Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Chromecast topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Fuvaros
üzenetére
Én most lettem túramotorosból kisrobogós (egészségügyi okokból...
), de a másik hobbi,. a fotózás az megmarad. A kis NMAX 125 "görhokedli" ülése alá szépen befér a fotóstáska is az esőruha, meg a szerszámkészlet mellé. A fotós tatyóban van a Sony a6000 MILC a18-105 F4G obival, a pótszemüvegem, a tültők/ pótakkuk, meg még az akciókamera saját védőtokja is. Na meg egy zsebállvány, amirte mindkét készüléket fel lehet tenni. Ha megállok mondjuk egy városban, akkor a fotós cuccot kiszedve éppen el tudom tenni a nyitott bukómat is, szóval nem kell azt is kézben cipelnem. [kép] [kép]
Az első képen balra a Lowepro fotóstáska a felsorolt holmikkal, jobbra meg a szerszámkészlet. Az összes cucc alatt meg az esőruha - rezgéscsillapítónak. Egy napos túrára elégséges, ha hosszabb útra indulok, akkor meg fel kerül hátra a nagy túradoboz as ruházatnak, kajának, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), de a másik hobbi,. a fotózás az megmarad. A kis NMAX 125 "görhokedli" ülése alá szépen befér a fotóstáska is az esőruha, meg a szerszámkészlet mellé. A fotós tatyóban van a Sony a6000 MILC a18-105 F4G obival, a pótszemüvegem, a tültők/ pótakkuk, meg még az akciókamera saját védőtokja is. Na meg egy zsebállvány, amirte mindkét készüléket fel lehet tenni. Ha megállok mondjuk egy városban, akkor a fotós cuccot kiszedve éppen el tudom tenni a nyitott bukómat is, szóval nem kell azt is kézben cipelnem.