Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
Micsurin #68395 üzenetére
Na ki írta hogy ez nem lesz lent 1 óra alatt?
Ez egyszer szopás de utána már csak ilyen pár gigás frissítések vannak időnként.
Mondjuk addig sem költöd a kezdőpénzed. Jó tanács egyébként. Hagyd ott éjszakár a gépet had töltsön. Én talán 2 hónapja fejlesztettem és evégett újra is húztam a gépet. Este indult a letöltés steamről, originről, uplayről és mellé még a gta is be lett állítva. Reggelre minden szépen le is ért -
Micsurin
nagyúr
Köszönöm!
Járművek egérrel billel nekem nagyon idegen érzetet keltenek akármennyire is próbálnám megszokni.
Tegnap lejött 20 GB majd elmentem aludni... még mindig kell 18.... -
Micsurin
nagyúr
-
válasz
nepszter1 #68381 üzenetére
Az elején jól jön a lóvé, tudsz egyből venni olyan dolgokat, amivel könnyebb pénzt keresni a játékban. Egyedül is tolható (Import/export simán, később a gyárazás is gond nélkül), én nagyon sokáig solo - publicoztam és még vannak páran, akik szintén. Nehezebb, de megoldható, ha nem akarsz csapatozni. Viszont Ph! sessionökben segítenek szívesen, jobban lehet haladni.
-
Segal
veterán
Durva akció van sztimen a premium verzióra
-
-
Micsurin
nagyúr
Tényleg amúgy ha GTK-ra veszem a nehezen összekuporgatót vasat akkor mi történik?
Ott hagyom valahol? Lopott autókkal ha magamnak lopom mi a helyzet?
-
Aki esetleg megveszi a HVY Scarabot, annak pár tipp, hogy spóroljon:
Primary Weapon felesleges rá, mert teljesen fix. Ram Weaponból Heavy Ram > Large Scoop. A Scoop nagyon bele tud akadni mindenbe és nagyon elől van, ha felöklelsz vele valamit, akkor kibillenti az autót az egyensúlyából.
#ArenaWar (ha teszel hashtaget, azt megköszönöm, pár nap után könnyebben összeszedem a tippeket a topikból a DLC összefoglalóhoz.)
-
Segal
veterán
válasz
Micsurin #68371 üzenetére
Én nem szeretnék beleszólni hogy mire költöd el a pénzed de sokkal hasznosabban is elköltheted mint hogy rögtön egy kocsit veszel.
Amúgy igen a sultan az roppant mód hasonlít a subaru-ra.
Az eleje az szívás lesz ha nem ph sessionbe kezdesz mert konkrétan senki ellen semmi esélyed nem lesz online de ez ne evgye el a kedved. Gyüjtögetni kell az rp-t és erősödni -
Micsurin
nagyúr
Töltöm is le a Géjtéját!
Gyors újra művelés kéne kaptam 400 ezret ha minden igaz valami kóddal a dobozban 200 + 200 a levél feliratkozásért. Melyik az a vas ami Subaru külsejű és hangú(Feltöltős Boxer motor)? Sultan RS ha jól rémlik a 4-ből? Nem igazán GTA priority kérdés egy autó tudom de ha már van kezdő tőkém, el is szórnám gyorsan, utána mehet a csóró surmo de fasza verdám van stílus.
-
hegyipapa
senior tag
-
ProgenXL
őstag
bevétel van belőle?
-
Plata
félisten
Hogy hogy most nem jött trailer a DLC-hez?
Mindig szokott lenni hozzájuk nem?
-
Lassan kapcsolnak, na.
Mindig mindenki ezt mondja, már vagy 5 DLC óta,de eddig még senkinek nem jött be. Egyszer igaz lesz, de ahhoz kb. kéne egy GTA VI bejelentés. Azt a hivatalos csatornákon évekkel ezelőtt közölték, hogy a mostani konzolgenre nem éri meg nekik fejleszteni, tehát nem jön ki az új GTA mostanában.
Másrészről a shark card eladás a cég fejőstehenévé tette a játékot, amíg lehet, húzzák belőle a lóvét, ahhoz pedig tartalom kell, jó drága cuccokkal, a kiadó bolond lenne engedni, hogy elhajon egy ilyen minimális befektetéssel ekkora hasznot hozó termékük.
-
bluuzia
senior tag
A játékmenet: Check point gyüjtögetés, amit az ellenfélnek kell szabotálni.
RAGE feelingje van.Még nem vettem meg, de ha megfogom, az kizárólag a garázshely miatt lesz!
+ 1 játékmód, amivel nem sokat fogunk játszani. -
válasz
hegyipapa #68344 üzenetére
Végre rájöttek, hogyha nincs hely, nem vesznek új járműveket az emberek.
Szerk, ha valaki meg tudja oldani a kinti vásárlást, akkor ez kb. elég durva kezdőár a digitális csomagért: Grand Theft Auto V and Criminal Enterprise Starter Pack Bundle [Online Game Code] 14,99$ Newegg.
-
hegyipapa
senior tag
Arena War garázshely:
Arena Workshop szinten 10 db garázshely
Gargae B1 szint 10 db garázshely
Gargae B2 szint 10 db garázshely -
Tomzi78
csendes tag
Tényleg nincs speed javítva remek
nem vagyok spoiler mindenki tesztelje le valakinek jó az új dlc valakinek nem
én tudom 3.5év után szegre akasztóm a játékot nekem nem jön be filmbe is -gáz lenne már ami most jött ki
-
bluuzia
senior tag
Arena War:
Workshopot kell venni, amit szokás szerint lehet szépítgetni (stílus, szín, falfestés).
A TELJESEN alap ár 995.000.-Viszont lehet bele venni 2 emelet garázst - amelynek vásárlásakor nem derül ki, hány férőhelyes.
Van egy alap Mechanic,aki mellé beválaszthatsz még kettőt - +975 ezerért (Benny's pimp & weapons).
Valamint lehet venni szálláshelyet is. Jó spawn pont lehet.
Így a teljes vásárlás felugrik 3.575.000.- GTA $-ra.A játékmenetet még nem néztem.
-
ProgenXL
őstag
asszem vissza kell kicsit térnem
-
gabesz123
tag
Látom nem csak én csekkoltam gyorsan az update utáni állapotokat.
Am jah, én ugyanígy vagyok vele. Ezen a héten sem fogom túlzásba vinni a Gta-t... Kicsit Borderlands feeling az aréna, meg a járművek is, ettől függetlenül nem igazán hoznak lázba azok sem.
És volt még egy remek frissítés. Pápá op2 speed glitch.
-
PeL
addikt
Viszont lehet én bénázok, de asszem javították az oppressor speed glitchet
Lelassul magától
-
PeL
addikt
Jól látom hogy a régi cuccokra meg semmi akció nem lesz a héten? Asszem be se nagyon fogok akkor lépni jövő keddig, mert engem pl. ez az új mód meg a hozzá tartozó pvp járművek totál hidegen hagynak
Inkább valami új heistet raktak volna be, pvp hülyeségekből már így is bőven van elég...
-
Plata
félisten
válasz
Tomzi78 #68330 üzenetére
Úgy néz ki igen,lesz egy aréna ahol heten egymás ellen harcolnak gépekkel.
Ha igaz akkor pontokat lehet majd szerezni,amik megmaradnak,ahogy szerzed a pontokat úgy fogsz egyre több járművet unlockolni.Ha igaz.
Ezeket a járműveket meg is veheted utcai használatra ha elérsz bizonyos pontot.
De ez még csak pletyka. -
Tomzi78
csendes tag
Sziasztok ez megint ilyen egymást ölni dlc lesz?
Tényleg eladóm a gépem
Ha ilyen dlc lesznek.
-
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás #68328 üzenetére
A DVD-k és a térkép nagyon tuti.
DVD-k szépek.Jaj ne már,azt írják hogy az új járgányok csak akkor válnak elérhetővé ha az arénába eljárunk és elérünk bizonyos szintet meg pontszámot,akkor megvásárolhatjuk az utcára is a járművet.
Nekem azonnal kell a tank arénázás nélkül. -
Micsurin
nagyúr
Dobozos itt most 7500 annyit, neten se olcsóbb csak kulcsos oldalról.
... Szeretem a dobozokat is btw, a polcon jól mutatnak.Vagy van más alternatíva?
Nettel nem igen szokott gondom lenni!
-
Attól függ melyil verzió, sima RSCnél azért szerintem vannak akadások "holtidőben" is.
Más: RX 580 lett végül (XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition). A hűtésnek van hangja, pedig hangszigetelt házam van, viszont a játék megint elámított, hogy mennyire pöpec képi világa van még ennyi év után is. És még mindig tartom, hogy szebb képe van egy ATI/AMD kártyának, mint egy nvidianak (másik gépben is ment a 4590 és Ryzen lett integrált vegaval, ott még látványosabb). Köszi a tippeket, ez a kártya engem kiszolgál egy darabig.
-
negyven2
veterán
-
-
Plata
félisten
Új minigunos motor.
Mi a manó.
Ugye hogy jön DLC? -
wjbhbdux
veterán
holnap új DLC [link]
-
szTotyy
őstag
válasz
Kiskokó #68314 üzenetére
Jó, de Simon újrakezdése egy picit más. Már nem tapasztalatlan szűzfiúként kezdte újra a játékot, tudta már mit hova kell rakni.
Ha van egy haver, akivel csak sokat hülyülnek, felfedezik a játék minden részletét, akkor elég rendesen meghosszabitható a játék "kimaxolása". Ahogy irtad, ez elég relativ.
Simon megvan, csak ritkábban. Time trialokon indul, csak valószinüleg (nincs hosszú i a billentyűmön) beszippantotta a western világ. -
Kiskokó
veterán
válasz
szTotyy #68313 üzenetére
Na jó azért ez kicsit túlzás. Ez attól függ ki mennyit játszik.
HA rólad vagy rólam van szó a jelenlegi idő és elért szint meg pénz (lvl451 , 80 milla , és ami kell az megvan véve)
Kb 2szer ennyit el lehetne még költeni.
Ez nekem rettentő sok idő mert több mint 2 éve játszok stb..
De ha megnézed hogy hogy pl Simon (Rá gondolok, remélem jól emlékszem)vissza hozta magát az új karijával cirka 2-3 hónap alatt.?! lvl400 gondolom pénzel is jól áll. (amúgy mi lett Simonnal rég nem láttam?)
Szóval ez elég relatív, de ettől függetlenül akkor is megéri megvenni szerintem. -
szTotyy
őstag
válasz
Micsurin #68312 üzenetére
Na, itt nem fogod azt érezni, hogy hamar kimaxoltál mindent és mindened megvan.
Nekem két év után még mindig sok újat tud mutatni a játék, egy csomó játékmódot még ki sem próbáltam.
Két embernek is rengeteg játékmód van versenyektől kezdve a lövöldéig.Igazi jó co-op például a Doomsday Heist, azt ketten is le tudjátok tolni. Főleg kezdőként jó kis kihívás lesz. De ahhoz egyikőtöknek vennie kell egy Facilitiyt, hogy indítani tudja a heistet.
Vállalkozások meg vannak, de sajátok. Viszont egymásnak jól be tudtok majd segíteni, alkalmazottként be tudtok lépni a másik vállalkozásába. Jól működik ez oda-vissza.
-
Micsurin
nagyúr
Remélem tényleg lassú a pénz gyártás és a fejlődés..., valamiért minden GTA-ban az elejét szeretem a legjobban mikor marhára short on money feeling van és még a pisztolyt is az első járőr elcsapásával szerzem meg....
@Plata: Köszi, ha minden igaz amúgy is a szombati lanparti darabja lesz momentán az Online, privátba persze.
Alapozásnak meg mehet a PayDay... éljen a ZH időszak és a nyelvvizsga készülés vége. Pusztítsuk a szürkeállománytCoopnak mennyire alkalmas a játék? Lehet valami olyasmi vállalkozásba kezdeni ami coop és mindkettőnk tud belőle pénzt kirántani? Akár egyszerre vagyunk fent akár külön külön és mindig aki épp fent van fejlesztgeti a bízniszt?
Public sessionről még GTA4-ben szoktam le ahol egy utcai versenyes vagy helikopteres módot nem tudtál lejátszani.
-
Plata
félisten
válasz
Micsurin #68310 üzenetére
Figy,a játék eszement jó,mármint online,ha van kivel nyugis sessionban játszani.
Public sessionba nem nagyon éri meg menni,max idegesíteni a gyökereket.
De public sessionban csupa veszélyesen hülye zseb rambó van,aki a saját lábát is el lövi ha megmozdul.
Kezdőként az ilyen alamuszi nyuszik kinyírnának és szét gyilkolnának míg meg nem unják,de nem unják mert agyhalottak.
Javaslom a haveroddal inkább játszatok privátban.
Vagy ha nincs IGN-es ismerős akkor megpróbálhatjátok szerintem Ph-s sessionban is.
De publicba nem éri meg menni,oda az ember azért megy max hogy tényleg a marhákat hergelje passzívban. -
Micsurin
nagyúr
Köszi a válaszokat!
Holnap megyek érte a konzolokszervizéhez! -
szTotyy
őstag
válasz
Micsurin #68300 üzenetére
Idén lett a GTA5/online minden idők legjövedelmezőbb szórakoztatóipari terméke. Ugyan nem jön már hetente új tartalom, de nem fogják a kukába dobni a fejlesztők az biztos.
Van benne annyi dolog, hogy 2 évre biztos nyújt szórakozási lehetőséget. Ha belépsz a crew-ba, akkor főleg. -
válasz
Micsurin #68304 üzenetére
Jelenleg a kiadó legnagyobb fejőstehene a GTA Online. GTA 6 még bejelentve sincsen, anno az RS kijelentette, hogy a mostani konzolokra nem is fog elkészülni (a 1S 4Pro nem új gen), szóval én nem aggódnék, hogy holnap lelövik. Elég sokan 500-1000+ órákat vagy ennek a többszörösét toltuk bele. Ha bejön a stílus, akkor van benne tartalom.
-
Micsurin
nagyúr
No, nem kaptam választ.
Várható még hozzá érdemi update vagy amolyan facsarjuk ki amíg tudjuk és felejtsük el a játék állapota? -
Plata
félisten
válasz
VikMorroHun #68302 üzenetére
WoW telefonos appról?
Jó is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Háztartási gépek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest