Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja hogy ez szerinted "tipikus szőrszálhasogatás"? Az a tipikus szőrszálhasogatás, ha egy filmet azzal akarnak feldobni, hogy teledobálják gagyi jelenetekkel? És attól lesz jó egy film, mert van egy alapötlet, amit jól fel lehetne dolgozni, meg van benne pár ismert színész, akik a rájuk bízott szerepet viszonylag megbízhatóan el tudják játszani?
Akkor nincs miről beszélnünk.
Kár, hogy sajnos érdemi hozzászólást nem írtál a témához, és elintézted egy legyintéssel, hogy szerinted az a hülyeség, amit én beszélek, rossz módszer. 
Ha már Mátrix, na, az nem volt teledobálva fos jelenetekkel, ahhoz hasonlókkal, amiket írtam, csak azért, hogy eladhatóbb legyen. Ott egyedi volt az egész hangulat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kár, hogy sajnos érdemi hozzászólást nem írtál a témához, és elintézted egy legyintéssel, hogy szerinted az a hülyeség, amit én beszélek, rossz módszer.