-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Laraxior #50448 üzenetére
Az talált pénz hülyeség ide keverni.
Vedd úgy hogy, ha melletted állna egy ember és folyamatosan esne ki a pénz a zsebéből te meg követnéd és szednéd össze... az is tök "normális" lenne?Tegnap Online is megbeszéltük hogy egyéni dolga persze mindenkinek, jöttél ezzel a példával most mondom a fentebbi példámat csak, hogy kicsit átlásd mire is gondolunk mi és nem azért mert ki akarlak ezért közösíteni stb. engem aztán rohadtul nem érdekel ki meddig áll az "esőben" még az se érdekel ha ezt megosztja vagy akár nevezzük dicsekedésnek.
DE legalább ne akarjuk már megmagyarázni, hogy ez természetes és elfogadott ezért meg azért.
Kaptál régen is pénzt, ahogy mondtad tegnap. Vettél minden szart aztán el kellett adnod mindent mert kellet a pénz másra, fasza.. megérte... ott tartasz ahol eddig megint a csalt pénzt várod.. tényleg sok értelme van
De nekem 8, én máshogy állok ehhez.Prokxy :
Ez amit meg te írtál nem is szeretném túlcsavarni a történetet, de old meg magad ha annyira kell és ne itt kérj hozzá segítséget.
Ez is tilos magyarázhatod ahogy akarod (engem nem zavar) de ez akárhogy nézzük szabályba ütközik. Nem ellened irányul de szerintem ezek a HSZ-eid törölhetőek mint a warez téma.Ha csak szórakozni kell ott a story mód abba azt csinálsz amit csak akarsz.
(Mindenféle személyeskedés és rossz indulat nélkül mondtam ezt nektek
)
Jó játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest