Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz
Tuninger
üzenetére
Illetve kicsit mas topik, de beallitasok teren, turara, kintre mit javasolnatok? Kiserleteztem mar en is nehannyal, de nem tudom, hogy erdemes lenne-e ND filter stb.
Sokszor nem az igazi a vegeredmeny ahhoz kepest amit el szeretnek erni, szoval ha van valami otlet, hogy mikepp lehet a legtobbet kihozni ilyen felhasznalasra szivesen meghallgatom, eddig foleg Youtube videok alapjan allitottam be meg kiserleteztem.
De mindennek ellenere is van hogy sok a zaj / darabos a kep (30fps), szoval meg finomhangolom.
Egyebkent valami olcso Gimbal lenyegesen jobb eredmenyt erne el kepminoseg teren?
Lehet, hogy hulyeseg de neha azt erzem, hogy a stabilizacio ront a kepen: Nelkule elesebb, reszletesebb a kep (foleg allokepnel latom), mintha ugy altalanosan is jobb lenne az egesz, de lehet, hogy tevedek es csak nekem erzodik igy.
A stabilizacio maga jo, de azert neha meg mindig latszik, hogy nem olyan sima, de gondolom ez lehet a zarido miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest