Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Passive mód?
-
morfondőr
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerintem ezek csilliárdokat cheateltek maguknak, mindenük megvan és már nem szórakoztatja őket más, nem kell semmire hajtaniuk. Csak azt nem értem, minek az ilyennek játék? Az lenne az értelme, hogy játsz, haladj előre, szórakozz! Ha mindez megvan 3 gombnyomással, akkor minek ennyit költeni rá?
-
Sósperec
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én se értem. De hát nem vagyunk kis 12 éves pöcsök akiknek erre áll fel. Nem érthetjük mi ezt meg.
-
Bjørgersson
félisten
Tudnám, mi olyan kurva élvezetes a public sessionos nyomorékoknak másik gyilkolászásában. Öklözze meg aztán akassza fel magát az ilyen lelki sérült nyomorék, akinek nincs már öröme a kurva életében.

-
Kiskokó
veterán
válasz
üzenetére
Rendben köszi Megnézem majd de sztem ezaz MC ből kilépés eladás előtt nem igazán kulcskérdés..
De majd ma meglátjuk.
Tegnap fullon volt mind a 3 raktáram és full supplyera is töltöttem őket. 2 lehetőségem van tesztelni
5 után lépek fel ha valaki tudna segíteni 3 eladásban az szuper lenne!

Tegnap este kellet volna eladni de megint szartam rá
-
Segal
veterán
válasz
üzenetére
de ha nem bugol be akkor csak extra sz*pás és pénzveszteség. Mindenesetre körvonalazódik a dolog hogy teli eladás előtt kell feltőlteni supplyval a gyárat. Remélhetőleg valaki azt is kipróbálja hogy eladás előtt nem oszlatja szét a csapatot és úgy is működik e mert ha igen akkor belevágok de sajna én nem 100k-t buknék a 3 aladás során ha egyedül csinálnám

-
törölt tag
egyedül csináltam az utolsó 2 eladást (koko, meth, pénz). annyi kellemetlenség volt benne, hogy eladásonként a 3-ból az egyik nekem postáskocsis volt, és annál csak 2/3 pénzt kaptam. a többi verzió megoldható egyedül is: 4 motor, 3 repülő, 3 hajó, stb. szóval kb 1 millából 100k bukta van soloban, ami még bőven belefért. illetve megért ennyit a supply bug előidézése, bár ez csak utólag derült ki.
-
Segal
veterán
válasz
üzenetére
Ez oké de ha tele a product akkor azt azért nem könnyű egyedül eladni ha meg közvetlen az eladás előtt csinálsz egy disband-ot akkor ha lettek volna segítőid akkor abban a pillanatban kidobod őket az eladásból közvetlenül az eladás előtt. Nem nagyon áll ez nekem össze. Ekkora kockázatot nem vállalnék be hogy a biztos teli eladásom bukjam egy postáskocsis küldetéssel mert egyedül nem tudom megcsinálni és arra sincs semmi garancia hogy beragad a supply...
Viszont az számomra kifejezetten jól hangzik hogy nem vagy CEO és mégis sikerült a supply kiakasztás mert akkor nem szükséges hozzá. (csak azért mert nekem sincs CEO-m) -
törölt tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
laptop előtt állva: "M" betű / MC / disband mc.
odamentem a laptophoz, és nyomtam egy sell-t. automatikusan belép ilyenkor az mc-be.nálam ez a verzió bevált, de nem tudom, hogy milyen együtthatóknak kell még lennie (rituális csirkeáldozat, csillagállás, esőtánc, 3 fekvőtámasz, 4 miatyánk, stb).
-
törölt tag
válasz
CactuS
üzenetére
mivel nincs ceo-m, és 2 gyáramnál is beragadt a supply, így tegnap próbálkoztam a 3. gyáramnál is.
miután megtelt a product, rendeltem alapanyagot. csináltam egy másik eladást a supply érkezéséig, és miután végeztem, elmentem a még nem beragadt supply-s gyárhoz. a laptop előtt állva kiléptem az mc-ből, majd nyomtam egy eladást, és beragadt az alapanyag. -
WhiteHawk24
tag
Üdv!
Ennél olcsóbban mostanság nem hiszem, hogy lesz.
CD Galaxis - 8 795 Ft -
Spearr
újonc
Sziasztok!
Jelentkeztem a crew-ba Spear6661 nick-kel.
Remélem bevesztek
Üdv! -
ProgenXL
őstag
-
Vargass91
újonc
Üdv mindenkinek!
Nem szoktam nagyon fórumokat olvasgatni/látogatni és ez az oka hogy nem is írtam jelentkezést (ezért bocsi) de kaptam invitet a crew-ba ami miatt beregeltem most és gondoltam illő lenne azért megköszönnöm! Úgy hogy ez úton is szeretném megköszönni a behívást!
-
-
kozi71
senior tag
Köszi az infót a steam leárazásról. Már régóta kerülgetem a játékot.

Egy kérdésem volna így elsőre. Ha a megalodon shark cash cart verziót vásárolom meg, akkor az a pénz rögtön rendelkezésemre áll? Vagy csak idővel kapja meg a játékos eredmények elérése után? -
Kiskokó
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Mintha ezt már valaki próbálta volna itt és nem volt jó...
Nekem a Meth bebugolt és biztos hogy nem játszottam el ezt a sorozatot még véletlenül se de kitudja.
Ma ki akarom próbálni a teli gyár/teli supply kombót, amit Mak mondott (bár sztem a CEOba áltlépés valamelyik lépésnél tuti kell, azért bugolthatott be a Meth nekem is mert amikor onnan jövök el mindig CEOs repcsivel jövök el. -
válasz
Laraxior
üzenetére
Glitch, szerintem szürke zóna, így akkor jön ide:
IMPORTANT
For this to work you have to have full product and full supplies, if you bought them make sure they arrive and actually are shown on the supplies level.
Step1: sell your stock
Step2: as soon as you finish selling disband and register as CEO
Step3: go back to your business, when you get there retire from CEO
Step4: go inside your business and shut down the business
Step5: go out (by that I mean you should go outside the building of your business) and go back inside your business the restart it. Check back later you should have full supplies still and a bit of product.Csak saját felelősségre, bár erősen kétlem, hogy ezért bármi szankció járna (lásd DC-PS glitch)
-
Kicsit már szürke téma, de ha kell megosztom. Elvileg megvan, hogy hogyan lehet glitchel bebugoltatni a supply-t. Érdekel valakit? (még nem próbáltam)
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete
üzenetére
Néha offline is termel a gyárad,nekem tegnap estére offline 152k értékben termelt a pénzhamisító.
Pár embernek segítettem eladni és fullos is lett a gyár. -
Triathlete
senior tag
Nagyon szépen köszönöm a választ mindkettőtöknek!
-
törölt tag
válasz
Triathlete
üzenetére
public-ban kell lenni, hogy termeljen a gyár. nem kell feltétlenül a saját mc-dben lenni, mert amikor másnál vagyok, akkor is termel a gyár.
beszerzésnél nálam is szokott stagnálni, vagyis felugrik egy pillanatra, majd el is tűnik az adott mennyiség. valószínűleg pont akkor fogyott volna amúgy is az alapanyag, és így egy kicsit megtévesztő lehet.
próbáltam mérni időben a termelést még az elején, az első fél egység mintha negyed vagy fél óra után ugrott volna fel, de ebben már nem vagyok biztos, utána már több idő kellett. egyszer ha lesz lelkierőm és időm, akkor megmérem pontosan. az elején soloban loptam az alapanyagot, de ha többen voltunk, akkor inkább vettem, hogy ne raboljam ezzel a többiek idejét.
bármikor eladhatod a készterméket, 1,5 egységnél a legkönnyebb soloban (kokó esetén), mert akkor csak 1 postás/kukásautó, repülő, motor, stb kell az eladásnál. 2 egységnél már dupla macera.
eladás előtt érdemes üres szervert csinálni lan kábel kihúzásával, az időtartam egyén vagy szolgáltató függő lehet. nekem 4-5 másodpercet mondtak, viszont digivel egy kicsit több idő kell (6-7 sec).szerk: lassú voltam.
______________amúgy köszönöm a tippet (talán Asuskának) a supply bugolással kapcsolatban (full product esetén feltölteni maxra a supply-t), a kokó gyárat és a pénznyomót sikerült megcsinálni ilyen módon. a meth nem akarja az igazságot, de így is bőven jó

-
válasz
Triathlete
üzenetére
Gonoltam akkor lopok alapanyagot még (mert 15k volt az össz' vagyonom) de a zöld nyersanyagot jelző csík alig mozdult fölfelé. Ez így normális?
Ha egyedül lopod, akkor elvileg igen, több kör kell, hogy feltöltsd a supplyt.
Továbbá az üzem csak akkor termel ha online vagyok, vagy online is kell lennem és MC-ben is egyaránt?
Ha nem bugol be, akkor csak online termel, de nem kell MCben lenned.
A fejlesztéseket érdemes lesz majd megvenni, mert sokat segítenek az adott területen.
-
Triathlete
senior tag
Sziasztok!
Kokain biznisszel kapcsolatban kérdeznék. Megvettem a legolcsóbb üzemet, és hozzá supplyt is sikerült szereznem. Fejlesztésem semmi nincs. Megjöttek a munkások majd láttam, hogy a supply kevesebb mint a felére csökkent az áru pedig egy egységet mozdult fel (érték: 40k).
Gonoltam akkor lopok alapanyagot még (mert 15k volt az össz' vagyonom) de a zöld nyersanyagot jelző csík alig mozdult fölfelé. Ez így normális? Továbbá az üzem csak akkor termel ha online vagyok, vagy online is kell lennem és MC-ben is egyaránt? Ha igen akkor ellehet szórakozni azzal, hogy csak supplyért rohangálok, bár tudom itt majd' mindenki veszi az alapanyagot, és ebből feltételezem, hogy másképp működhet. Első eladásra mikor számíthatok, kb. mennyi óra játék szükséges hozzá (valós, nem játékbeli)?Egyelőre ennyi, nagyon szépen köszönöm!
-
marcusa
addikt
Sziasztok!
Jelentkeztem a crew-ba marcusjozsef nick-kel.
Üdv! -
Kiskokó
veterán
-
válasz
gtamate2
üzenetére
Mondjuk a pénzt azért lehet érdemes átvinni, hogy ne legyen minden 0.
hunpela, Vargass91, Goyote behívva. Azért gondoltam, mert ők normálisan játszottak, még ha nem is fórumosak. Plusz ugye így egyszerűbb, ha mindenki Ph!s, nem viszket senkinek az ujja a kick gombon és nem kérdezik meg minden joinoláskor, hogy "idegen?"
KeleHUN: Téged nem láttalak a pendig request-ek között. Jelentkeztél RSCn belül?
-
gtamate2
veterán
Sziasztok!
Én is megvettem végre már a GTA V-öt PC-re. PS-en toltam az online-t és azóta nem bírtam letenni róla hogy ne próbáljam ki a PC-s onlinet.
Felvennétek a crewba? SC: gtamate
-
válasz
ProgenXL
üzenetére
Amúgy az, hogy alkalmanként játszik, bőven nem kizáró ok. Ez nem egy hc crew, hogy naponta le kell tolnunk 5 Ps-t, különben demote/kick. Itt az egyetlen feltétel gyakorlatilag az, hogy be tud-e valaki illeszkedni a társaságba. Ha igen, akkor felőlem jöhet, akkor is, ha 5 évente 1x loggol be.
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
hunpela (vagy számomra Hunpéló)
és Vargass napi szinten fent vannak, nyugodtan jöhetnek a Crewba.Goyote nagyon rég óta Friendem SC-n régen játszottunk is párszor de annak vagy 5-6 hónapja.
Őt meg kéne azért interjúolni.Gyugyo :
Igen igen ez ilyen
Mindig megszóltok hogy "szabi azt hiszi társkeresőn van"
-
Kiskokó
veterán
válasz
MutantZombie
üzenetére
Nem azért mondtad
csak megemlítettem.
Ez csak jó ha más crewból is van normális ember akivel lehet játszani!
Fel is vehetsz friendnek ha gondolod. -
gyugyo79
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
HunPela, Vargass91 neve ismerős onnan, hogy szoktak is velünk játszani de szerintem egyikük se írt ide pár sort, szerintem ez nem nagy elvárás amikor rákérdez valaki a játékba, hogy miért nem lett elfogadva a kérelem szoktuk is írni. De én is tévedhetek ebben majd írja más is.
Saabe az igazából aki mindenkit kifaggat aztán mint tegnap valaki találóan megjegyezte megpróbál randira hívni, lehet ő többet is tud

-
Plata
félisten
Ha razzia van akkor telefonon értesítenek.
De én is jártam már hasonló képpen,csak eladás után nekem kiírta a játék hogy inventory error vagy mi a rosseb és elvette a pénzt amit eladásért kaptam.Szóval eladtam a cuccot megkaptam a pénzt rockstar meg valami errorral el is vette. -
Segal
veterán
Tegnap megígértem hogy feltöltöm a hárman egy repülőn képet. Nem sikerült a legjobban de a pilóta hamar "megszabadult" a harmadik játékostól így sajna csak ez van az esetről. A lényeg ezen is látszik hogy hova is fért a harmadik játékos.
KÉP
Tudom hogy írtátok hogy a ph-ra tegyük a képet de oda csak 8mpx-ig engedi én meg 4K-ba játszom a GTA-t így túl nagy a kép az ide való feltöltéshez.Plusz a másik téma ami igen kellemetlenül ért tegnap hogy ez mégis hogy alakulhatott így? Ugye besegítettem elég sok helyre aztán éjfél körül én is sorra kerültem 2 gyáram volt tele. Elmentünk a mariska gyárba eladtuk minden rendbe volt aztán elrepültünk a koko gyárba és akkor jött a dráma... Tök üres volt.
Ilyen a razzia? Vagy mi történt? Arról van szó hogy mint a képen is látszik volt már 2 eladásom és az eddig keresett összeg viszont csak a Set up rész látszott választhatónak mintha most vettem volna a gyárat. Azt kiválasztva el is kellett menni újra a supplys autóért és beindítani a gyárat...
KÉPCactuS: HunPela mindenképp ő többször is fentvolt velünk.
-
válasz
hegyipapa
üzenetére
Igen, a bemutatkozáson én átsiklottam. MutantZombie: ha kérsz invet, akkor természetesen kapsz felvételt a crewbe, csak most nem emlékszem pontosan az RSCs nickedre.
Megint van egy rakat felvételi kérelem, de egyedül talán HunPela neve ismerős. Valakinek a többi?
_Kamimaci_
farkastomi20
Goyote
HunPela
Kanokanor
nemethpityu0
Nikothing
Spear6661
Vargass91
WinczeK1_HUN
wotepic -
hegyipapa
senior tag
válasz
MutantZombie
üzenetére
Saabe csak viccelt. Jól emlékszem írtál egy ide bemutatkozást is nekünk. Többször is játszottál velünk én tanúsítom, nem volt probléma
. Szoktak velünk nem Crew tagok is játszani nem te vagy az egyetlen. -
válasz
MutantZombie
üzenetére
Igazából nem sznobizmus, hogy szeretjük ha csak Ph!s van a sessionben. Inkább arról van szó, hogy aki Ph!s, az tuti nem fogja senki szállítmányát lelőni némi RP és $ reményében, plusz tuti, hogy segítséget is kap, így összességében mindenki nyugodtabban farmol.
-
Plata
félisten
válasz
MutantZombie
üzenetére
Jöhet más crew tag is,csak tartsa be a szabályokat.
Vagyis nem lövöldözünk egymásra,és egymás CEO vagy Mc melóját nem csesszük el.
Max akkor ha engem tesznek meg pilótának,akkor van rá esély hogy bukta lesz.
Kamikaze iskolában tanultam repülőt vezetni.
-
mad1
veterán
Epp neztem a walking dead 7.05 . reszt aztan Steven Ogg rol eszembe jutott ez a video.
Elegge ott van.
-
hegyipapa
senior tag
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
visszamennyé

-
ProgenXL
őstag
Délután már én is leszek ismét.
-
Plata
félisten
Gyertek fel tök jó a móka,sok a PH-s kevés ismeretlen.
Már pár eladást le toltunk,én két eladás közt kicsit hűsölök a jacuzziban.
[kép] -
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Megint beindítják a népeket, hogy aztán karikor kapjon max 40-et.

-
cyberkind
félisten
-
Kiskokó
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Köszi megnézem majd kipróbálom.
Kezdetek óta pl rajta van a TV a gépen és 2 asztal van beállítva...
Minden felesleges cucc le van tiltva de megnézem majd azt is.
Win 7-em van amúgy és teljesen friss.Az armored V12 meg örök rejtély marad

Gyugyo : hát ja lehetséges.
Bár én közben elugrottam az LSC-be és a mutatók jónak tüntek.
Bár megmondom öszintén én annak se hiszek már sose... egy ideje...A top speed csúszkán sok autó között alig alig van eltérés általában.. és tuning arra nincs befolyással.. és mégis volt már nem egyszer hogy végsebességre is otthagytam egy olyan autót aminek láthatóan hosszabb a csíkja a top speednél.. szal azok az adatok úgy ahogy van faszság...
Példa : kuruma full tuningal, turbo nélkül is maxon van a gyorsulás csúszka... ráveszed a turbót mégis gyorsabb lesz.. szal úgy megvan basz..va ahogy...
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kiskokó
üzenetére
Én egyszer néztem nagyot amikor a Benney's -nél csináltam a Bansheet és végig nyomkodtam, mindent maxra és valamelyik fejlesztés ami a gyorsulást szokta növelni az a sebességet növelte meg. De mivel csak megszokásból nyomkodtam nem figyeltem melyik csak a végén láttam,hogy irreálisan magas lett az értéke. Kb. mint a linkelt képen a v12 -nek ... Nem tudom ilyenkor csak rosszul ír ki valamilyen változót vagy rossz helyhez adja hozzá vagy ilyenkor a kocsi tulajdonsági is ilyenek lesznek (amíg ez a hiba fent áll) és ugye ugyan így mehet mínuszba is valami ...
-
Kiskokó
veterán
válasz
gyugyo79
üzenetére
Hááát baszki én nem tudom de tegnap az Armored olyan lassú volt mint a dög! a Simáal minden rendben.
Nem is értem a képeket amit betettél... az egyik armoreden sima az Ablak a másikon meg van egy "kerete" az is hogy lehet? nekem az Armoreden keretes az ablak de attól függetlenül nem ér semmit golyó ellen..
De még hogy szarul is megy.
Full tuning - Armor upgrade is rajta... hát nemtom majd megnézem a szárnyat esetleg.. de a sima V12-őn ugyan az a szárny van mint az Armoreden szal passszz...
Érdekess feledttéb..Lokötő :
Hát az kurva jó ha "ez ilyen" bár ezzel megbékéltem már de ugy veszem észre mintha egyre halkabb lenne, főleg a fülesen.Na de sebaj... 1 héten belül megérkezik az új szerzeményem lecserélem már a jó öreg sokat szolgált Panasonic Hifim (akcióba vettem 150K helyett 100Kért)
Illetve ha elköltözök jövőre az erősítő vagy kapni fog egy Mélyládát vagy a nagy álló 2x400-as hangalat teszem mellé majd

-
válasz
Kiskokó
üzenetére
Igen az furcsa volt, hogy a tied lassabb. Amikor én mentem 1 kört a tieddel akkor is érzésre lassabban gyorsult. Bár lehet pont úgy adta ki a random, hogy a hibahatáron belül legyen.
Hang probléma: elég sokan felhozzák itt-ott és van rá állítólag megoldás, bár nekem némelyik eléggé placebónak tűnik (vagy nem látom az összefüggést). Pl:
i guess i fixed this problem. i did a few random things:
-updated ALL windows 9 updates, excluding skype.
-disabled all audio devices except my soundcard (had headset, hdmi audio, etc)
-set desktop to just one monitor (i had it extended across 2 monitors)
-uninstalled the game and re-downloaded/installed.gta5 sound levels restored to normal.
Volt aki azt írta, hogy a játékon belül található DirectX telepítő futtatása után kapta vissza a játék normál hangerejét.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Kiskokó
üzenetére
Nézd meg a két képet, az egyik az enyém(minden tuning megvéve) másik az elvileg alap.
Elsőre ugye bugos a tulajdonság kijelzés, de amikor teszteltem a szarrá vertem a "választható simával" a sajátomat ... Szóval, tuti van valami turpisság is vagy néha tuti nem működik egyformán.
Saját - Választható
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- PlayStation 5
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)