Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
Szia!
Megoldható. Igaz én nem goproval, hanem sjcammel szoktam makrózni, de az tök mindegy.
Alapból egy 37mm-es adaptert teszek fel, amire bővítő gyűrűkkel bármit fel lehet tenni.
Ami a legszebbet csinálja, az szerintem a Raynox dcr 250, annak az sjcammal alapból, egy 37-43mm-es bővítő gyűrűvel és teljes látószöggel kb 8-9 és 12-13 cm között van az éles tartomány. Ez egy nagyon jó minőségű lencserendszer, a széleken sem torzít zavaróan. Cserébe sajnos elég drága.
Gopro plusz raynox.Ha ez elé még egy makrólencsét teszek, akkor a nagyítás növelhető. (vagy a lencse távolításával, de akkor a sarkokon már be fog lógni a lencse)
Olcsóbb megoldás a dioptriás előtétlencse, de annak nem lesz olyan szép a széle, kicsit betorzul a nagyítástól függően. De azért az sem rossz. Nem tudom, milyen minőséget akarsz elérni. Alapból én egy 8 vagy 10 dioptriással kezdenék próbálkozni. Itt játszik a srác ilyenekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest