4,amolyan gyurma állagú törléssel egymást fel szedi,és nem marad darabkák a processzoron meg a hűtőn.
Jobban kenhető a lefedni való tért az MX 4essel szóval egy kicsit jobb illetve 1 fokot lehet nyerni vele minuszban.
Nekem mind kettő volt nagy tubusban szóval le teszteltem kicsit magas az ára az MX4nek,de meg éri amennyiben könnyebben szeretnéd le takarítani,illetve fel vinni a kívánt felületre,és az egy két fokot minuszt is nyerhetsz vele ami nem sok,de egy kis pozitívum. -
Tirexi
addikt
"egy 550Ti 1Gb-vel, és még azon is majd fullon megy minden"
Akkor én adok azért a VGA-ért 200k-t mert nekem még a 780-al sem megy minden úgy ahogy kéne.
(#17345) SzlobiG:
Optimalizálni kell megtanulni nem másik VGA-t venni. Szemét pénzéhes cégek ezek te is nagyon jól tudod. -
WaterWawe
őstag
válasz
Rexcor #17343 üzenetére
Valami ilyesmi dolog miatt döntöttem én a 760 SLi mellett a 780 helyett. Pont megvan az a kis plusz ami a 780-ból hiányzik, ráadásul olcsóbb. Jó kártya az a 780 csak nagyon drága még így Titán fölött is tudásához képest. Viszont egy 780 SLi már fölösleges és cpu limitet is hozhat az áráról nem is beszélve.
-
Rexcor
őstag
Mi ez a nagy felháborodás?
Akkor sorolom mire kevés nekem: TR- még élsimítást sem tettem rá de néha hajas jeleneteknél akár 30 FPS-re is bezuhan, C3- ezt gondolom nem kell leírni, Hitman, Company of Heroes- bár ez minden gépen rosszul fut, Metro LL, FC3... Most ezekkel játszottam. Persze lehet azt mondani, hogy akkor vegyek lejebb pár beállítást és akkor jó lesz, de egy ~200k-s kártyánál ezt a lehetőséget inkább kihagyom.
Ha valakinek a 40-50 FPS is elég annak nyilván nem kevés sehol sem full max-on sem, de mint már 1-szer kifejtettem nekem mindenhol kell a min 60 FPS.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BlackSoft #17338 üzenetére
Ha mindent überultragigamaxon akarsz játszani, akkor persze, de ott is csak a benchmark címek a kritikusak, pl. Crysis 3, Battlefield 4, meg még amikkel tesztelni szoktak.
(#17339) vranyek: 640x480-on max. Az, hogy elmegy fullon, egy dolog. Képráta is kell. Nálam az elmegy fullon = 1080p60 high.
-
vranyek
aktív tag
Sziasztok! Most raktam össze egy új konfigot ( core i7 4770K; ASUS GTX-760 DC2OC; 8 Gb Kingston HyperX st...) a kérdésem az lenne, hogy van-e mód a proci integrált vga-ja és a külön vga teljesítményének összeeresztésére?
-
BlackSoft
addikt
válasz
cyberkind #17324 üzenetére
Hmm nem hinném, hogy a technológiai befolyásolja a nyers fizikát XD
Hő az hő szerintem bármilyen környezetben, és mindenhová jó lesz, nekem is bevált...tehát miért is nem javasolták?
Nagyon jó hővezető, főleg az MX2, ami díjakat nyert. GPU-ra ugyan úgy jó, mint CPU-ra.
-
cyberkind
félisten
Milyen pasztát ajánlanátok a vga-ra újrakenés céljából ?
Tavaly újrakentem akkor az olcsó minőségi 200 Ft-os proci pasztát raktam rá !(#17322) BeLucZ
És az MX4-ről van valami pozitív vélemény ilyen felhasználásra, vagy inkább hagyjam ? -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Este jövök 3dmark teszttel.... vettem normális processzort a VGA mellé
Be**artok...
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest