Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
4xMSAA ,OC nélkül...
(#16193) miklosss2012
Akkor ezzel a kijelentéssel mi van? [link]...(#16198) Tirexi
Hát igen,mondjuk Gridben cpu limitem van,erre adjál rá egy 10-15%-ot mert 95% felett sosem mennek a kártyák,meg egy kis OC...max 20%al tudnék erösebb lenni ebben benne van a kedvezö széljárás is... amikor ezeket vettem akkor nem volt más választásom,most meg ráfizetni nem nagyon van kedvem..ez van... -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Tirexi #16186 üzenetére
+1 nalam a evga ref. 780 stabil volt a 200 mhz plusszba. Csak egy jateknal teszteltem, de ilyenkor szerintem az FX is kicsit visszarant teljesitmenyben.
Ezen felul a 780-ast (ref) csak ajanlani tudom, nagyszeru kartya. En gigabyte HD 7970 GHz windforce3-rol valtottam. Csendesebb mint a giga ! -
Tirexi
addikt
válasz
gainwardgs #16189 üzenetére
Ez nem off mert VGA-ról van szó.
Tessék az eredmény: [link]
Nagyon jól megy. XD -
Tirexi
addikt
válasz
gainwardgs #16187 üzenetére
Nem néztem és valahogy nem is akarom. Sztem a GPU-ra még rámenne +20Mhz a VRAM-ra meg +100Mhz.
De ezt amin most van ezen biztos, hogy stabil. Azok meg már nagyon a szélén lennének és inkább lejjebb menne már a Mhz mert ugye itt is van GPU csökkentés bizonyos szint felett.
Ez mindenre elég. Néztem már Tomb Radírt, Metro LL-t, Crysis 3-at, Skyrim-et ENB-el, Arma 3-at és mind nagyon jól mennek. Lehet később még jön valami jobb driver ki tudja. -
Tirexi
addikt
válasz
gainwardgs #16185 üzenetére
MSI GTX 780 ref kártya és keményen meg lehet tépni.
Amit eddig stabilnak találtam az a +160Mhz GPU és +400Mhz VRAM.
Persze ezt lehetne még feljebb de ez is bőven elég mindenhova.
Ez annyit tesz, hogy 1160Mhz GPU és 3400Mhz VRAM.
Piszok gyors.
Annyi csak a hátulütője ennek, hogy pillanatok alatt 85 fokon van a VGA. De a hang nálam nem számít mert a Z2300 elnyomja simán.
A 85 fokot meg tartja tehát fölé nem megy hála az AB beállításainak.
Temp Target 85. Kész.
GPU-Z képet nem tudok küldeni mert hibásan írja ki. De itt az Aida64.
Szal én azt mondom ez bőven jó nekem. Aki persze halkabb VGA-ra vágyik az természetesen vegye meg a dupla ventis cuccot. -
Tirexi
addikt
válasz
gainwardgs #16183 üzenetére
Jaj nehogy már az kelljen.
Tök felesleges ilyen nyim nyam hűtős tuningolt VGA-kat venni. Lehet, hogy rosszabbul lehet majd húzni mint a ref-et...
A Giga ref 680-am többet bírt tuningal mint a Lightning-om.
A hang sem lesz sokkal jobb. Ha bemelegszik a gépház belseje nyáron ugyan úgy felpörög majd.
A Lightning-ot is be tudtam küldeni 82 fokra 77%-os ventivel.. pedig nem is volt meleg a szobában.
Na mind1 te döntésed én csak tapasztalatokat írok.
Meg itt még a garancia sem releváns érték mert addig úgy sem lesz nálad amíg lejár az 5 év vagy mennyi az EVGA-ra. -
Tirexi
addikt
válasz
gainwardgs #16180 üzenetére
Hát már régen nem annyi. 166-ért már lehet venni itt PH-n.
-
TTomax
félisten
Megvan az eddigi legjobb kepler driver... amit próbáltam Borderlands 2 nincs fiziksz lassulás,BF3 mint a vaj, Grid 2 perfekt nagyon sima,Metro LL nincs vele baj sokat nem hozott de nem is volt vele gond,Arma3 gyorsult,és kiegyensulyozottabb lett... stabil,nem villog,eddig nem találkoztam hibával.Nem a leggyorsabb driver,de nagyon stabilnak tunik ,és eddig nem fedeztem fel hibát!
Modositott .inf a telepitéshez [link]
Win8on ki kell kapcsolni a driver hitelesitést!
-
Tirexi
addikt
válasz
gainwardgs #16177 üzenetére
Játék függő.
Titan fölé húztam bőven. (+160Mhz GPU/+400Mhz VRAM)
Van pár game ahol van ott 30-40% is de van ahol alig lehet észrevenni a VGA cserét.
De ha megnézed a teszteket akkor ott is láthatod, hogy nem csak 10 FPS-el jobb a legtöbb játékban a Titan (beszéljünk itt már Titan-ról)
Az a pár FPS ami hiányzott a 680-ból a tökéletes játékélményhez némely játékban azt most itt megkapom.
Az előbb Metro LL-t toltam SweetFX-el +Edge AA). NEM volt olyan hely ahol belagolt volna a hirtelen PhysX-től vagy valamitől... Tükör sima a játékmenet végre. A 680 ellenben hirtelen fizikánál eléggé megtorpant. Legalább is nálam. (a game eredeti)
Tehát azt mondom, hogy ez a VGA ennyit lazán megér. Ha cserélni akarsz akkor simán cseréljél és meglátod a különbséget amiről beszélek. -
Tirexi
addikt
válasz
Rexcor #16168 üzenetére
Egyelőre még tesztelgetem sorba a játékokat de már imádom a VGA-t.
+100Mhz GPU/+200Mhz VRAM és sima liba.
85fokon megáll és egyáltalán nem hangos zárt gépházban.Skyrim-ben nagyon jó, végre nem töltöget a játék. Látszott, hogy a modolt Skyrim megette a 2GB VRAM-ot a 680-on mert egy idő után töltögetett ezerrel. Ez meg sem nyikkan.
-
cyberkind
félisten
580-ról mire lenne logikusabb váltani, 770 vagy 780 ?
Nem tervezek 1440p-t, csak egy full HD 102-es tv-t !(#16171) Rexcor
Nekem nem az, Titan ? -
-
Tarill
őstag
üdv kedves zöldek!
erről a kártyáról mi a vélemény? [link] mért ilyen feltűnően olcsó? illetve érdemes lenne a váltás egy radeon hd7950-ről? előre is köszi
-
kasa85
őstag
A sok felszólító jel agresszív elfogultságnak a jele főleg ha minden mondat végére azt teszel.
Nem kell annyi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anélkül is meg értem,és el fogadom,de minden mondat végére ! az már sok.
El hiszem tetszik nekem is tetszett,de nem játszottam végig attól függetlenül lehet AMD Radeonon nem megy normálisan nem úgy mint a zöldeken lehet ha ki próbálnám akkor vaj simán menne,és nem lenne recés minden pl sinek,felső vezetékek stb.
Remélem neked lesz igazad játék terén,mert akkor meg lesz a 3 rész is a polcomon,és a sok gagyi játék után frissítően hat majd ezen játék végigjátszása.
Off vége részemről jöjjenek a kártyáról a beszámolók a játék meg menjen a saját topikjába. -
kasa85
őstag
Azért mert le írtam a tisztelt fejlesztő brigádról a véleményemet nem kell le kiabálni a fejemet.
Azért ott az Arma 2 mennyi patch jött ki a mesterséges inteligencia folyamatosan meg bolondult a távolban recés volt radeonal minden.
A nagy pályát kisebb trükökkel lehet optimalizálni nem kell a map nagyságával jönni,mert szépen lehet fejleszteni csak tudni kell hogyan.
Amennyiben nem volt meg az első időkben a 2 része akkor inkább hagyjuk az egészet,mert eléggé szívtam vele mikor ki jött frissen.
Sajnos a hibák megint fent álltak a 3 részben is,de bizakodom benne mire ki jön javítani fogják.
Nem fikázni akartam a Arma játékot,de azért ha meg nézzük hibák még mindig akadnak hiába azok a nagy javítások.
Ez az én véleményem a tieddel nincs gond el fogadom az állás pontodat,de legyél szíves a másik állás pontját is tiszteld meg azzal,hogy nem ugatod le amit tapasztaltam lehet felszólítások nélkül is le írni a saját tapasztalatodat.
Nem én vagyok az egyedüli aki ugyan ezen véleményen van persze van pozitív,és negatív véleményű emberek akik véleményezik milyen is az arma.
Ettől függetlenül várom a játékot,és amennyiben tévedek akkor meg veszem mint a másodikat,de előtte le tesztelem milyen mert zsákba macska nem kell.
Tanuljanak meg úgy fejleszteni,hogy ne 0 day patchek jöjjenek halomra aztán majd 1 év múlva játszható szintre hozzák.
Remélem én tévedek és neked lesz igazad,mert akkor fent lesz a polcomon,és végre nem csalódok annyit mint manapság csalódtam játékokban. -
batt
aktív tag
válasz
kasa85 #16160 üzenetére
Ezzel abszolúte nem értek egyet!
1. Nagyon korrekt a fejlesztő team,nem ígérgetnek olyat amit nem tudnak megtartani! Folyamatosan tájékoztatva van a nagyközönség és amit mondanak azt be is tartják! Frissítik rendszeresen elég nagy patch-el a játékot tetemes javítási listával! Én azt kívánom legalább ilyen fejlesztő team- legyen minden játékhoz!!2.Valóban nagy a játék gépigénye de ha megnézed a játék körülményei is extrémek!
Mondj 1 olyan játékot ahol egy ekkora terep van ilyen részletességgel és enni precíz metódussal?! Nem megyek bele a többi részletbe!
3.A játék stílust meg szokni kell valakinek bejön valakinek nem!
-
kasa85
őstag
De kihalt ez a topik az elmúlt héten
Amúgy off az Arma 3 hoz nem sok reményt fűzök a 2 is egy fos volt.Teli volt buggal ez most a 3 nál is meg van az iszonyatos gép igény a sok tervezési hibától.
Nem hiszem el,hogy nem tanulnak belőle már 3 jára.
Ez is egy foshalom lesz hiába van meg a második része játszottam vele egy fél órát,és kész nekem be telt a gép igénnyel a recés látványtól,és a kilóméterekről lelövő ellenfelekből a susnyákban a tök.m-
Maga a játék jó lenne,de legalább úgy csinálnák meg hogy ne ordítson róla a tervezési hibák tömbkelege. -
válasz
TTomax #16158 üzenetére
Én is kipróbáltam ezt egy hónapja kb, de nekem nem jött át az egész valahogy. Nem a játékstílus, az még csak bejött volna, de valahogy gagyinak tűnt a megvalósítás. A fizika teljes hiánya, a bugok, meg az, hogy 2 hét kéne mire minden billentyű parancsot megtanul az ember... könnyed szórakozásnak túl van bonyolítva, ahhoz képest meg nem tűnt elég realisztikusnak.
-
TTomax
félisten
válasz
boogie84 #16157 üzenetére
Van egy alfa kulcsom még ha kéred,de abban multizni nem lehet...4 single kampányt tudsz kiprobálni,de az sem 5 perc... van egy rakat konzolparancsom,meg beállitásom,nálam ugy néz ki igy 70-80 fps stabilan megvan...
steamen vegyél fel "TTomax"... giftben küldöm ha érdekel... 18ig lehet csak használni azt hiszem...bár az én 3 kulcsom a "supporter editionból" való azokat lehet,hogy tovább is engedi...
-
Tirexi
addikt
Igen azt fogjuk tenni. Azóta átnéztük a fórumokat.
Amikor elkezdtünk vele játszani még nem tudtuk, hogy ilyen durva hiba van a játékba.
Mondjuk elég szomorú, hogy már megint a felhasználónak kell megoldania azt a hibát amit a fejlesztők lusták kijavítani.
Lehet nem tolták olyan sokáig a játékot amíg meg nem tellett a VRAM. -
Tirexi
addikt
válasz
WaterWawe #16145 üzenetére
3GB meg talán még a Titan 6GB-ja is elfogyhat mivel ez egy játék hiba mint írtam is.
Tehát tök mind1 milyen VGA-d van. -
Tirexi
addikt
Tegnap éjjel tanúi lehettünk milyen az amikor elfogy a VRAM.
(MSI AB VRAM Usage 2040MB)
3 órás Arma 3 Co-Op-nak kb a felénél kezdtük azt észlelni, hogy drasztikusan esni kezdett az FPS 80-ról egészen 16-ig.
Továbbá ilyenkor a VGA egyszerűen 15-30% kihasználtság között kezd el dolgozni a 99% helyett.
Igaz ez a játék hibája volt (memory leak) na de kb ilyen amikor elfogy a VRAM. -
Taposo
aktív tag
válasz
BlackSoft #16140 üzenetére
Bocsi azt hittem hogy úgy érted tudod Crysis-Crysis
VoidXs Hát én nem nagyon szeretem ezeket a beépitett bencheket mivel sok esetben ott sem mutassa meg a játék a foga fehérjét, lásd Tomb Raider benchben alacsony részletesség mellett 100+fps-em volt végig viszont a játék folyamán nem egyszer leesett 40fps-re is, mindenki a mélyvizre kiváncsi az in game teljesitményre, ezek a különféle szintetikus sz@rok csak bohóckodásra valók
-
R1200GS
aktív tag
Ha esetleg van valakinek eladó 6-7 cm-es SLI hídja vevő lennék rá.
-
BlackSoft
addikt
válasz
WaterWawe #16128 üzenetére
De igen, én vagyok az
Nekem személyes tapasztalatom, régebbi kártyákkal:
Tegyük fel van egy játék, ami támogatja a több kártyát stb... Fejből mondok hozzávetőleges adatokat, a szemléltetés kedvéért.
1 GPU = 22FPS min / 38FPS max
2 GPU = 44FPS min / 85FPS max
3 GPU = 50FPS min / 95FPS max
4 GPU = 45FPS min / 88FPS maxÉn ehhez hasonló adatokkal sokszor találkoztam, vagyis a 3. vga teljesen opcionális 1080p beállításon a legtöbb játékban, nem hoz érezhető változást.
A 4. vga pedig még ront is a kevesebb vga-hoz képest, legalábbis nvidia kártyák esetében ez a helyzet, ATI-t nem tudom. -
Taposo
aktív tag
válasz
WaterWawe #16128 üzenetére
Itt nézelődj egy kicsit a tesztekben
-
-
BlackSoft
addikt
válasz
Tirexi #16111 üzenetére
2 kártya mindenképp jó dolog, de egy 3. ha van még bent nem lesz semmi roszabb. Főleg vannak játékok, amik támogatják a 3 utas sli-t, és akár 1080-ban is 20%-os fps növekedést hoz a 2 kártyához képest...
Persze a 110 fps vagy 140 fps különbsége nem oszt, nem szoroz az igaz.
-
ricshard444
veterán
Nálam a Benchmark beragadt vagy nemtudom, de 50 fölé nem ment az fps, közben Ingame ugyanazon a Mapen 80 volt, de a CF-t sem használta egyáltalán, egy kártyával ugyanúgy elmegy maxon 4xAA mellett.
-
WaterWawe
őstag
válasz
ForRedGlory #16121 üzenetére
WTF?! 680 SLI meg megy?
-
Tirexi
addikt
válasz
gainwardgs #16118 üzenetére
Az még jó. Azt ajánlom én is.
Nem azért adtam el mert nem volt jó hanem mert már nem kellett a 2db. Megy így is minden maxon szépen 1 Lightning-al. -
boogie84
veterán
válasz
francos #16114 üzenetére
Sztem a teljesítményével nincs baj. Ahhoz kellene egy megfelelő ár.
A múltkor néztük meg h 1920-ban 210%-os teljesítménye van a 670oc-hez képest legalábbis grid2-ben. És ha már még egy 670-en elgondolkodom akk már inkább a 780, mert pl a grid 2-ben az sli nem is megy, uh nem olyan rossz az. Csak a mi fizetésünk alacsony. -
FLATRONW
őstag
Az MSI Afterburner beta 10-es verziójában újdonság a GPU BUS usage monitorozása. Ezalatt pontosan mit kell érteni (a pcie kihasználtság?)?
-
Dreamie
őstag
válasz
WaterWawe #16112 üzenetére
+1 a 2 way sli-nek. Én a vizet nem fél évre vettem és a két kártyát., váltás... majd meglátjuk lesz-e rá szükség. A víz nekem tetszik eddig nagyon, és igen, ha valami beszarik akkor nyilván le kell engedni a rendszert stb. Nem 5 perces móka. De a csönd és a hűvös megfizethetetlen. Szóval annyira nem rossz dolog.
-
keIdor
titán
válasz
WaterWawe #16112 üzenetére
Igen a 2-way SLi-vel én is nagyon meg vagyok elégedve, főleg a 7970 CF után.
Nem találkoztam buggal, mennek szépen a játékok is elég jó skálázódással.
Persze csak nevesebb játékokkal játszom, csak az ilyen évente 10-12 legjobb, ami érdekel.
Általában ezeket várja mindenki az E3-on is stb. ezekkel ritkán van baj.Persze 1440p miatt is lehet jobb a skálázódás.
-
WaterWawe
őstag
válasz
Tirexi #16111 üzenetére
Elhiszem... Ellenben szerintem a 2-way SLi kifejezetten jó dolog. Egyáltalán nem bántam meg hogy 2 VGA-s rendszert építettem
Ráadásul mivel nem újonnan vettem a cuccokat ezért az összeget sem sajnáltam rá. Alaplap -25k, Proci -35k, VGA-k -35k és -15k, Táp -25k stb. Annyi pénzt áldoztam rá amennyiből egy fullos 1155-ös konfigot ki lehetne hozni 1db GTX780-al, de így jobb lett és nagyobb teljesítményt nyújt. Annyit mondhatok VAN ÉRTELME!
-
Tirexi
addikt
válasz
WaterWawe #16109 üzenetére
Fáj bevallanom de igazuk volt. Tényleg nem kellett akkora gép.
Nézd meg a videóimat. Most is minden game maxon megy.
Mint írtam én nem beszéllek le róla, mindenki arra költ amire akar. Csak leírtam mik a tapasztalatok.
Volt nekem is 3db 680-am biztos láttad a videót. Dobtam is ki a gépből a felvétel után. -
TTomax
félisten
válasz
WaterWawe #16109 üzenetére
Ne vedd támadásnak...nem azért irjuk...azért ennél jobban ismerjuk már egymást...látod ezért rossz a forum a hangsuly nem megy át... nem rosszindulatból irtuk amit irtunk...
A baj az,hogy már nagyon szkeptikusak vagyunk...mint a muppet showból a két öreg a karzaton...
-
WaterWawe
őstag
Szeretem amikor nekem támad az egész topic "Ha ilyen mértékben növekednek az árak, akkor inkább vízhűtést szerzek be és bemegy egy 3. Lightning" Ezzel azt szerettem volna mondani hogy ha Titán ára környékére árazzák be a 880-at majd akkor lenne egy ilyen opció is. Nem azt mondtam hogy holnap megyek is megvenni. Nyilván megkérdeztem volna a véleményeket, tapasztalatokat a 3-way SLi-vel kapcsolatban mielőtt megveszem. Most ezt a kérdést megspóroltátok és válaszoltatok rá egyből elmondtátok hogy nem igazán hozna hatalmas teljesítménynövekedést. Ennek örülök, de mért kell egyből fikázni. A vízhűtésen én gondolkoztam régebben, de csak is kizárólag CPU tekintetében, a már említett okok miatt. Most viszont a H100i kicsit összeszedte magát is le tudja nagyjából hűteni a 4.6-ot.
Különösen neked Tirexi, aki 1-2 hónappal ezelőtt még azért panaszkodtál hogy folyton piszkálnak és beszólnak a géped miatt. Most te léptél a szerepükbe, és én akaratlanul a te volt szerepedbe.
-
TTomax
félisten
Uj jelenségre lettem figyelmes ha a böngészö ki van nyitva akkor mindkét gpu 1006MHzen eddig nem volt ilyesmi ugy emlékszem...
(#16107) Tirexi
Teljesen egyetértek... -
Tirexi
addikt
Nem tudom miért vagytok ellene, hogy vegyen egy 3. VGA-t.
Nyugodtan csinálja csak, mindenki a saját hibájából tanul.
Majd rájön amikor olyan játékkal kerül szembe amelyik nem támogatja rendesen az SLI-t és csak az egyik VGA megy majd a háromból.
Meg tudja mi az a mikro lag, melegedés, zaj és persze a fogyasztás.
1080p-be semmit nem ér az a 3 VGA ezt mindenki tudja.
3D? Na igen a 3D ami miatt még el lehet képzelni egy ilyen rendszert.
De mint tudjuk, legalább is én már tudom, hogy biza a 3D sem mindig a legjobb dolog sőt...
Akkor most elmondom neked mit tapasztaltam a 3D-vel freestyée:
KEVÉS olyan játék van ami normálisan megy 3D-ben. Gondolok arra, hogy egyszerűen ocsmány bugos valami lesz belőle. A nevesebb játékok persze jól néznek ki de azok között is van ami úgy kezdi, hogy kapcsold ki ezt meg ezt az effektet a tökéletes megjelenéshez. Hoppá máris nincsen maxon a game.
Valamelyik játékban ki kellett kapcsolni az árnyékokat, hogy ne legyen bugos a megjelenítés. LOL.
Ez a 3D jó móka addig amíg 100%-os az adott játék támogatása. Én rengeteg játékot kipróbáltam 3D-ben és kevés volt az ami jól működött volna... De majd megtapasztalod te is.Aztán.. vízhűtés. Én annó két 680-at akartam levizezni CPU-val együtt. 250k lett volna. Addig oké amíg nem kell semmit cserélni szép minden. De ha cserélni kell akkor rendszer bontás és nem 5 perc egy ilyet szétszedni meg összerakni. Továbbá néha néha majd ki kell pucolni is a rendszert is.
Nem mellesleg az ilyen megbuherált vizes dolgokat elég nehéz eladni itt PH-n. Láttam 1 éves GTX580 vizes hirdetést is nem rég. Nem kell senkinek mert oda a komplett rendszer kell és csak a nyűg van vele. Továbbá ugrik a gari.Szóval jól gondold meg mit csinálsz... Nem lebeszélni akarlak róla, örülök neki, hogy ilyen szépen támogatod a hazánk fejlődő piacát felesleges pénzkidobással csak felvázoltam pár tényt, ami esetleg később gond lehet.
Szal hajrá!
(#16108) TTomax:
Ez nálam is így van. Nekem most is 1202Mhz-en megy a GPU. -
N_A_S
veterán
válasz
ForRedGlory #16103 üzenetére
Grat!
-
TTomax
félisten
Sajnos nem kicsit van elszállva,én is ezért háborgok...az a baj,hogy szerintem az AMD sem fog alátenni az áraknak... régóta kartelleznek,nem fogják egymást kinyirni... vicces ez a látszatverseny...ami kb kimerül a DX verziók fitogtatásában
Egyébként ha már "megéri" akkor inkább 670SLI... illetve most már 760TI SLI... vagy azt se tudom már mi a neve... -
ForRedGlory
félisten
Soha? 2 óra Crysis 3 után sem? Jó mondjuk nincs tapasztalatom vele, inkább elhiszem
Bár az a 75%-ois venti már erősen traktor hangot gerjeszt, pláne három kártyánál. Engem idegesítene az tuti. Ja és ne bántsd a GTX 780 SLI-t, épp megdöntöttem a Vantage rekordodat vele
kérjél szépen elnézést.
-
N_A_S
veterán
válasz
ForRedGlory #16100 üzenetére
85 fölé nem megy 75% ventivel corsair 850D-ben, úgy hogy ha egymáson vannak a kártyák (2560x1600, itt még olyan 80-85%-ra ki is vannak hajtva).
(#16101) TTomax
az a kártya tiszta haszon..kicsit el van szállva mostanság az nvidia az árakkal. a 690 éri meg most kb a legjobban.
-
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory #16100 üzenetére
Arról nem beszélve,hogy ennek árából kijön a 780SLI...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sorozatok
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest