- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kola1234
tag
válasz
leslieke #3289 üzenetére
az okés, hogy enabled a biosban a usb/key/mouse, na de a power managmentbe is kell piszkálni.
nekem ott kellet.
ott van opció, hogy jelszó mbegépelése után kapcsoljon be, vagy any key, vagy power key.szl itt kell piszkálódni.
egér opció is itt van.
legalább is 770tud3p nél.ezt meg egy régi atx lapnak is illik tudnia.
-
Gerisz
addikt
válasz
leslieke #3281 üzenetére
Nem ezzel lesz a probléma.
A "régebbi" giga lapokból úgy emlékszem, kikapcsolás után nem ad áramot az USB portoknak a lapon. A 790GP-DS4H lapomon nem sikerült soha bekapcsolni bill-ről, GA570SLI-S4-et sem, Öcsém EP45-UD3R lapján szintén nem. Most megnéztem az enyémet ezen sem. -
Blaze71
őstag
válasz
leslieke #3270 üzenetére
Ne csak ezeket engedélyezd, hanem az USB kayboard és USB mouse funkciót is az Advanced Chipset menüben. Hiába kapcsolhatná be, ha nincs engedélyezve USB-re is.
Bár nekem úgy rémlik, hogy billentyűről ezután sem fog működni, de az egér igen. Jobb egérgombbra indul a gép.
-
wsvap
csendes tag
válasz
leslieke #3033 üzenetére
Nálam is ez volt, olyan hangja volt a gyári hűtőnek mint egy porszívónak! Aztán vettem egy ARCTIC COOLING Freezer 64 PRO-t, nem volt 5k forint. Tegnap teszteltem ügye full terheléssel a procit
, max 1560-ra ment fel a venti (alapból 1400 körül van) és a proci volt 48 fokos (alapból, 800 Mhz-en 41 fokos). Jah, és közben alig lehet hallani valamit.
(Nem is értem ezeket a sz@r hűtőket minek adják az amd procik mellé. Intel gyári hűtők sztem sokkal jobbak. persze azokat se árt lecserélni) -
04ahgy
nagyúr
válasz
leslieke #3033 üzenetére
Először is: a Gigabyte lapoknak nem valami fejlett a ventilátorvezérlésük...
Másodszor: hőfokban és hangerőben is jobban jársz egy legegyszerűbb, hőcsöves, álló Arctic Cooling Freezer 64pro-val, vagy egy hasonszőrű CoolerMasterrel.A gyári hűtő hangját nehéz megszokni.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- ASUS TUF Gaming B850M-PLUS - 3 év garancia
- Unigen 16gb ddr3 1600mhz
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest