Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
kola1234 #3287 üzenetére
Még azt is megnéztem mikor van a billen power gomb (enyémen van) azzal sem jó.
De néztem a rumblepad vevőjét is kikapcsolja egy rövid idő után, vagyis az sem kap áramot.
De lehet megint valami jóféle elfelejtettem a biosba beletenni giga opcióról lehet szó.
Remélem ehhez a szar laphoz is kiadja mihamarabb a megfelelően megírt bios-t, ha nem és felqrja az agyam veszek MSI-t szomorodjon meg! -
reset
senior tag
válasz
kola1234 #3196 üzenetére
Hali!
A VGA karinak az "5 Voltot neki tápegységből" módszert nagyon nem javasolnám. Helyette inkább komplett cooler-csere. Itt biztos találsz megoldást... -
vizirider
tag
válasz
kola1234 #2618 üzenetére
ha ez vigasztal nálam sem megy. mondjuk engem szerencsére nem is érdekel
ha majd itt lesz az ideje úgyis váltok egy 6-8 magos csodára, szerencsére nem vagyok 3dmark függő és attól sem halok le ha nem lehet a legfullosabb beállításokkal 3 monitoron játszani.... (igaz nincsenek is meg a legfullosabb játékok és +2 monitor is hiányzik nem is beszélve a kb 5-6 éves tft-mről, ami full HD meg minden.gondolhatod...........)
Új hozzászólás Aktív témák
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest