Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
válasz
JetiRulez
üzenetére
Szedjük össze:
Van egy weboldal, amire ha belépek, pár másodperc múlva átkerülök onnét egy másikra. A másik oldalt szeretném letiltani valahogy.
Próbát tettem eddig AdBlock-okkal, kipróbáltam SiteBlock és Chrome Nanny weblap blokkoló kiegészítőkkel, de semmi se fogja meg.
-
Depression
veterán
válasz
Kunsztler
üzenetére
Nem hiszem, hogy sokat számít. A flash játékok fura módon az ie-ben a leggyorsabbak én nálam. Felváltva használom a chrome/ie/firefox triót, és míg kezdetben a chrome gyorsasága nyűgözött le, mostanában sokkal fontosabb lett az egyszerűsége.
Elsődleges böngészőm mindenképp az marad, még annak ellenére is, hogy nem bírok kezdeni azzal az átk***tt plugin telepítős izé ellen semmit. Csak remélem, hogy mihamarabb frissíti magát egy normális változatra...
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!!!
Ki próbáltam ma a Firefox 8-at a véglegest lehet ,hogy placebo érzésem van de gyors lett nagyon sokkal gyorsabban tölti be a lapokat mint a Google Chrome.(Ja és nem trolkodok)
-
-
laszlohu
addikt
Érdekes dologra lettem figyelmes :
A linken lévő videó csak akkor játszható le, ha beregisztrálsz és bejelentkezel a youtube - ra,
hogy a korod megfelelő - e ,
szerintem egyszerűbb lett volna, ha előugrik egy link, hogy
elmúltál XX éves ( pl. 16 , 18 ). -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
cellpeti
üzenetére
Elvileg van olyan, hogy minden letöltése flashget-tel, vagy be lehet addolni tán, hogy hogy mindent töltsön le.. Elég rég használtam, akkor még volt benne ilyen funkció... De ha mégsem jó, akkor bocsi, közben találtam egy ilyet.
(#7393) Rototti: Csodálatos... Akkor marad a külön létrehozható "fül", csak ott meg az a gáz, h nincs előnézeti kép.
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában a Chrome automatikusan a Yahoo-t állítja be alapértelmezett keresőnek, a Google helyett. Kitörlöm, Google-t alapértelmezetté teszem, de egy idő múlva megint már a yahoo-n fog keresni
Valakinek valami ötlet,hogy miért vált át magától mindig
? -
cellpeti
nagyúr
olyan bővítményt keresek amivel több fájl ki lehet jelölni és egyszerre lehúzni.
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Létezik a Chrome-hoz olyan bővítmény ami automatikusan jelzi ha email-em jött? Az AVG vírus írtó tett fel ilyen bővítményt, de mivel letöröltem így lejött vele a bővítmény is.
Köszönöm!
Szerk.: Közben megtaláltam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valahogy lehet állítani a leggyakrabban látogatott oldalak sorrendjét?
-
joergie
őstag
Hali! Nem fejleszt valaki chrome kiegészítőket, addon-okat? Van egy nagyon fasza androidos "AZ MÁV menetrend", ami tök jó lenne chrome-ba implementálva, megjelenve kisablakban

-
zjuhasz
aktív tag
köszönöm, ez egy fokkal jobb megoldás.
-
M3oH
addikt
válasz
zjuhasz
üzenetére
En ezt hasznalom bookmarks menu Kitesz egy gombot, ranyomsz es egy ablakba kiteszi az osszeset, probald ki, hatha bejon.
-
remington2
senior tag
válasz
laszlohu
üzenetére
Köszi a választ, de szerintem inkább valamilyen bug lehetett. Amikor visszapakoltam az egyik kieget, az simán visszaállt a megszokott beállításaira, tehát azok se mentek el.
Vírust évek óta nem látott a gépem.
Más téma: létezik olyan speed dial, amelynek vannak "fix" thumbnail beállításai? Most a Speeddial2-t használom, és halálosan idegesít, hogy egyetlen, hosszú kígyóként kezeli (több sorra tördelve) az összes thumbnailt, és ha törlök egyet, a többi nem marad fix helyen, hanem eggyel előrébb csúsznak. Bővíteni vicc, az egészet újra kell húzgálni, ide-oda. Van olyan dial, amelyik nem ilyen? Firefox alatt ezt használtam, ez így működött.
-
laszlohu
addikt
Ugyanott, vagyis a könyvjelzőkezelőben, rányomsz az új oldalra, majd ha a névhez nem írsz semmit, csak az URL - hez, akkor csak az ikonja látszik, és kevesebb helyet foglal.
-
laszlohu
addikt
-
zjuhasz
aktív tag
sziasztok,
ff-ről váltanék. A könyvjelzőimet szeretném megjeleníteni állandó jelleggel a bal vagy akár a jobb oldalon. Hol lehet ezt beállítani? A könyvjelző eszköztár megjelenítése be van pipálva, de ez felül egy vicces vízszintes csík, ahol kb. az első 10 kedvenc fér csak el. Ha alapból nem tudja a chrome, akkor nincs valami plugin ehhez a nem túl bonyolultnak látszó feladathoz?
16:9-es monitorokon úgyis egy csomó hely van két oldalt a weblapok mellett...
köszönöm előre is -
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem kicsit összetett, mert érinti a FF-ot is és így enyhén offos leszek, de elnézést érte.
Rövid előzmény: Napokban, - biztosítóváltás kapcsán - nem akart úgy működni a FF ahogyan kellett volna. Az online kitöltés közben okéznom kellett volna egy Lemondási nyilatkozatot. Ezt, mint mint felugró ablak sehogyan sem nem töltötte be a FF. Hiába kattintottam a 'Tovább-Lemondás' fülre, nem történt semmi. Ennek hiányában nem tudtam tovább lépni az e-gfb kitöltésében sem. Megtaláltam aztán hamar a hibát FF-ben, ami az volt, hogy az Eszközök/ Beállítások/Tartalom > Felugró ablakok tiltása pipadobozból ki kellett vennem a pipát. Ettől kezdve már sikerült kitöltenem az űrlapot és volt felugró ablakom is.
Kérdésem ennyi bevezető után az, hogy a Chrome-ban hol tudom ugyan ezt megtenni, hogy engedélyezem a Felugró ablakokat, mert ott sem tudtam tovább lépni a kitöltéssel. Ha egyáltalán van benne ilyen lehetőség. (Mert én nem találtam) -
laszlohu
addikt
-
Bass
addikt
Sziasztok
Most váltottam chrome-ra mert a firefoxot kicsit lassúnak találtam,ezzel nincs is baj piszkos gyors a chrome ,viszont instabil. Elindítom és flash hibaüzenettel le kell lőnöm mert nem reagál semmire és összeomlik.Az addig megnyitott oldalakat simán vitte majd ha ismét elindítom a böngészőt ezt csinálja.Nincs rá valami megoldás,ezt a régi firefox (3.6) csinálta,most már ilyen gond azzal nincs viszont lassú
-
Depression
veterán
Mit lehet tenni a folyamatos plugin telepítés ellen? hiába bökök a telepítésre, semmit nem használ, minden oldalon előjön.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
T_Stark
üzenetére
Laszlohu szívesen

Hát én se értem ez a firomgörgetés még nagyon gyerekcipőbe van 100%,hogy kb a 20-verzióba lesz stabil
Nem aakrok trolkodni nagyon szeretem a Google Chrome böngészőt addigra az új opera is kijön legalább kicsit hardveresgyórsításból verhetetlen lesz a többiből már nem hiszem 
-
-
laszlohu
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nálam ki van kapcsolva az AERO , memória spórolási célzattal, és
úgy vettem észre, hogy a flag - ben a finomgörgetés úgy nem működik.Attól félek, nehogy örökre megszűnjön a Smooth Scroll bővítmény.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát ja, nincs fent valamiért

(#7357) horvathd: nem lett túl smooth

-
FoxiestFox
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
horvathd
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Kapcsold be az about:flags-ban.
-
ForRedGlory
félisten
Van valami normális alternatíva a smooth scrollra? Nincs fent a chrome addonok között...

-
horvathd
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
RIOS kiette belőle a kettőspontot, helyesen: chrome://settings/contentExceptions#cookies
-
horvathd
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Itt tudsz megadni tiltásokat: [link]
-
FoxiestFox
félisten
Sziasztok.
Van mód arra, hogy megadjunk Chrome-ban egy webhelyet, ami NEM helyezhet el sütiket a gépen? -
válasz
laszlohu
üzenetére
En ertelek es ezt tudom is, azert kerdeztem, mert nalam nem igy tortent.
Viszont rajottem mi a baj. Ha be van pipalva a kerdezzen ra a letoltes helyere, akkor nem tolti le es telepiti automatikusan, hanem csak le tudod menteni a lemezre, szoval akinel ez elofordul, az vegye ki a pipat es mukodni fog.
-
laszlohu
addikt
Te vagy az első, akinek a bővítmények telepítésével gondja van.
Normális működése az, hogy rányomsz a hozzáadásra , majd a telepítés gombra, majd letölti és kiírja a bal alsó sarokba a letöltött bővítmény fájljának a nevét, majd telepíti, majd eltünteti a fájlt, majd kiírja, hogy telepítette, majd pl. adblock esetében megjelenik az ikonja.
Esetleg a letöltött bővítményre alul rá lehet kattintani az egérrel, ha nem telepíti automatikusan.
-
laszlohu
addikt
A bővítmény beállításaiban be lehet adni, hogy melyik weboldalt akarod blokkolni, majd el kell menteni a save gomb lenyomásával.
-
laszlohu
addikt
Ha minden kötél szakad, itt a portable:
Ennek megadhatod, hogy hova, melyik könyvtárba tegye magát.
-
laszlohu
addikt
Akkor szerintem próbáldd meg letörölni a chrome könyvtárat mindenestül( az összes korábbi verziót is ), majd újratelepíteni.
Nekem a hozzáadásra nem csinál semmi olyat, mint nálad, csak egyszerűen feltelepíti.
Ha a sima telepítő nem működne, próbáldd meg a portable Chrome- ot.
-
-
sittes79
addikt
Hi,
Hogy tudom ebben az új crome-ban(alkalmazásos) eltűntetni az index képeket...szóval nem akarom, hogy mutassa a leggyakrabban látogatott webhelyeket!
köszi
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Nincs a böngészőben valami olyan tiltólista, ami meggátolja egy bizonyos weboldal betöltését. Gondolok itt arra, hogy egy weblapon vagyok és a böngésző automatikusan tovább léptet onnan egy teljesen más weboldalra. -
Rico33
aktív tag
Szia
Reklám és egyéb blokkolásra én és sokan mások is az AdBlock plus-t használjuk.
-
elisha
tag
Üdv!
Egy olyan kiegészítőt keresnék, ami leszedi konkrétan innen (is) a videót: [link]
Tudom hogy ez a vimeo beépítve, de egyelőre onnan sem tudok leszedni... De onnan nem is akarok; ha innen a mindforum.eu-ról le tudom majd szedni, akkor mindenhonnan majd...
Egyébként FF-ben a NetVideoHunter-t használom, az leszed mindenhonnan; de unom már, hogy csak amiatt van FF a gépen... Szóval valami ilyesmit keresnék.
Egyéb: AdBlock v2.4.28 beépülőt használok blokkolásra. Ez teljesen rendben van, vagy van ettől jobb/hatékonyabb/okosabb?
Köszi a válaszokat srácok.
-
macikos
addikt
-
macikos
addikt
Bocs a hangnemért, de hogy lehet ebben a szájbaqrt chromeban előhozni az állapotsort?

-
próbálgatom a böngészőt de opera után borzasztóan zavaró hogy nincs finom görgetés.
Egy kiegészítővel vagy egyéb eljárással nem lehet ezt a problémát kezelni valahogy?Köszi!
-
ToBeY
nagyúr
Azt miért csinálhatja a chrome,hogy sample kép fölé viszem az egeret ás csak pörög a kis karika,de a thumbnail kép csak nem akar megjelenni.
-
myke01
senior tag
Hali !
A 15-ös verzában az "Új lap oldal" valahogy nem jön be nekem .Szerintem ezt alaposan elcseszték a programozók . Nem lehet testre-szabni az indexképeket ,pl. átrendezni, rögzíteni , vagy esetleg egy "kis X-el szöveggé zárni" őket.
Hogyan lehetne visszaállítani az előző verziókban megszokott 'testre-szabható' "Új lap" oldalt ? (most itt nem a speed-dial kieg-re gondolok
) -
Tibi86
aktív tag
Hi!
Eddig ki lehetett tűzni, az about:tabs oldalon az általam gyakran használt oldalakat, illetve a sorrendjüket is át tudtam variálni. Most ez eltűnt... vissza lehet hozni valahogy legalább a kitűzés/rögzítés opciót?
-
Rototti
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
exp-uj
csendes tag
üdv fórum!
a kérdésem az lenne: hogyan tudom a chrome összes cache és temporary állományát ramdrive-ra pakolni?
köszönöm
-
Gasszi
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kiegészítőt keresnék, ami a gyorsindítóban nem 8 oldalt mutatna, hanem mondjuk 10-15 - most egy mondtam egy példát. Előre is köszönöm a választ!
-
ErosenZold
senior tag
sima Adblock
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hm...
Javasolnám, hogy próbáld meg újra tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Le Mans Ultimate
- Windows 11
- Yettel topik
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert elvileg statisztikai alapon rendezi. [/troll]
Valakinek valami ötlet,hogy miért vált át magától mindig
?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)