Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Az nem szőrszálhasogatás, hogy egy egyszerű párbeszédes jelenet szerinted nevetséges? Kb. a filmek 80%-ában van ilyen, így már ne is nézzünk filmet, mert 10 évente van csak egy korszakalkotó, amiben nincs? Néztem én már ugyan szarabb filmet is, mint az Eredet úgy, hogy élveztem, mert nem azzal törődtem, hogy hol van egy nüansznyi "párbeszéd". És a Mátrix, igen, korszakalkotó ahogy én is írtam, de az még több ilyen jelenettől szenved, azt mégis szereted? Nem értem, az egyikben büdös, a másikban nem? Na ezért zárom rövidre, mert nincs értelme, főleg abban a fórumban ami nem arra való.

Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest