- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Apple asztali gépek
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
haddent #16699 üzenetére
De akár a te logout bejegyzésedet is említhetném, akkor ugyan a reklámnál jóval kifinomultabb eszközökkel, de nevetség tárgyává teszed a 79xx szériát, majd láss csodát, nem lehet hozzászólni sem.
Erre most nagyon gyorsan adjál valamilyen magyarázatot, mert ez konkrétan hazugság. Normális vagy?
-
haddent
addikt
A szétverős reklámban valóban nincs "érték". A második (első amit linkelt Abu) kicsit hosszúra sikeredett, nagyobb csattanót vártam volna a végére. A harmadik szerintem kifejezetten jó az eltúlzott mindennel. Ettől függetlenül mind tetszik, örülnék, ha ilyeneket is látnánk a TV -ben nem pedig csak a [nem is kezdem el felsorolni milyen reklámokat]. A szétverős valóban nem az értelemre épít, ettől függetlenül szerintem a mai reklámok színvonalát magasan hozza, a hatást eléri, az "ellen-fanboyokat" megbotránkoztatja.. Kell ennél több..?
Ha már gyalázás... említsük meg, hogy ebben a szent topikban naponta hány AMD -t gyalázó hozzászólás érkezik (példára szerintem nincs szükség..), illetve mi az arány az AMD topikban.
De akár a te logout bejegyzésedet is említhetném, akkor ugyan a reklámnál jóval kifinomultabb eszközökkel, de nevetség tárgyává teszed a 79xx szériát, majd láss csodát, nem lehet hozzászólni sem.
Illetve az nVidia talán nem csinál ilyen reklámokat, ő csak lepénzeli a fejlesztőket, benchmarkokat ..
Most, hogy így belegondolok tényleg kár volt az AMD -nek ez a reklám, mert most itt mondhatjátok, hogy mit művelt. Az nVidia meg szépen sunyin rendezi a hasonlói ügyeit. -
Brutus880
tag
-
daneeeeee
aktív tag
Sziasztok!
GeForce 320.49 Driver
Jópár dolgot sikerült kijavítaniuk a 320.18 hibáiból! -
érték?
hát érték az nincs egyikben sem, felesleges is keresni. a szétverős reklám a nyersességgel operál (némiképp bárgyú módon), az első általad idézett szarkazmussal (ez még elmegy, ha feltesszük, hogy az 590-re gondoltak, bár sztem ez annál korábbi), a második idézett meg a kontextus felcserélésével (szerintem ez szimplán szörnyű). úgyhogy marad annyi, hogy ki min röhög inkább.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az a reklám egyszerű, mint a faék. Semmi rejtett tartalom nincs benne, amitől érték lesz. Ha az alázásnál tartunk, akkor ez sokkal jobban meg volt csinálva. [link] - ezen bárki tud nevetni.
[link] - ez is zseniális.Az a szétverős egyszerűen értéktelen, nyers, semmi humor nincs benne.
Persze biztos eléri a feladatát. Sokan nézik meg, sokan írnak róla, és sokan hallják meg azt, hogy a játékok AMD-re vannak optimalizálva. Ettől még a reklám teljesen értéktelen és humortalan. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
blaca83 #16690 üzenetére
Szeretem az AMD-et de sajnos az ilyen huzzasok xarok. Az olyan mint amikor gond az intelnel (a nehalem vagy sandy mar nem emlekszem) a S-ata csatlakoztotoval, mit le fikaztak meg minden. De amikor a uberul beharangozott bulldozerek elvereztek az i5/i7-el szemben akkor az intel nem vette faxra oket. Ezt nem birom.
(#16691) ceaser: Kicsit olyan ez, mint amikor amerikai autós találkozón "kivégeznek" egy pfújjjj de szar 25 éves japán kocsit.
Leengedik a vizet, az olajat, bőgetik a motort full fordulaton, és az a rohadék még 10 perc után is visítva jár....... Ez nagyon jo -
TomiLi
addikt
válasz
blaca83 #16690 üzenetére
Lehet másképpen értelmezni a videót?
Előszőr is a videó első része biztos, hogy nvidia-n futott, mert nem volt micro lag, meg volt a megfelelő fps is.... Aztán jött a jóképű megmondó, aki kicserélte a vga-t Amd-re. Előszőr még bírta, de amikor kimentek a sötét szobából, már több effekt is a képbe jött - pl. a fényviszonok miatt - akkor meghalt a film már nem volt folyamatos, inkább dia lett belőle. Viszont a srácok haja tökéletesen élethű volt.....
Az már csak hab a tortán, hogy egy nVidia vga elpusztításához édes kevés egy kalapács, egy fűrész, vagy szamuráj kard bevetése..... Kell még egy láncfűrész is...
Kicsit olyan ez, mint amikor amerikai autós találkozón "kivégeznek" egy pfújjjj de szar 25 éves japán kocsit.
Leengedik a vizet, az olajat, bőgetik a motort full fordulaton, és az a rohadék még 10 perc után is visítva jár....... -
blaca83
őstag
válasz
Rexcor #16689 üzenetére
Igen, Én is néztem a külföldi fórumokat is és nem váltott ki nagy lelkesedést a reklám...
Maga a bemutató az "anyag is sz@r", de ha már valami "alázós videót" akartak csinálni akkor miért nem vették a fáradtságot ahhoz, hogy valami poénosabb vagy látványosabb videót készítsenek.???
Ez úgy ahogy van egy rakás sz@r!
-
Rexcor
őstag
válasz
->Raizen<- #16681 üzenetére
Nem túl népszerű a reklám, nagyon sok embernek nem tetszik köztük AMD fanoknak sem.
-
gainwardgs
veterán
Ez megint kifejezetten kellett ide....
-
-
BlackSoft
addikt
válasz
Volt szerencsém már videóhoz, szerintem elég nagy parasztok. A reklámuk sikeréhez is már kell vakai más terméke
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Igaz, hogy az AMD jobb (lett az elmúlt 3 hétben), de ez azért parasztság.
-
->Raizen<-
veterán
Érdekes videó! >Nvidia videokártyát törnek az AMD reklámjában<
-
Tarill
őstag
a 4 gigás 770 gtxekkel mi a helyzet? megérik már az árukat? mondjuk sztem jóval inkább mint a 2 gigások
-
Laraxior
titán
válasz
ScomComputer #16673 üzenetére
-
haddent
addikt
válasz
ScomComputer #16673 üzenetére
Most szedettem le a haverommal, neki nem oldotta meg...
(Kicsit feljebb írtam / kérdeztem, de visszaküldték, hogy debizonyezszoftvermerthogcsakmertezszoftver... Hát ahhoz képest nem jó.) -
ScomComputer
veterán
Van már valami új értelmesen müködő driver?
-
ST05
őstag
lesz új topicja a 760-GK-104 nek, vagy ide kerűl ? gondolom itt a helye
van egy játéka a hexus-nak fb-én meg kellett tippelni mennyi pontot szerez firestrike-ban itt:
szerintetek megfogja a 670-et azért nem ugye?( annak ellenére sem hogy magasabb órajelen mértek bizonyára)
-
haddent
addikt
Ezt láttátok már? http://www.dsogaming.com/news/nvidia-geforce-320-39-drivers-leaked-new-physx-software-included/
Aztán kérek beszámolót, kiváncsi vagyok mit ügyeskedett az nVidia, hamár gyors nem volt
-
ForRedGlory
félisten
-
WaterWawe
őstag
válasz
Bigemperor #16663 üzenetére
Ha a 680-at fel tudod hűzni 1200/3500MHz-ra akkor ugyanaz. Én a 680-al 1330/3500MHz-en járatom, már bőven a 770 fölött.
-
-
belinho
senior tag
válasz
Bigemperor #16656 üzenetére
Hol olvastál rosszakat a 770-ről?
Nézd meg ezt a tesztet, itt elég sok új játék le van tesztelve,ha tényleg ennyire rossz, akkor ne vedd meg!
Ha újonnan kéne venni én biztosan ezt venném a 7970-el és a 680-al szemben. -
blaca83
őstag
válasz
Bigemperor #16656 üzenetére
Ment PÜ.!
