Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja hogy ez szerinted "tipikus szőrszálhasogatás"? Az a tipikus szőrszálhasogatás, ha egy filmet azzal akarnak feldobni, hogy teledobálják gagyi jelenetekkel? És attól lesz jó egy film, mert van egy alapötlet, amit jól fel lehetne dolgozni, meg van benne pár ismert színész, akik a rájuk bízott szerepet viszonylag megbízhatóan el tudják játszani?
Akkor nincs miről beszélnünk.
Kár, hogy sajnos érdemi hozzászólást nem írtál a témához, és elintézted egy legyintéssel, hogy szerinted az a hülyeség, amit én beszélek, rossz módszer. 
Ha már Mátrix, na, az nem volt teledobálva fos jelenetekkel, ahhoz hasonlókkal, amiket írtam, csak azért, hogy eladhatóbb legyen. Ott egyedi volt az egész hangulat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kár, hogy sajnos érdemi hozzászólást nem írtál a témához, és elintézted egy legyintéssel, hogy szerinted az a hülyeség, amit én beszélek, rossz módszer.