- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laraxior #50445 üzenetére
Magadból indulsz ki és el sem tudod képzelni, hogy más nem képmutatóskodik, amikor megveti a csalókat, hanem komolyan gondolja. Ez téged minősít. Pedig neked még a gyáraid is megvannak, meg autós raktárak, amivel aztán igazán nem nehéz pénzt összeszedni nem túl sok energia belefeccölésével sem.
Aki csal, az ne próbálja megideologizálni a dolgot, meg ne próbálja kenni a felelősséget. Az meg már tényleg mindennek a legteteje (legalja?), hogy magadat próbálod még erkölcsileg magasabbra beállítani, mert te bevallod míg más sunnyog? Vicc vagy.
Nem az önigazolást kéne keresni, hanem a csalóknak be kéne vallaniuk maguknak, hogy ők nem mások, mint egyszerű csalók, morális nullák. Csak ezzel nem olyan vonzó szembenézni, ezzel nem lehet mellet döngetni, ugye?
A között, aki csal, meg aki várja a csalót, csak annyi a különbség, hogy az utóbbi még lusta is.(#50452) prokxy
Ha ökörködni akarsz, akkor rakd fel az ismert mod menüket és menj offline. Ahhoz nem kell GTAO, hogy ökörködhess. Annak csak az lesz vége, hogy elbaszod mások játékát és onnantól már nem áll meg az érvelésed a szegény unatkozó apuka szórakozásáról. -
prokxy
veterán
válasz
Laraxior #50445 üzenetére
Nézdmá', Lara, Te itt is nyomod és nem is szólsz???
(#50444) szTotyy: Viccet félretéve, nem szeretnék ebből semmi extrát, csak sajna a barilistámon lévő emberek java része már pihizteti a játékot és kb csak itt tudtam kérdezni, de ez lesz, majd jön vmi mókamester és ad zsét vmelyik szerveren!
(#50446) bluuzia: tudom, nem tetszik, de én nem akarok csítelni!
ZÁRHATJUK a témát, ami infó kellett, meg is kaptam!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest