Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
kola1234 #3287 üzenetére
Még azt is megnéztem mikor van a billen power gomb (enyémen van) azzal sem jó.
De néztem a rumblepad vevőjét is kikapcsolja egy rövid idő után, vagyis az sem kap áramot.
De lehet megint valami jóféle elfelejtettem a biosba beletenni giga opcióról lehet szó.
Remélem ehhez a szar laphoz is kiadja mihamarabb a megfelelően megírt bios-t, ha nem és felqrja az agyam veszek MSI-t szomorodjon meg! -
reset
senior tag
válasz
kola1234 #3196 üzenetére
Hali!
A VGA karinak az "5 Voltot neki tápegységből" módszert nagyon nem javasolnám. Helyette inkább komplett cooler-csere. Itt biztos találsz megoldást... -
vizirider
tag
válasz
kola1234 #2618 üzenetére
ha ez vigasztal nálam sem megy. mondjuk engem szerencsére nem is érdekel
ha majd itt lesz az ideje úgyis váltok egy 6-8 magos csodára, szerencsére nem vagyok 3dmark függő és attól sem halok le ha nem lehet a legfullosabb beállításokkal 3 monitoron játszani.... (igaz nincsenek is meg a legfullosabb játékok és +2 monitor is hiányzik nem is beszélve a kb 5-6 éves tft-mről, ami full HD meg minden.gondolhatod...........)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Macska topik
- Renault, Dacia topik
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest