Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A félkatonai autók nagyon erősnek tűnnek, de jó a kivitelezés, még akkor is, ha drága. A buggy-t megvettem az tarom, bár durva, hogy a méregdrága ár után még LSCbe kell vinni tuningolni. Szép lassan meglesz mindegyik. A trailer alapján a kamiont és a kisbuszt sem kell félteni (utóbbi talán golyóálló is), így az insurgent tényleg mehet pihenni.
-
rup1u5
nagyúr
Ezt az FMJ-t sehogy sem sikerült megtalálnom tegnap. Térképen semmit nem jelez, fotó alapján meg lehetetlen kitalálni hol lehet. Valakinek volt már ez?
-
Segal
veterán
válasz
CactuS #43889 üzenetére
Emlékszem amikor anno bejött az osiris másfél millióért. Az első reakció az volt hogy hú de rohadt drága de kicsivel épp több pénzem volt na mondom akkor is megveszem és megmutatom a többi játékosnak hogy nekem már van...
Ki is gurultam vele a garázsból és az első 2 kanyarig a "hú b*zdmeg de k*rva jó kocsi" és nekem egyből meg is van majd mekkora király leszek heistbe ha ezzel megyek aztán kb a harmadik kanyarnál összefutottam egy másik játékossal aki persze ugyanúgy osiris-al közlekedett
Utána egy darabig nem is vettem azonnal új autót. -
Over567
aktív tag
válasz
ProgenXL #43892 üzenetére
Igen ráadás írva vókt hogy senki nem tud semmit csinálni a lopott autókkal csak eladás és ellopás közben. Itt nincs olyan sem mint az MCnél hogy razziáznak a zsaruk meg stb.
Warehouse: Ide csak a lopott autókat lehet hozni sajátodat nem tudod bevinni. Ugyan az mint a special cargo warehouse végűlis.
Office garázs: Ua mint egy normál garázs csak max 60 helyre fel lehet bővíteni meg beleépíthetsz egy tuningműhelyt. Ide csak a te járgányaidat rakhatod le.
-
Arra rájött már valaki, hogy a military grade járműveket (a denevérbarlangból) hogyan lehet lehívni? Én nem találtam se Mechanicnál, se Pegasusnál.
-
Segal
veterán
válasz
kozi71 #43890 üzenetére
Neki mc küldetés közbe intézték el a motorjait amivel ki kellett volna szállítani az árút. Igaz nem voltam ott de a leírás alapján elég egyértelmű a dolog. Tehát nem a saját motorjait tették tönkre hanem azokat amikkel eladáskor pénzt kereshetett volna. Mint amit előbb is írtam ha pl lezuhan a repcsi kevesebb az eladás. Itt ugyanez tőrtént a másik ph-s felrobbantotta a motorokat és 4 helyett csak egyet tudott leszállítani ami 75%-os bukó.
-
kozi71
senior tag
Laraxior mocijait meg a garázsában amortizálták?
Ki be járkálhat a saját garázsomba bárki? Mert akkor csak annyit érdemes lenyúlni amit rögtön el is adsz. Akkor nem is kell a 60 férőhelyes garázs, elég a legkisebb is. -
válasz
kozi71 #43882 üzenetére
A karakter maximum szintje lvl 8000, azt nem hiszem, hogy mostanában csalás nélkül bárki is eléri. YTn amiket látsz, szerintem alsó hangon a fele régebbről csalt pénz. Volt akinek ilyen 100 milliárd körüli tőkéje volt. Ezeket a közelmúltban elkezdték elvenni, de azóta megint jött a money rain csalás...
Gyerkőc mellett nekem sem olyan már, mint 1 évvel ezelőtt, de attól függetlenül nem vennék Shark cardot. Régen egy top autó 2 millió volt, 1 évvel később már 4,5 (KITT). És az utóbbi időben havonta átlag 10 új jármű bekerül. Az Shark Cardból kifizetve keményebb, mint egy MMO havidíj. Arról nem is beszélve, hogy ezért cserébe se normális support, se normális szerverek nincsenek.
Locutus : Ezt mi is láttuk tegnap este. Nagyon remélem, hogy bug, mert így csapatban jobban megéri az MC, hiába jobb téma az Import/Export.
Trailer volt már?
-
Segal
veterán
válasz
kozi71 #43885 üzenetére
igen akkor is sérülhet és akkor kevesebb pénzt kapsz érte. Kb mint mc-nél hogy van egy eladási ár (terv) de ha pl lezuhant az egyik repülőd és nem tudta kiszállítani a csomagot akkor kevesebb lett a pénz. Itt kb ugyanarról van szó. Van az eladási ár pl 80k de ha sérül az autó akkor x ezerrel kevesebb lesz amit kapsz.
Nekem inkább olyan kérdésem lenne hogy mc-nél ugye be lehetett lépni a gyárból is mc-be tehát nem kellett elmenni előtte a motorosclubba hanem gyárból laptop és akár supply akár eladás és mehetett is a prospect. Tehát itt a garázsból is be lehet lépni ceo-ba és egyből lehet kezdeni a lopást vagy eladást vagy előtte mindenképp meg kell látogatni a titkárnőt az irodába hogy a laptopon bejelentkezzek ceo-ba. Mert ez kulcsfontosságú szerintem garázs vásárlás szempontjából hogy mennyire legyen közel a ceo irodához.
Illetve a másik kérdésem hogy ingatlan másikba való beszámmíttatása nélkül át lehet helyezni az online-ba való kezdésem helyét? Csak mert mindig ugyanott kezdek a játékba az első épületbe amit megvettem de amásodik épület az pont szembe van a ceo irodámmal. Át lehet valahogy oda helyezni a kezdésemet úgy hogy nem adom el (mármint beszámmításként) az első ingatlanom? -
ProgenXL
őstag
-
Segal
veterán
válasz
Kiskokó #43881 üzenetére
Én azért még várok picit a garázs vásárlással. MC-nél is egyből vettem 3 gyárat és csak 1 termelt végül hasznot a másik kettő egyelőre kb 1-2 százezer bukó. Persze ez idővel pozitivba is fordulhat de a segítéssel 1 gta$-ba sem fáj és úgy csak tiszta haszon van. Itt meg azért ahogy elnéztem 2 millától indulnak inkább az árak amit ilyan 40-80k körökkel elég sokáig tartana visszakeresni míg a segítséggel itt is egyből csak a haszon van. Ettől függetlenül szimpatizálok a vásárlással mert jó az újdonság csak nekem azért picit magasak az árak.
-
kozi71
senior tag
Sokan veszik. Nem steam-n szoktam hanem máshol (kinguin).
Csak ott most felment az ár, majdnem az eredeti árra. Szóval most a steam olcsóbb.
Én sem venném ha mindennap órákat ülhetnék a gép előtt. Ki lehetne azt termelni amire szükségem van. Mondjuk a youtube videókat nézve, nem is értem hogyan van valakinek 100 millió, vagy még annál is több.
De nekem meg kell dolgozni a kártyák áráért is. Szegény én!
Bár nekem nem is a pénzt kéne növelnem, hanem a TP-t, jó lenne már mindent felhúzni maximumra, amit megvásároltam. A játék lövöldözős része teljesen hidegen hagy, így aztán kicsit lassan fejlődöm. -
Kiskokó
veterán
válasz
ProgenXL #43871 üzenetére
Igenn?
Nemár, tegnap este még én is próbálgattam... loptam 3 autót meg egyet eladtam...
Később láttam hogy 100ért is el lehet adni egy autót igaz az csak 80K haszon...
de ha ez változott azóta az gáz...
Elég nagy kecsegség az is hogy lopott autó leszállításnál vagy lopásnál mindennél jobban roncsderbyn érzik maguk a támadók vagy a rendőrök... hihetetlen..Úgy tűnt nekem nem is lesz ez olyan rossz, és egyedül is lehet csinálni (egyesek örömére...) de ha lejjebb vették az árakat az gáz!
-
Segal
veterán
válasz
kozi71 #43879 üzenetére
Leülsz a laptop elé és belépsz ugyanúgy mint a motorosclubba mc-ba. Ki is fogja írni (ugyanúgy mint mc-be) hogy ceo-ba beléptél. Persze előtte ki kell lépni MC-ből addig nem tudsz belépni. Nem veszted el az MC pénzed. Csak azért kell belépve lenned MC-be hogy behívhass társakat az eladáshoz (vagy egyedül eladj) vagy hogy supplyzhass. Alapesetben nem is érdemes mert kirabolhatnak közbe. A termeléshez az a lényeg hogy játsz a játékkal nem kell mc-be belépve lenned. Nem kell megvenned újra a motoros club-ot. Azért írja ki a ceo ezt mert be vagy jelentkezve mc-be lépj ki belőle.
Bekapcsolva hagyhatod a gyárakat egyszerűen mobilozni fognak a munkások benne a végtelenségig de ha már nem szeretnél foglalkozni vele akkor be is zárhatod.
A másik hozzászólásodhoz meg annyit hogy szerintem te vagy itt az egyedüli aki veszi a shark card-okat -
kozi71
senior tag
Újabb zöldfülű kérdés tőlem.
Hogyan tudok CEO módba lépni?
Ki kell lépnem az MC-ből?
Ha kilépek, el is vesztem az abba fektetet pénzem? Tehát ha megint MC-ni szeretnék akkor újra meg kell vásárolnom a klubom?
Most ha belépek a titkárnős CEO házamba,(korábban már megvásároltam mikor occoért volt) a PC-m elé, nem írja be a jelszót, hanem azt mondja regisztráljak be.Illetve a két üzememmel mi történik? Kapcsoljam le, miután kiárultam a szajrét belőlük?
-
Az tiszta, hogy ez GTA és itt mindent lehet, azonban a crew tagok hoztak saját szabályokat, amiket illik betartani. Pont ezért hozunk létre Phs public sessionöket, hogy ne legyenek zavaró tényezők. Ha nem megy, nem kell erőltetni, van rengeteg crew, ahol nem a pénz gyűjtés van fókuszban, hanem egymás csesztetése és a trollkodás.
Mindazonáltal én azzal zárnám le a tegnapi storyt, hogy a kolléga nem szándékosan támadott crew társat, csak figyelmetlen volt, ráadásul a feliratok sem feltétlenül egyértelműek, hogy másik játékosé a cucc, mert ugyanúgy írja, mint egy sima eventet. Jó lenne, ha a kolléga jobban figyelne erre a jövőben és többet nem fordulna elő. A másik fél részéről is érthető a felháborodás, mert joggal hihette, hogy egy Phs nem tesz keresztbe neki. Hirtelen felindulásból sok mindent tesz az ember, amit utólag nem tenne.
TLDR: Shit happens, viszont az idegeskedés gyomorfekélyt okoz, így inkább pacsi és irány a GTA!
-
kozi71
senior tag
Aki egyedül játszik annak mondom, Steam-n le van árazva a megalodon (-40%), és a whale shark (-33%) kártya.
Megalodon 44.99 Euro
Whale 25.45 Euro -
Laraxior
titán
válasz
XFoxyX #43875 üzenetére
Mondjam hogy amikor elindultam eladni, illetve elkezdtem az eladast akkor egyedül voltam?
de látszik is a képen h csak 4-en vagyunk... lettünk.
Mindegy.
Engem ugy neveltek h ami nem az enyém ahhoz nem nyúlok. Értem en hogy játék, de kiindulva abbol h en se örülnék az ilyennek en se teszem massal.
Ez van. -
XFoxyX
tag
válasz
gyugyo79 #43874 üzenetére
Igazából nekem jó érzés. Nem tudom pontosan hogy miért de jó. Amúgy meg ez GTA szóval nem kell meglepődni ha megölnek. Ha meg annyira zavar passzívmód privát session vagy public ahol egyedül vagy.
Természetesen ennek ellenére "csapat"/crew társat megölni nem szép dolog. -
gyugyo79
addikt
válasz
pepe001 #43848 üzenetére
Kérlek válaszold már meg nekünk ezeket.
(#43865) UnConnecteD
(#43869) ProgenXL
Engem is érdekel mi játszódik le ilyenkor abban aki elköveti. Egy kellemes jóleső érzés fog el, hogy most jól kibasztam valakivel ? Mert ok nem tudtad, hogy egy crew társadé, de ettől függetlenül azért élvezted? Jó volt ? -
ProgenXL
őstag
Nem mondom 100%ra de ha tudok akkor saját tapasztalat alapján írok egy kis segítséget az új dlc-ről, hogyan lehet elkezdeni. Képekkel ellátva.
Amit persze lehet bővíteni mások által.Írtam előző hsz-bem hogy ezzel id összejöhet napi 1milla simán...
Ez akkor volt amikor 8ból 7autóm felső kategóriásnak számított, vagyis 100k ért. Ma este ahogy felléptem meglepődve tapasztal hogy 1autóm maradt top range. A többi lejjebb lett rangsorolva. Mid ranger, standard range stb.. amig előtte 100k-t értek, most kb a fele. Azt feltételezem hogy ez valami hiba volt amit idő közben orvosoltak a fejlesztők és most a jó. -
Laraxior
titán
válasz
UnConnecteD #43866 üzenetére
Kell hozza xbox360, vagy ps3 account. Ott lefuttatod a kezdovideot, hozzarendeled a rockstaros fiokodhoz es kapsz, illetve vehetsz ilyen "limitalt" autókat, tengeralattjarot..
Mashogy ha talalsz a varosban, ami nagyon ritka akkor sem engedi bevinni.
Nem is tudom hogy talaltam most... Gondolom a joisten enyhitette a bosszusagom
Bár nem csinaltam vele semmit mert kileptem a jatekbol. -
Over567
aktív tag
Sziasztok. Kezd néha a hócipőm tele lenni a hydras trollokkal meg a random 10 évesekből online. Olvasgattam hogy írjátok ezeket a ph publicokat. Mi a kritérium hogy egy ilyenbe bekerűljek? Csak mert érdekelne, sose szoktam mást csesztetni publicokban de valahogy engem ma kiugróan sokszor betaláltak és betelt a pohár. Előre is köszi.
-
hegyipapa
senior tag
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
pepe001 #43848 üzenetére
es ha nem egy crew, akkor mindenkepp le KELL rombolni mas cuccat? soha nem ertettem, en nem is fogom, hogy miert jo az, hogy valaki tonkreteszi, felrobbantja valaki a masik dolgait, amire sok idot szant. megkerdezhetem, mennyit $ adott ezert az akcioert? NAGYON kivancsi vagyok.
-
ProgenXL
őstag
válasz
hegyipapa #43863 üzenetére
Az auto úgymond rangjától függ az értéke. 2db top range (felső kategória) autót adtunk el, Mindkettő 100k ért, vagyis 200k jött a 2 autóért. Szoval érdemes a drága autókat beszerezni. Persze random adja őket.
Az mc azért valljuk be egyszerűbb volt persze bugosan.. ami javítva lett elvileg. Vagyis a bug kiment belőle mindenkinek. Az autóval való kereskedést úgy éri meg ha sok autó össze van lopva és 3 vagy 4 essével eladogatni. Asszem 5 vagy 10 percet kell várni az eladások között. De ezzel is összejöhet napi 1 millió simán. -
hegyipapa
senior tag
Próbáltunk egy autó eladást négyen voltuk rá így 4 autót engedett egyszerre eladni, egyik eladás 227.000 fizetett, a másik szintén ugyan így 250.000 fizetett.
-
válasz
Mr.Csizmás #43857 üzenetére
Küldtem invet barátnak. Utána joinolj rám, van public Ph session, aztán valakihez biztosan beférsz.
-
Hiba: A GTA 5 lefagy a töltőképernyőn, ha újra akarom próbálni a küldetést.
Válasz: Ez a hiba leggyakrabban a The Jewel Store Job előkészületi fázisának újrakezdésénél fordulhat elő, vagy akkor, ha nem tudja a játékos megszerezni a rovarirtó cég furgonját. A javaslat az, hogy a játékos kerülje el a küldetés sikertelen teljesítését, vagy kezdje elölről az egészet, de ezúttal nappal, ugyanis lehetséges, hogy egy éjszakai, előre beállított esemény okozza a gondot
Találtam egy ilyet, asszem pont ennél a küldetésnél voltam, de szerintem ez a frissítés okozza...
Amúgy próbáltam már mindent újratenni kivéve a játékot, még a mentéseket is.
Senkinek semmi ötlete nincs? -
Remek az új radeon driver ugyanúgy init3D hibát dob, mint régen. Örülök, hogy azt is sikerül elcseszni, ami régen ment az AMDnél...
-
Ma frissítés érkezett ca. 1000 Mb-s, amit telepített is. Azóta nem indul, lefagy. Story módban nem lehet elinditani.
Van rá valamilyen megoldás ? -
Plata
félisten
Ph sessionban valaki rám is lövöldözött,segítettem eladni utána repültem helivel haza erre valaki lövöldözött rám.
-
Mr.Csizmás
titán
valakihez beszállhatok az autólopkodósban? fritzkandur vagyok ingame.
-
Na, az update után beadta a cloud save lehetőséget. Ideje volt.
ProgenXL: akkor soloban nem lehet nagyot szakítani? Vagy el lehet adni a kollekciót egyesével is?
Srácok: Nem mondom, hogy nem idegesítene, ha buknék 300k-t - mert igen -, de ha csak azt látta, hogy írja a felirat, hogy lődd szét RPért megeshet, hogy nem nézi a listát. Én is néztem már be sok mindent, megeshet. Hibázni lehet, fordított esetben egyik félnek se esne jól, ha bocsánatkérés után patkánynak hívnák.
-
ProgenXL
őstag
Lassan de biztosan kialakul a körkép a dlc-ről.
Egy ember egyszerre egy autót tud eladni. Ha van egy segítő akkor már 2 autó. 4 max
kollekcióbal való eladáshoz meg fontos hogy megfelelő rendszámú legyen a kocsi.
Vagyis a szöveg alapján ezt vettem ki. -
Gyula84
veterán
vihar a biliben
amikor az érme mind két oldala megmutatkozik így már más a helyzet
-
-
válasz
Malibutomi #23856 üzenetére
Nekem ez sem jön be, esetleg valami ötlet?
Keresgéltem, de nemtaláltam sehol semmit.
Most töltött le vmi 1 giga frissítést és azóta csinálja.. -
törölt tag
supply bugot szerintem javították a mostani patch-el, mert a 3 beragadt gyáramnál fogyott az alapanyag.
de innentől úgy is kocsikázni fogunk, így annyira nem kár érte. mire összeraktam egy afk farmolós gépet, addigra javítják -
6r4dw
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje játszok egyedül, de most változtatni szeretnék és csatlakoznék a ph crew-hoz. A nevem N1k0_Bellic és elvileg már jelentkeztem is.
Más: Ha valakinek sok volt a random publik akkor szivesen meghívom , mert egyedül kerültem be egy public serverre.
-
Laraxior
titán
-
freeknight
őstag
válasz
HussarF #43834 üzenetére
Hát ja, lehet, hogy kevés pénzt ad, de nekem minden cent számít
. High end apartmanom már van, most kéne még ~230k az armored kurumára.
Esetleg 2 embernek innen nem lenne kedve letolni a heistokat? Jól jönne a +1milka loyalty bónusz
Plusz esetleg kérhetném a magam és tesóm felvételét a ph crew-ba, ha még van hely? Úgy láttam, crew tagokkal plusz rp-t is ad a játék. Az én social club nevem freeknight1991, tesómé meg LordOfTheWolves
-
ProgenXL
őstag
válasz
Laraxior #43836 üzenetére
Valóban most látom hogy több autó eladása nem annyiból áll hogy random autókat összerakunk és eladjuk.
Hanem kollekciókba lehet csak elpasszolni egyszerre többet.A kocsik rangsorolva vannak. pl van top range ami többet ér. Van mid ami közép kategória.
-
ZGO
tag
Gta V Humblebundle akcióban -50% !!! Ha valakit esetleg érdekel. 29.99 Eur.
-
válasz
freeknight #43833 üzenetére
Miután belépsz, egy idő után jön egy SMS, a telefont kell nézegetni. Nekem fel sem szokott tűnni. Amúgy kevés pénzt kapsz a leadott kocsiért, ráadásul az online-ban tapasztalható gépjárműeloszlás (ugyanaz a 3-4 fajta jármű van az utakon, azokból se sok és nagyon lassan cserélődik, hogy melyek azok) kimondottan nehézzé is teszi ezek összeszedését. Egyszer érdekes csak, utána soha felé sem nézel.
-
freeknight
őstag
Nekem Simeon miért nem küld ellopandó autók listáját online-ban?
Már lassan 20-as szinten vagyok, elméletileg 10-es szinttől kéne neki küldeni.
Más:
Azért jó a steames gta, mert nekem 5 perc alatt lejött a patch -
Segal
veterán
Na most piszok mod irigykedek ratok ti mar jatszotok az update-el en meg itt sz*pok melohelyen
Este sietek haza -
ProgenXL
őstag
Változatosak a lopások
Most pl egy tuning találkozóról kellett ellopjak egy kocsit. csak hát előtte mészárolni kellett. -
gyugyo79
addikt
Hát nekem ez már jobban tetszik mint az MC. Valami fenomenális a látvány. Az új garázs + szervíz kinézete és az egész látvány nagyon ott van.
Ja simán belépve annyi ceo van hogy nem lehet indítani sajátot...
-
ProgenXL
őstag
Ha nem tévedek akkor a 40 helyesek a ceo-s garázsok ahova a kocsikat lehet lopni.
A 60 férőhelyesbe pedig a saját kocsikat tárolhatjuk -
Ahogy sejtettük nem egyszerre jönnek az autók, de lesznek itt még szép darabok:
Plata: a maxos garázs ára: $6,850,000 (3 szint + a Custom auto shop).
-
hegyipapa
senior tag
Aki még nem játszott Import/Export Dlc-vel pár infó :
Ceo irodában a laptopon tudsz venni raktárat a legdrágább 2,8 milla körül van oda lehet gyűjteni a kocsikat, a kocsi lopásokért nem kell fizetni, mint a ládákért. A telefonba a neten ahol az irodát veszed az irodádra kattintva tudod megvásárolni a 60 férőhelyes garázst, a 3 szinteset veszed kb 5 milla.
A kocsikat egyesél lopod, még nem adtam el, nem tudom mennyit hoz a konyhára. -
-
Wiz Khalifa
veterán
Mennyit szed le a nem Steames GTA?
-
ProgenXL
őstag
-
válasz
CactuS #43805 üzenetére
Köszi. Meghívásos, mert próbáltam belépni, de meghívót kért.
Amúgy már látom előre, hogy minden háztetőn ott állnak majd a Homing Launcher-rel a player-ek, amikor próbálod vidékről átcargobobozni a kocsit a kikötőbe. Még csask ki sem ugorhatsz a helikopterből, mikor hallod, hogy befogott a rakéta, mert az érték ott lóg alatta. Nem kell külön adrenalin injekcióra költeni majd, ha izgalmat akar az ember.
-
válasz
HussarF #43804 üzenetére
Listába beírtalak, steam csoport passz. Használja azt valaki? (De szerintem oda lehet amúgy is csatlakozni, nem kell meghívó).
Más: az új küldetéseknél végre használható a Cargobob az autó szállításhoz. Viszont a kocsinak üresnek kell lennie, különben véletlenszerűen ledobja a helikopter. Így könnyedén és gyorsan lehet sérülés nélkül autókat szállítani.
-
Amúgy, ha bárki csatlakozni szeretne kicsi, de hardcore csapatunkhoz, az ne legyen félénk
WLSA
Engem itt lehet megtalálni, megkérhetem a topikgazdát, hogy az összefoglalóban lévő listába írjon be?
Meg kérhetnék meghívót a steam-es GTA csoportba? profil -
hegyipapa
senior tag
-
ProgenXL
őstag
Aki esetleg videón szeretné nézni ajánlom ezt
[link]
Mindent megmutat
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Háztartási gépek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Gombászkönyvek egyben
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest