- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Megérkeztek a Crucial leggyorsabb LPCAMM2 memóriái
- Nem kellett sokat várni a friss GeForce driver gyorsjavítására
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX #506 üzenetére
Miben kértél segítséget?
ahogy látom csak megjegyzést tettél a steam-re, ahogy emlékszem elég nagy sávszélleséged van meddig tartott letölteni 1 óra? Épp úgy ebben is vannak hibák mint bármi másban nem nagy katasztrófa szerintem.Steam-en most 50€ a GRID Autosport (akciósan 45€ volt valamikor a múlthéten), én megvettem 576KByte-on keresztül 7. 990-ért! Tényleg mekkora királyság a Steam!
De most tényleg!
1 új megjenés..
2 europai régió ugye bár ahol nem vagyunk nagy piac. meg az árakat se a 65000 (vagy mennyi) minimálbérhez igazítjákTőlem nyugodtan maradhatsz, de nem gondolod hogy esetleg nem a topikkal meg a többi emberrel van a baj ha nem VELED? nem sértéből vagy valami de gondolkodj el 1 kicsit rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest