Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri86
csendes tag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Kedves Tőled, hogy készítettél teszt videót. Én privát üzenetben küldtem Neked mintát arról, hogy egyik másik kamera milyen képet ad vissza. Elég lett volna, ha ott küldöd el ezt, amit ide írtál, mivel azt a többi tag nem látja, amit csak Neked mutattam. Kérdésemre nem kaptam választ Tőled, hogy akkor amit én készítettem, ott melyik - melyik kamera, de nyilván már Te is tudod, hogy a besárgult az Ace Pro 180e forintért. Írom ezt úgy, hogy a kezemben volt egymás mellett a 7-esel. Fehér ajtó előtt állva a kijelzőn fehér volt a kép, majd a felvételt elindítva sárgás lett a kijelzőn a fehér ajtó, ellenben ugyan ez a 7-esel. Alap beállításokkal mindkét kamerán.
Nekem nem jött be, az hogy jobb vagy rosszabb mindenki döntse el maga. Beltérben néztem csak mivel én csak itt szeretném használni és nekem nem jobb, így vissza is küldtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest