- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen monitort vegyek?
- Autóhifi
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kola1234
tag
válasz
leslieke
üzenetére
az okés, hogy enabled a biosban a usb/key/mouse, na de a power managmentbe is kell piszkálni.
nekem ott kellet.
ott van opció, hogy jelszó mbegépelése után kapcsoljon be, vagy any key, vagy power key.szl itt kell piszkálódni.
egér opció is itt van.
legalább is 770tud3p nél.ezt meg egy régi atx lapnak is illik tudnia.
-
Gerisz
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
Nem ezzel lesz a probléma.
A "régebbi" giga lapokból úgy emlékszem, kikapcsolás után nem ad áramot az USB portoknak a lapon. A 790GP-DS4H lapomon nem sikerült soha bekapcsolni bill-ről, GA570SLI-S4-et sem, Öcsém EP45-UD3R lapján szintén nem. Most megnéztem az enyémet ezen sem. -
Blaze71
őstag
válasz
leslieke
üzenetére
Ne csak ezeket engedélyezd, hanem az USB kayboard és USB mouse funkciót is az Advanced Chipset menüben. Hiába kapcsolhatná be, ha nincs engedélyezve USB-re is.
Bár nekem úgy rémlik, hogy billentyűről ezután sem fog működni, de az egér igen. Jobb egérgombbra indul a gép. 
-
wsvap
csendes tag
válasz
leslieke
üzenetére
Nálam is ez volt, olyan hangja volt a gyári hűtőnek mint egy porszívónak! Aztán vettem egy ARCTIC COOLING Freezer 64 PRO-t, nem volt 5k forint. Tegnap teszteltem ügye full terheléssel a procit
, max 1560-ra ment fel a venti (alapból 1400 körül van) és a proci volt 48 fokos (alapból, 800 Mhz-en 41 fokos). Jah, és közben alig lehet hallani valamit.
(Nem is értem ezeket a sz@r hűtőket minek adják az amd procik mellé. Intel gyári hűtők sztem sokkal jobbak. persze azokat se árt lecserélni) -
04ahgy
nagyúr
válasz
leslieke
üzenetére
Először is: a Gigabyte lapoknak nem valami fejlett a ventilátorvezérlésük...
Másodszor: hőfokban és hangerőben is jobban jársz egy legegyszerűbb, hőcsöves, álló Arctic Cooling Freezer 64pro-val, vagy egy hasonszőrű CoolerMasterrel.A gyári hűtő hangját nehéz megszokni.

HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Bár nekem úgy rémlik, hogy billentyűről ezután sem fog működni, de az egér igen. Jobb egérgombbra indul a gép. 
, max 1560-ra ment fel a venti (alapból 1400 körül van) és a proci volt 48 fokos (alapból, 800 Mhz-en 41 fokos). Jah, és közben alig lehet hallani valamit.