@belinho:
Akkor nem veszünk össze rajta, meghagyom Neked az összeset."A 770-es pedig olcsóbb mint a 680, nézz rá pl Ipon árlistára!"
Ebben lehet, hogy igazad van mert az "Ipont" és azt a SZ@R "Árgépet" sem szoktam személy szerint nézni mivel saját nagykeres listákra van rálátásom szerencsére. -
FLATRONW
őstag
válasz
blaca83 #16654 üzenetére
Aki újonnan akar venni egy kártyát, annak semmilyen tekintetben sem jobb vétel a 680. Sehol sem láttam újonnan olcsóbban 680-ast. Már csak azért is jobb vétel a 770-es, mert alapon garantáltan nagyobb teljesítményt ad egy hajszálnyival. Itt nem az a kérdés, hogy 680-ról érdemes-e 770-re váltani, mert nem érdemes. A kérdés az, hogy 7970 vagy 770.
-
belinho
senior tag
válasz
blaca83 #16654 üzenetére
Szerintem teljesen jó kártya legjobb ár-teljesítmény mutatóval!
Mivel minél több gari kell neki a használt kártya alapból kiesik szerintem!
A 770-es pedig olcsóbb mint a 680, nézz rá pl Ipon árlistára!
680Lighting-ról én sem váltanék 770-re ebben egyetértek, ha már a többivel nem!
-
blaca83
őstag
válasz
belinho #16653 üzenetére
A 770-egy "parasztvakítás"....
Ha megvan a határ, hogy kb ezt az összeget szánja fejlesztésre akkor mint írtam a használt 680-as a legjobb vétel.
770-es nem olcsóbb mint a 680.Én nem vennék 770-et, ha te igen akkor szíved joga.
680 Lightning-om van és meg sem fordul a fejemben 770-re váltani.
-
belinho
senior tag
válasz
blaca83 #16652 üzenetére
"A 770-et kilövöm mert a legbutább választás lenne..."
Ezt indokold már meg nekem miért?A 770 egy hajszállal gyorsabb mint a 680, újabb, fejlettebb energiagazdálkodás, ha jól tudom ez már támogatja a gpu boost 2.0-át, és még olcsóbb is mint a 680, de te továbbra is a 680-at ajánlod a tagnak!
-
blaca83
őstag
válasz
Bigemperor #16646 üzenetére
A Sapphire kártyákra régóta 2 év gari van és eléggé megbízható gyártó AMD oldalon már ezer éve.
Ha Neked annyira fontos a 3 év akkor 7970-ből még sok olyan VGA közül lehet választani amire 3 év van és komolyabb 7970-es modell.
Az emberek 80%-a nem is tartja meg a videókártyáját 1,5 évnél tovább.
A 780-at pedig pont azért írtam, mivel abszolut a felső kategória volt megcélozva!
Ha 770-et kilövöm mert a legbutább választás lenne...
Akkor marad a 680-780 és Amd oldalról a 7970-es.
-
Laraxior
titán
válasz
Bigemperor #16649 üzenetére
Nem a gyártókkal van a gond, hanem az itthon kapott fizetéseddel
Mert máshol is ugyanennyibe kerülnek, csak ott az van kiírva, hogy 699$ pl. ja de ott a fizetés nem 399$
(rossz smile, mert nem vicces)
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Laraxior #16648 üzenetére
Igen a 780, na az nem pálya 170k+, nem jáccós tétel nálam sem. Sokan ennyit egy komplett gépre sem tudnak szánni, nem vagyok hajlandó ennyi pénzt kiszórni rá. Más emberek meg feléből tudnak csak teljes konfigot venni, elmennek a gyártók ám a jó k...a anyjukba, na! Ez a véleményem erről. Hálát adok azért, hogy most gondolkodhatok drágább konfigban, bár sokan megtehetnék.
16650: Jogos, akkor meg tudok kiknek, a tudod hova, tudod mit kívánok
-
Laraxior
titán
válasz
Bigemperor #16646 üzenetére
AMATŐR árulja az aprón a Giga GTX680 OC WF3 VGA-ját. Szerintem jó vétel lenne neked. A 780 tényleg nem tudom hogy jön ide, majdnem duplaannyi mint a 680
Meg is venném, ha maradt volna lóvém ilyen buziságokra, de akkor megint elmarad az SLi -
mcmike
őstag
válasz
mcwolf79 #16634 üzenetére
Na pontosan a micro-stutter miatt váltottam vissza NVidia-ra. Az én szememet sajnos rendkívül zavarta (van aki egyébként észre sem veszi, és ennek következtében nem is érti miről beszélek/beszélünk
) ez a jelenség, csakhogy nekem 1db kártya esetén is megvolt, nem kellett hozzá 2db...
-
Rexcor
őstag
válasz
Bigemperor #16643 üzenetére
Bár nv oldalon egy 680-al lehet hogy jobban járnál ahogy blaca is írta, mert elég olcsón árulják itt az aprón és simán fel tudod húzni a 770-es órajeleire. A 7970-es is biztos jó de én soha többet AMD-t ha lehet.
-
blaca83
őstag
válasz
Bigemperor #16639 üzenetére
Gtx 770-et semmiképpen nem vennék.
Ha ebben a kategóriában gondolkodsz akkor Nvidia oldalról vagy Gtx 680 vagy Gtx 780.
(esetleg jó áron "kifogott" használt gtx 680-as)Amd oldalról 7970!
-
haddent
addikt
Köszi mindenkinek aki megerősítette a gyanúm/segített!
-
Rexcor
őstag
válasz
Bigemperor #16639 üzenetére
Én 770-et vennék inkább, bár lehet hogy ezzel egyedül vagyok.
-
Bigemperor
senior tag
A legtöbb GTX 770-el szemben továbbra is inkább egy Sapphire 7970 Vapor-X Ghz Ed ajánlott?
-
mcwolf79
veterán
Na most már végképp lehet eladni az összes NV karit.
[Nemsokára jön az új AMD csodadriver] -
Laraxior
titán
FPS: 38.9
Score: 979
Min FPS: 17.3
Max FPS: 85.9Unigine Heaven 4.0
Jó lesz ez.
Processzor is kapott plusz 100MHz-et, meg a VGA is egy minimális +10/200MHz-et. -
haddent
addikt
Át kell nézzek a Radeon topicból, és előre elnézést, mert nem 670/80/90 -el kapcsolatban írok, de Kepler, és talán ez a legtámogatottabb topik, szóval ha tudtok segíteni (az ismerősnek rajtam keresztül), az jó lenne. Én már kifogytam az ötletekből..
Szóval egy GeForce 640GT -je van (nem "M", rendes desktop), és csinálja ezt az új fajta nvidia driveres hülyeséget, dobálja a képet, szürke, fekete, játszhatatlan, elmosódik stb... De úgy tűnik, hogy csak BF3 -ban. Próbáltuk neki felrakni a legújabb drivert, régebbi drivert, próbáltam neki -100MHz -en futtatni (GPU és VRAM is!), akkor ritkábban, de ugyanúgy szar volt. Szerintem ez így akkor már simán garanciás ügy, -100MHz -en sem stabil, ez pocsék. Most legutoljára már el is dobta a BF3 -at ahogy van, valami hibaüzenettel, hogy driver lecsatolása hibás utasítások miatt....
Szóval? Mehet gariba ahogy gondoltam? Esetleg valami ötlet még? (Nem lenne rossz, ha sikerülne a gariztatás, venne valami nagyobbat kicsit
)
-
SzlobiG
félisten
válasz
ForRedGlory #16630 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #16629 üzenetére
Nem aktuális, hülyeség az egész.
-
TTomax
félisten
Éppen drivert tesztelek...csak még nem tudom,hogy ezt...
Vagy ezt tegyem fel...
-
BlackSoft
addikt
válasz
Htibimor #16624 üzenetére
Volt pár zöld, és pár piros kártyám is. Ugyan úgy volt amd procim is, meg intel is.
Mind működik, amire hivatott megteszi. De tapasztalatom alapján az nVidia és Intel dolgokkal sokkal, de sokkal kevesebb probléma szokott felmerülni. Ezért én azt javaslom, hogy bármit is veszel nVidia legyen, főleg most nagyon jót alkottak a zöldek!
-
kasa85
őstag
válasz
Htibimor #16624 üzenetére
Nem kell aggódni legfeljebb olyan helyzetben lesz az Nvidia mint régen Nvidiás játék esetében Radeonon.
Majd drivreresen csiszolják a játékokat szóval nem kell aggódni.
Amúgy nem egy esetben megy jobban Nvidián egy Radeonos játték,és mikrolagmentesebben amiben a radeon szépen büszkélkedhet.
Erről meg oszlanak a vélemények,de nincs mitől aggódni Nvidia toppon marad,és driveresen lépést tart a radeonnal
Remélem ki elégítő a válasz bár lesznek akik radeont ajánlanak kinek hová húz a szíve ez a mottóm
Egyenlőre engem le taglóz az Nvidia semmi mikrolag,és a radeonos játtékok is bug nélkül mennek szépen régebbi driverekkel.
Egy kettő problémás akad,de azt direkt a marketing miatt b@szták el,hogy utólag ne lehessen még véletlen sem javítani ale Tomb Raider legújabb fejleménye
Fagy bugos és sorolhatnám még. -
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Egy GTX770-en gondolkodom. Mióta a PC-s vagyok a "zöldekhez" húztam. Egy GTX 460-am van, de már kevés . De nem tudom mit hoz a jövő?! Itt az új konzol generáció amik ugye Radeon alapúak. Érdemes e még Nvidiában gondolkodni, vagy a kutya sem fog rá fejleszteniM!
-
Winne
nagyúr
válasz
TTomax #16614 üzenetére
Fullon a 670-el igen, de nem átlagban, ez félreérthető volt, én a max értéket néztem mindig, ITEM fórumtárs kártyája. Az övén a core clock 100-on van, az én 680-asomon meg 121-en és majdnem ugyanazt hozta.
Feltettük a 320-as drivert, 10 fpst hozott kb, most a 680-al 79 fps-t dob. Akkor ez már jó kb? Azt kiszűrtük, hogy a két kártya kb egy szintet hozott, így nagy gond nem lehet a 680-al ha jól gondolom, egy winreinstallt megérne azért még.
@(#16618) kovsol: + @(#16612) Tirexi: igen, a sensor tényleg jól írja, érdekes.
Más: a már emített +121-el nálam általában 1202-re boostol, de néha meg 1215-re. Ez megint érdekes nekem, fura ez a boostolós tuning.
-
FLATRONW
őstag
válasz
BlessedElroy #16610 üzenetére
-
TTomax
félisten
69fps fullon?Az hibátlan... 1254-en megy a GPU,belefér a power limitbe,és mivel 70fokot sem éri el így magától boostol oda...GPU-Z föablak csak becsül,kapcsolj a sensor fülre ott nézd meg mi volt a max...ugyanaz lesz mint az afterburner...Hibátlanul megy a vgad,gratula hozzá...
-
Zorel
senior tag
válasz
ForRedGlory #16604 üzenetére
-
FLATRONW
őstag
válasz
BlessedElroy #16608 üzenetére
-
FLATRONW
őstag
válasz
BlessedElroy #16605 üzenetére
Alapon:
-
mcmike
őstag
válasz
ForRedGlory #16604 üzenetére
Nincs SLI-m sajnos, csak 1db 670-esem van...
-
WaterWawe
őstag
válasz
BlessedElroy #16600 üzenetére
Egyik haver ezt a hasonlatot mondta a referencia modellre:
Ha egy ref 780-al fejbevágnál valakit, helyben elájulna a kártya pedig sértetlen lenne. Ha az én 6790-es kártyámmal vágnád fejbe, 10 darabra törne a kártya a fejbe vágott embert pedig csikizné egy kicsit. -
FLATRONW
őstag
válasz
BlessedElroy #16600 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Apple asztali gépek
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Revolut
- Anime filmek és sorozatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest