- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Laraxior #50448 üzenetére
Az talált pénz hülyeség ide keverni.
Vedd úgy hogy, ha melletted állna egy ember és folyamatosan esne ki a pénz a zsebéből te meg követnéd és szednéd össze... az is tök "normális" lenne?Tegnap Online is megbeszéltük hogy egyéni dolga persze mindenkinek, jöttél ezzel a példával most mondom a fentebbi példámat csak, hogy kicsit átlásd mire is gondolunk mi és nem azért mert ki akarlak ezért közösíteni stb. engem aztán rohadtul nem érdekel ki meddig áll az "esőben" még az se érdekel ha ezt megosztja vagy akár nevezzük dicsekedésnek.
DE legalább ne akarjuk már megmagyarázni, hogy ez természetes és elfogadott ezért meg azért.
Kaptál régen is pénzt, ahogy mondtad tegnap. Vettél minden szart aztán el kellett adnod mindent mert kellet a pénz másra, fasza.. megérte... ott tartasz ahol eddig megint a csalt pénzt várod.. tényleg sok értelme van
De nekem 8, én máshogy állok ehhez.Prokxy :
Ez amit meg te írtál nem is szeretném túlcsavarni a történetet, de old meg magad ha annyira kell és ne itt kérj hozzá segítséget.
Ez is tilos magyarázhatod ahogy akarod (engem nem zavar) de ez akárhogy nézzük szabályba ütközik. Nem ellened irányul de szerintem ezek a HSZ-eid törölhetőek mint a warez téma.Ha csak szórakozni kell ott a story mód abba azt csinálsz amit csak akarsz.
(Mindenféle személyeskedés és rossz indulat nélkül mondtam ezt nektek
)
Jó játékot. -
bluuzia
senior tag
válasz
Laraxior #50448 üzenetére
A talált pénz más.
Ezt nem találod, hanem kapod.
Én is kaptam már, de nem hirdetem. Mivel nincs rá szükségem, még menekülök is ilyenkor.
Ha neked megfelel, hogy nyakadba öntik a pénzt, az a te dolgod. Senki nem mondta , hogy ennek te vagy az oka. Viszont nem kell reklámozni a dolgot. Szerintem mindenki erre gondolt. -
-
prokxy
veterán
válasz
Laraxior #50445 üzenetére
Nézdmá', Lara, Te itt is nyomod és nem is szólsz???
(#50444) szTotyy: Viccet félretéve, nem szeretnék ebből semmi extrát, csak sajna a barilistámon lévő emberek java része már pihizteti a játékot és kb csak itt tudtam kérdezni, de ez lesz, majd jön vmi mókamester és ad zsét vmelyik szerveren!
(#50446) bluuzia: tudom, nem tetszik, de én nem akarok csítelni!
ZÁRHATJUK a témát, ami infó kellett, meg is kaptam!
Köszönöm! -
bluuzia
senior tag
Nekem a buzikkal sincs semmi bajom, de azért ne legyenek már büszkék rá.
Ez csak egy hasonlat, nem személyeskedés. Nem kell félreérteni. -
Laraxior
titán
válasz
prokxy #50438 üzenetére
Jah, ki is lettem tagadva, mert el mertem fogadni, azt a röpke 100 milliót
Nem kell semmit se csinálni, csak felmenni publicba, aztán várni amíg jön az ember. Utána elég egy helyben maradni. Dől a lé.
De itt nem szeretik ha erről beszélünk. Megosztja a csapatot. Már hogy van aki elmondja, hogy kap, meg van aki csendben magába tarja, de mindenki elfogadja -
szTotyy
őstag
válasz
prokxy #50438 üzenetére
Hali!
Az a baj ezzel, hogy most te elkezdted a pénzkunyerálást, amin biztos mindenki túl tud lépni.
De rajtad fellelkesülve holnap majd újra érkezik egy ember ilyen kéréssel, aztán utána még egy, majd még egy, majd még egy, majd még egy, majd még egy, majd még egy, majd még egy.... -
prokxy
veterán
válasz
bluuzia #50442 üzenetére
Tudod, nézőpont kérdése, én már kijátszottam a heisetket, nagyon sok időt online-oztam, már nem érdekel, csak a totál móka benne, egyik este fél órán át tüzijátékoztam, ehhez volt kedvem, fárasztó nap után, mikor már a Család alszik, ez totál kikapcsolt, most meg új verda kéne!
Most ez a lap alja! -
bluuzia
senior tag
Inkább semmi.
-
prokxy
veterán
Semmi gond régi barátom, csak vhogy megjött a kedvem ökörködni benne, megy a gyerek is nyaggat, h helikopterrel menjünk, de nincs ugye, érdekel pár új masina ezen kívül, viszont nincs rá energiám, h farmoljam a zsét.
Van 1-2 sötét oldali barátom, csak már senki nem tolja!(#50441) .LnB: nekem meg a single maradt ki, neki kéne kezdeni, mert tetszene, csak ugye ott a BF, meg már az OW is néha
-
prokxy
veterán
Többen kaptatok már itt pénzt csíterektől, ez még megy most is?
Nem nagyon van kedvem heist-ezni, viszont érdekelne pár új verda...ha vki segítene, jöhet privi! Akinek ez a hozzászólás nem tetszik, köszi nem érdekel, ignorálja! Köszönöm! :-*
-
tomazin
veterán
-
-
Redneck
nagyúr
Hogy tudunk együtt játszani? Küldetéseket menni? Azon kívül hogy együtt kocsikázunk aktív módban, nem sokat tudtunk összehozni.
Valami lobby szerű dologra gondolok, ahol együtt versenyzünk, lövöldözünk, bankot rabolunk. Addig jutottunk hogy jelenleg ketten vagyunk egy szerveren.
-
Redneck
nagyúr
Fontos kérdés:
Haverral közös szerveren vagyunk, nem tudok a kecóba felmenni hozzá, ha egyszerre belépünk egy Stuntba, őt kidobja (én level 5-ös vagyok, ő level 20).
Most Lamar hívott hogy menjek hozzá, el is mentem valami Beny műhelyébe, lett egy 2vs2 Ballas vs Mexikóiak. Mire elindult az akció, hárman lettünk, se HUD, se semmi. Nem tudtuk egymást lelőni.
Bevittem egy verdát a szervizbe, valamit mókolgattam, majd a szervizből kiléptem, azóta loading. Már egyszer volt ma egy ilyen loadingos szar, ALT+F4 lett a vége.
Ez az Online móka ilyen? Most ezt írja:
"Kicked for the session being idle too long. Return to GTA Online" -
Anulu79
addikt
A pénzzel kapcsolatban lenne nekem is véleményen. Anno amikor elkezdtem játszani és kérdeztem itt a fórumon, hogy van-e valaki akinek nem az a lényeg, hogy minél több pénze legyen ha jól emlékszem nem igazán jött rá válasz.
Pár hónapja játszom csak és ha mindent össze adok akkor szerintem nincs még 5 millió dollárom sem. De szerintem pont ez a jó a játékban, hogy totál el lehet vele lenni úgy is, hogy az ember nem.csak a pénzt hajszolja. Erre pont elég a valóságban töltött idő. Nehogy már a játékban is azon aggódjak, hogy mikor lesz meg az annyi.
Persze ez alól kivétel aki a gép előtt él a játék az élete szó szerint. Az meg, hogy nincs meg ez a kocsi vagy a ház vagy akármi az miért baj. Annyi lehetőség lenne a játékban a szórakozásra amit sok ember észre sem vesz. Túl anyagias lett már ez a játékban való világ is.
-
Locutus
veterán
És hát mondjuk ha besegítesz a napi 1 óra játékidőddel (tudom, neked nem annyi van benne) mondjuk 5-6 embernek a farmolásában, azzal akár pár tízezret is kereshetsz
Ugyan kinek ne érné meg? Főleg, hogy a válaszukra is vársz negyed órát (mert mindenki be van feszülve még az előzőbe), majd arra is hogy legyen kollekció, és így tovább... HA egyáltalán akad akinek kell segítség vagy netán partner a heistbe/dailybe/missionbe/szállításba stb.Mindene annak van meg, aki orrvérzésig rá van feszülve a farmolásra, és napi több órát a játékban lakik ahhoz, hogy milliói legyenek, ők persze hogy találkoznak több lehetőséggel is. A másik meg aki a napi/heti kis egy óráját nem farmolással akarja tölteni. Akár tetszik akár nem, olyan mennyiségű pénzre szert tenni, amiből minden DLC-ből megvehető 1-1 tetszetős elem, vagy akár minden, csak és kizárólag folyamatos játékkal=farmolással lehet, ahhoz meg tengernyi idő kell.
-
szTotyy
őstag
A kollekció eladása főként a segítőknek jó, mert megkapják a kollekció autóinak neve mellett szereplő bónusz összeget.
A kivesézett témához pedig tényleg csak zárójelben: ( aki a crew neve alatt csal, az összes tagra szégyent - rád és rám egyaránt - és megbélyegzést hoz az idegenek szemében. Én kíváncsi lennék a nevére, hogy lássa mindenki. Ennyi, vége.)
-
Horcza
csendes tag
-
Daw93
senior tag
válasz
wrongduke #50406 üzenetére
Az azért erős kijelentés, hogy nem lehet "munkát" kapni, tehát senkihez nem lehet beszállni pár eladásra. Tegnap is szinte folyamatosan mentek az eladások, pedig nem voltam fent olyan sokat. Én mostanság azzal foglalkozom, hogy másokhoz beszállok mc-t eladni vagy autót, esetleg ládát ha az van, és sokszor szinte meg sem állok egyik eladásról a másikra menet. Tehát van itt meló rendesen, ami persze nagyban függ attól is hogy mikor vannak fent sokan. Csak ezekből a segítségekből nekem több százezer összejön és közben még másoknak is segítek
-
Horcza
csendes tag
válasz
wrongduke #50410 üzenetére
Milyen a discord? Én eddig még nem használtam sose, de egy ideje gondolkodom azon, hogy át kéne állni oda, akikkel szoktam játszani messengeren dumálunk, és azon alkalmanként elég tré szokott lenni a kapcsolat.
Olyasmi mint a ts, egy szobában akik vannak dumálnak össze vissza, vagy hogy van? -
-
törölt tag
Én meg olyan vagyok mint az internet explorer (jó lassu faziskesesben)
most lett kokógyáram , autó raktár pedig nemrég. Mikor már mindenkinek lecsengett. Mivel nincs idom farmolni. Viszont ezek mar fogjak hozni a penzt szoval elindulni nem konnyu., de utanna azert jon a lé egyedul is.
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #50412 üzenetére
Júniusban.
-
Mr.Csizmás
titán
DLC mikorra várható?
-
Srácok, szerintem engedjétek el ezt a témát itt és most. Ezt már kitárgyaltuk sokszor, azóta volt moderátor által kiemelt hozzászólás is ezzel kapcsolatban, az álláspont azóta sem változott. Természetesen mindenki úgy játszik, ahogy akar, de a a Ph! crew-nek van egy szabályrendszere. Aki ezt nem akarja vagy nem tudja betartani, az nyugodtan kereshez/csinálhat másikat, nincs harag. Elég volt az elmúlt 30-50 hozzászólás ebben a témában. A moddolt pénzzel való kérkedés pedig szerintem simán kimeríti a hangulatkeltés fogalmát, ami ütközik a Ph! alapelveivel (nem, nem azért, mert prűd vagyok, hanem azért, mert sérti az EULA-t és a többség szemében (ahogy a R*-nál is) csalásnak minősül és fölösleges feszkót szít, amire semmi szükség. Csinálja aki akarja, de ne itt ossza meg büszkén.)
wrongduke: Az, hogy neked, vagy bárkinek csalódás volt a játék (és a community) még nem jelenti azt, hogy jogod van EULAt sérteni. Márpedig a moddolt pénz elköltése az, függetlenül, hogy mivel igazolod magadnak ezt a dolgot. Ezért fölösleges keményen "megmondani" a frankót a topiklakóknak.
-
ProgenXL
őstag
válasz
wrongduke #50406 üzenetére
Ez persze attól is függ ki mióta játszik. Én már 3éve szóval mindig megtudtam venni azt ami épp akkor bekerült. A heists sokkal jobb volt mivel akkor még keveseknek volt meg így mindenki igyekezett azt csinálni. Akik mostanában kezdték a játékot nos igen. Nekik sokkal több mindent kell megvenni és ezt szeretnék minnél hamarabb. Nekem pl már nem olyan fontos. Úgy van 51millióm hogy tavaly ősz óta gyüjtöm. Nem volt szükség nagyobb kiadásokra. Persze költöttem de annak az ára idővel vissza is jött.
-
wrongduke
aktív tag
válasz
ProgenXL #50356 üzenetére
Előre szólok, egyesek számára sértő lehet a mondandóm. Anyukám bevette a csuklás elleni gyógyszerét, a neki szánt üzeneteket dobjátok privátba és továbbítom neki.
Részben osztom a véleményed. Laraxior kollégával voltam pont egy session-ben. Én kicsit AFK-oltam mire betett és láttam, hogy már 6 millával beljebb vagyok. 20-ig maradtam bent, ha már lúd legyen kövér, aztán session váltás.
Na most a csalással szerzett pénz kérdése. A játék (filozófiám szerint) arra való hogy szórakoztasson. Ha ez nem abban a formában valósul meg, ahogy az nekem jó, akkor vagy abba kell hagyni, vagy változtatni rajta. Most ez a GTA-ban érdekes kérdés és az extra pénz sokat nyom a lattba, sokkal élvezhetőbbé teszi. 3, 5, vagy 10 ezerért segítek szállítani az nem kifizetődő, a heist lett volna a megoldás, de mint kiderült, erre csak kevesen kaphatók. Nem egyszer spam-meltem a chat-et munkáért vagy bármi másért. Egyszer sikerült Segal kollégához beszálni, de vele ritkán találkozok.
Azért, hogy sok pénzt szerezzek benne és kipróbálhassak dolgokat, gyakorlatilag vagy munka után leülök dolgozni (ezt már a GTA-ban) ami a farmolást jelenti, vagy "véletlenül áldozatául esek" egy moddernek és feltápol zsetonnal.
Én szórakozni szeretek. Már lassan elkezdtem elverni a pénzt amit kaptam, mert eltűnni nem fog, azt meg, hogy állandó 20 milla pluszban játszak csípi a szemem.
Az is nyílvánvaló mi lesz ha már az ember megunta a farmolást... elkezd vandálkodni és már csak azért is tönkreteszi mások szórakozását, mert ez neki átmeneti örömet okoz...
Nekem a játék és a közösség (beleértve ezt is és tisztelet a kivételnek) gigantikus csalódás. 3-8 emberen kívül teljesen halott a dolog.
Egy szó mint száz, mindenkinek a lelkiismeretére van bízva hogyan jut pénzhez, engem nem zavar ha bannolnak vagy reset-elnek, a Witcher 3 GOTY meg van, videókártya, jövőhéten vagy még ezen a héten érkezik, és GTA csak virágboltból, mert a single kampány többet ér mint az online. Amint látom megy a sértődés, de felesleges. Ha nem olvasom a fórumon mi van én sem írnám le ezt. Többnyire csak olvasom mi megy, de már én sem tudok szó nélkül elmenni mellette.
Ez a játék a minta példa arra, hogy a Star Citizen miért lesz bukás és kerülendő... Az emberek teszik tönkre.
(#50400) Triathlete +1
-
Tegnap én is gondolkoztam, hogy belépjek - ne lépjek be. Beléptem. 3 perc után egy cheater elkezdett mindenkit felrobbantgatni, aztán inkább léptem is ki. Azt hiszem, így 700+ óra után kezdem azt érezni, hogy már nem tud a játék annyit nyújtani, hogy megérje kínlódni vele.
-
Locutus
veterán
Na kaptam én is 400 ezret.... a rockstartól
Megyek is, csinálok valami szivárványszínű nagy vasalódeszkás autót a következő "szépségversenyre".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- gerner1
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NBA és kosárlabda topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest