Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
Sziasztok!
Az a bajom, hogy tegnap este óta így jeleníti meg a Chrome a PH!-t: Kép1, kép2.
FF alatt semmi probléma nincs vele. Az előbb firssítettem a legújabb 6.0.472.62-re, de semmi javulást nem hozott. Sőt! Frissítés utáni újraindításnál összecseréli az y-z-t itt a hozzászólás írásban, meg eltünteti az ékezetes betűket, pedig pl. a jegyzettömb ugyanakkor helyesen írja. (Ezt a héten már előadta valamelyik nap, amikor az előző frissítést raktam fel, de akkor még a windózban kerestem a hibát, aztán rá kellett jönnöm, hogy a Chrome a ludas.)
Ha aztán egyszer-kétszer kilépek belőle ez megjavul, csak a megjelenítés nem akar helyre jönni. Segítenétek, hogy merre keresgéljek megoldás után?
Gyorsítótárak meg hasonlók törlése nem vált be.
Win7 Prof. 64 bit
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest