Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Köszi a választ! A betűstílus fixálása miatt nekem feltehetőleg ugrik a dolog, de azért még keresem a megoldást. A nagyítást próbáltam, egy fokkal jobb, de még mindig nem olyan letisztult, mint a Firefox. Ez itt lentebb 172%, kissé elkezd szétcsúszni. Tudom, nekem semmi sem jó, de azért mégis :-)
Itt az alapértelmezett a Közepes méret, amely Arial 16-ost állít be. -
looser
addikt
Még ennyit az előzőhöz, képeken:
Chrome
Firefox
Annyi még a problémám (már valamennyire sikerült testreszabni és tényleg rendkívül gyorsnak tűnik), hogy beállítottam alapból about:blank és nem jelenik meg a könyvjelző eszköztár. De új ablak vagy fül hívása esetén egy nem teljes képernyőt kitöltő ablak jön, benne a 'Leggyakrabban látogatott webhelyek' oldallal plusz jön a könyvjelzősáv is. Ciki

-
looser
addikt
Sziasztok, az megoldható, hogy az alapértelmezettnek választott betűtípust erőltesse rá az összes oldalra? Mint a FF-ban a "Tartalom\Betűk\Haladó\Az oldalak a saját maguk által választott betűket használhatják" vagy az IE-ben az "Internetbeállítások\Kisegítő lehetőségek\A weblapokon megadott betűstíéusok figyelmen kívül hagyása" nevű opciók?
Arial 24-est szeretnék mindenhova, ezeket be is állítottam, de a betűtípus ettől függetlenül változik, de nekem ez kellene
Tudom, az oldalak nagy része ezt nem tudja lekezelni (talán nem is lehet), hogy rugalmasan méretezze a tartalmat, de már megszoktam és magyfelbontású monitoron hátradőlve nekem így kényelmesen olvasható minden :-) -
ToBeY
nagyúr
Ha kijön újabb Chrome verzió,akkor szól hogy frissítsek újabbra?
-
p87
senior tag
Nem tudjátok, hogy Chome-nál megoldaható-e a lenyíló címsor a korábban beírt oldalakkal mint IE-nél és Firefoxnál?
Ez az egy gátol meg a váltásban. -
Andie
őstag
Sziasztok!
Erősen kezd elegem lenni a Firefox-ból, és nem maradt más, mint Chrome-ra átállni. Mostmár csak ebben van bizodalmam (bár még soha nem próbáltam, szóval ez vak bizalom
)
Megnézné valaki kérem, hogy mennyi memóriát eszik a Chrome farmville-ezés közben? (facebookról inditva)köszönöm!

-
tevfik
tag
Mióta felraktam a notebookra a vodafone mobil sticet azóta a képek ilyen " felnagyított állapotban jelennek meg azaz ha jobban nézi az ember szemcsésnek nagyítottnak tűnik vagy olyan mintha minőség romlás lenne. Ez mitől lehet, hogyan állítható vissza?
-
vans?
őstag
szevasztok,
kikapcsolhato, hogy ket kattintasra bezarodjon a lap?
-
Osiris
őstag
Sziasztok!
A chrome böngészőben a laptopomon nem tudom a bookmark menüt görgetni az egér görgőjével, csak ha az egérmutatóval a lista aljára mutatok, akkor látom az alsó bookmarkokat. Mi lehet ennek az oka? Más gépen nincs ilyen gondom. A problémás gép win7 x64, MS laptopegér.

-
S e t h
nagyúr
Kb. egy hete azt vettem észre ,hogy valami nagyon pörgeti a procimat, aztán sikerült észrevennem ,hogy ha több oldalt nyitok meg a bögészőben, értsd kb. 4-5-nél többet, akkor pörög a proci.
Ezt megerősítette az is ,hogy a firefoxnál viszont ez a probléma nem jelentkezik, ha jóval több oldalt nyitok meg akkor sem.
Nagyon régóta kizárólagosan chromeot használok, így nem értem mi okozhatja ezt, van valami tippetek? -
villamos
őstag
Néha szoktam külföldi oldalakat nézegetni. Mivel a nyelvtudásom gyakorlatilag konvergál a nullához, így mindezt a beépített fordítóval teszem. Így egészen jól lehet értelmezni a szöveget. Azonban az utóbbi időben észrevettem, hogy a fordítás után teljesen szétesik az oldal, illetve a szöveg, összedobja a bekezdéseket egy vagy több kupacba, így viszont gyakorlatilag olvashatatlan a szöveg.
Hogyan lehetne elérni, hogy hagyja meg az eredeti tördelést? Van erre valami beállítás? -
hackeeeee
Jómunkásember
Valami süti kicsit megmakkantotta a böngészőt.. Origo pl. nem volt hajlandó bejönni, de egyik böngészővel sem.. Töröltem a sütiket, aztán jó lett..
-
tombar
senior tag
sziasztok!
lehet h volt már kérdés, de hogyan lehet olyan kieget szedni a chromehoz, mint a firefoxnál a noscript? csak azért kérdem, mert pl. index, hírszerző, meg az olyan oldalak amelyeken sok a reklám, meg a sok elirányítás mindeg leterheli fullra a cpu-t.
szal most úgy tolom, hogy megy a chromeon yt meg ph firefoxon meg hírszerző meg index max 50 %os terheléssel.
szóval ha tudtok vmi hasonlót. vagy az is lehet h visszaállok. neeem, megszerettem. gyorsdöntés rulz

naviccet félre téve, nem vagyok nagy spíler chromeból, egyáltalán vannak hozzá + letölthető tartalmak, amik nonprofit elven működnek? pl mint az említett noscript, vagy a WOT ami szintén hasonló okosság -
makimano
tag
Talán a 10-es verziótól tapasztalom, hogy az ÚJ LAPON a "Leggyakrabban látogatott Webhelyek" képei össze-vissza jelennek meg, vagy meg sem jelennek, nem tárolódnak el, mint azelőtt stb. Másnál is van ez? Köszi.
-
Nimda
addikt
válasz
Braddock
üzenetére
A beállitásoknál csak ezt a két fület találtam: Alapértelmezett téma visszaállítása,Témák beszerzése...de hol tudom kiválasztani a telepitett témákat?

Mintha egy kicsit lassú lenne,mig behozza az oldalakat...még az alap google keresönél is,3-4 másodperc,mig megjelenik...erre van valami gyógyir?..

-
Nimda
addikt
Sziasztok! A FF után gondoltam kipróbálom ezt a böngészöt (annál is inkább,mivel az állandó fagyások és a "firefox nem válaszol" már az idegeimet roncsolta)...nem rossz a kicsike,viszont nem találom,hogy hol lehet a telepitett témák közül választani...a beállitásoknál nem találok ilyen opciót..
..valamint hol lehet beállitani,hogy egy új lap megnyitásánál,egyböl a kezdöoldalam jöjjön be?ThX!
-
horvathd
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy miért nem jeleníti meg nekem rendesen a betűket az atlatszo.hu-n a Chrome?

Firefox alatt minden rendben:

-
hackeeeee
Jómunkásember
És megint találtam egy olyan oldalt, ami Chrome alatt nem jön be...
Bár havernál meg jó, viszont IE/FF-ben jó...[link]
Chrome alatt:
400 Bad Request
-
LOTR
addikt
Sziasztok,
érdeklődni szeretnék:
a napokban használta más is a gépem, és szerintem bekapcsolhatta a jelszó megjegyzésekor az ezen a webhelyen soha gombot, én 2 db gmailes email fiókot használok és nincs kedvem beírogatni a jelszavakat váltáskor, sokkal gyorsabb ha beleklikkelek a fiók címbe, kijelölöm, ez meg magától beteszi.
Ezt hogy tudnám visszakapcsolni?
Köszi! -
pleti
csendes tag
Sziasztok! Hol tudom beállítani, hogy a letöltendő fájl magától elkezdjen letöltődni és alul megjelenjen egy sávban, ahonnan eddig meg tudtam nyitni? Most akármit szeretnék letölteni, Mentés másként párbeszédablakot dob fel.
-
fatal`
titán
A kiegészítőket egyébként lehet valahogy kézzel frissíteni? Mert úgylátom, hogy magától nem annyira teszi meg...Megtaláltam.
-
fatal`
titán
válasz
Fapuma77624
üzenetére
További könyvjelzők gombon (vagy bármilyen könyvjelzőn) jobb klikk -> Könyvjelzőkezelő -> Rendezés -> Könyvjelzők exportálása
-
Fapuma77624
tag
Sziasztok!Nem tudja vki h a könyvjelzőimet h tudom exportálni a Chrome-ból?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Your browser sent a request that the gateway did not understand.
Possible reasons:
Your browser violates the HTTP/1.1 protocol.
There is an interoperability problem between your browser and this proxy.Hátez? Hébe-hóba mostanság kapom met.hu-ról... FF-ben, IE-ben jó.. Pl. chrome alatt most sem jön be...
-
fPApi
őstag
Korábban a mentett jelszavakat meg lehetett nézni. Most viszont csak a felhasználó nevet látom, a jelszavak ki vannak csillagozva. Van valami mód a jelszavak megnézésére?
-
myke01
senior tag
Létezik valami kieg. a 'code tagba' zárt linkek kattinthatóvá tételére ? (Mint pl. a FF-ban a Text Link? )
-
fPApi
őstag
Egy érdekes dolgot vettem észre: bizonyos oldalak esetében nem áll le a beolvasás, hanem végtelenítve folyik (kb. 1/10-ed sec intervallumban váltakozik az "újratöltve" és a "leállítás"). Ennek az az eredménye, hogy a proci használat is folyamatosan megugrik, főleg, ha egyszerre több ilyen oldal is meg van nyitva.
Egyébként a 13.0.782.41 béta van felrakva.
Tapasztalt még valaki ilyet? Mi lehet az oka? -
Imy
veterán
A chrome nem jeleníti meg helyesen pl a prohardver, mi lehet az oka?
[link] -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Ricco_hun
üzenetére
"Több kényelmetlenséggel járna a króm, mint amennyi problémát megoldana."
Elárulod, miket?
A fenti könyvjelző-(kedvencek-)importálás?
Vagy mégis melyik része kényelmetlen? Azért nem világos, mert számomra meg az IE felülete kényelmetlen, akkor már a Chrome-é ezerszer kellemesebb. Vagy csak simán az átállásról beszélsz? Az meg nem igazán világos, miért olyan nehézkes. Sajnálsz 2, azaz kettő percet rááldozni az életedből ennek a pár gombnak a megnyomására, amiket a képen megmutattam? Tényleg ilyen bonyolult? Vagy mi a probléma?
Egyébként ha online, cross-browser felületre akarod szinkronizáltatni a könyvjelzőidet, ott van akár az Xmarks. -
fatal`
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
Úgy nagyjából 5 hsz-t kellett volna visszaolvasni. A hufilter okozza.
-
ErosenZold
senior tag
Az origo.hu-n miért kapom folyton ezt a 2 hibát? (ha bepipálom a cuccot, attól még ugyan úgy feldobálja)

-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi, de úgy néz ki, hogy maradok a jó öreg IE rabja. Több kényelmetlenséggel járna a króm, mint amennyi problémát megoldana. Azért még másodlagos böngészőnek jó lehet, ha az ie nem jelenít meg valamit rendesen.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Modellvasút topic
- Gitáros topic
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
facepalm